Albinutze si bondari de martie-aprilie '07 (39)
Raspunsuri - Pagina 20
paxela spune:
diana
a venit ca o usurare postarea ta
, tocamai comparam pantofiorii fetei cu marimile scrise de fete si incepusem sa ma ingrozesc, stiam ca ea are piciorul mare si comparativ cu fratisu la varsta ei, dar deja erau 2 numere 3 diferenta, noi purtam 19 dar fixi, deci se va face inalta fata mea
, he he macar ea daca masa nu![]()
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
radcarmen spune:
'neatza fetele!
Multi ani cu sanatate sarbatoritilor zilei, fie ei albinutze, bondarei, mamici sau tatici!
Vreau si eu concediuuuuuuuuuuu! Simt cateodata ca nu mai rezit cu rutina asta. Daca urasc eu ceva apoi sigur ii rutina asta, sau cum o mai chema.
Ca si cand am ales jobul am incercat sa nu ma ru(t)ineze de tot.
Daca ma aude Vlad zice ca is cu pluta. Da chiar ma gandeam ieri cand ma pregateam de o noua "gustare" ca mai am putzin si fug.
Vreau si eu o mamaaaaaaa, da nu mai am de unde cere ca a fost si s-a dus. Vreau macar o soacraaaaaaaaa. E bine macar ca o sa vina la sfarsitul anului si atunci o exploatez
. Nu stie ea ce o asteapta.
(offtopic: nu aveti impresia ca dracusorul asta seamana cu un porc?
)
Ne-am cam foit asta nopate si ca atare daca ma primiti vin si eu la o cafea. Dar sa aiba cofeina.
Doina ce sugubat e Raducu. Doamne e scump foc cretzu!
Karra se vede treaba ca printesa ta chiar constientizeaza faptul ca e frumoasa.
Mai fetelor, la chestia asta cu naturalele nu mai stiu ce sa spun. Oricum nu il voi putea feri de toate si pana la urma, vorba lui Roxanici, de ce sa imi consum inutil si ultimul neuron. Eu incerc, in masura posibilitatilor materiale (si intelectuale) sa ii ofer ce cred eu ca e mai bine, dar fiecare om are si un destin. E ca si cum m-as gandi mereu ca eu sigur voi muri de cancer de san pentru ca si mama mea a murit de asta, si nasa mea de botez (sora mamei tatalui meu). Si credeti-ma ca nu are a face mare lucru cu alimentatia. Cum explicati ca un bebe de un an si doua luni a avut apendicita perforata? Ce minuni a apucat sa manance in asa de scurt timp ca sa ajunga la operatie? Sau alte cazuri mai urate pe care nu le exemplific. E bine intr-adevar sa ducem o viata echilibrata dar asta nu inseamna cu o putem pati si noi. Eu fac sport pentru ca imi place nu pentru ca, vorba vine, as trai mai mult. Mananc cat de cat sanatos, dar nu exagerez. Daca am pofta si de "prostii" ma mai scap si la ele. Sincer am noroc ca nu imi tare plac nici sucurile gazoase, cipsurile mai rar, in schimb imi plac dulciurile (sper sa nu dau in diabet). Ma scuzati pentru ca mi-am expus public parerea, dar dupa ce mama mea a plecat, privesc dintr-un alt unghi viatza.
O zi buna.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
RaisaFudulu spune:
Salutare fetili
II dadui avogado si se stramba toata...nici mie nu imi placu...ca nu mancasem pana acum
Anaalina deci tu ai vb acum ceva timp de Humana asta..stiam eu ceva
Eu o sa incerc sa fac comanda sper sa nu fie teapa
Kmi nu stiu ca nu corespund marimile dar avem imediat dupa bebelusi avem talpa micutza si noi
Laura frumoasa foc poezioara
Roxana pai de aia m-am uitat pe net si am gasit pagina aia , multumesc 
Eliane ma bucur ca sunteti bine si acum sanatate lu Mihai..era inevitabil sa ajunga si la el 
Woau Karra super mamico pai atunci facem bagajele.....putina destrabalare nu strica....mai iesim din a monotonie 
Loradin cum sa te uitam....bine ai revenit...sanatate multa si uite niste majorete sa te ajute sa te pui pe picioare 

pe micuta Ana si felicitari pentru cei 4 dintisori...noi nu avem ii asteptam
Ddana eu vreau o cafea super strong ca azi noapte am avut mataieli in program, apropon de piure la inceput am adaugat o masura de lapte " valabil si pentru KMI poate vrea cu lapte carnita
Selene super tare...te vaieti ca esti singurica dar vad ca ai timp de prostii (glumeam
)
Diana tinem pumnii la sot si apoi asteptam berea....la 11

Avem poze aici
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA
doina.todor spune:
diana_jors - tinem pumnii pt sotul tau sa ia maxim de puncte sau nota 10 cum se zice!
Numar la picior? Pai nu stiu cum sa il masor da are picior mic cred eu, si Diana picior mic nu inseamna neaparat scund si nici invers ca fratele meu e un munte de om adica aproape 1.90 m si vreo 100kg si latime in umeri pe masura si are la picior 40-41 ca rad tot timpu de el cand ii vad pantofii ca is la fel cu a lu barbatu-meu care e un slabanog si nici foarte inalt nu e 1.80 si vreo 60kg. Dar sunt convinsa ca Alex va fi maroc asa cum iti doresti tu.
la toata lumea de la Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu
Varsta lui Radu
Amma23 spune:
Tocmai am mancat o farfurie de cereale cu lapte de la mine

.Se numeste ca sunt canibala
?
dupa ce m-am chinuit sa mulg 100ml ca sa-i fac Domnului Lucas, sa nu simta laptele praf... a mancat 20 de ml.Doar nu era sa-l arunc, l-am halit!
Ama si Lucas 12 Martie 2007
RaisaFudulu spune:
Bravo Amma....era pacat...si eu mai gustam din lapticul meu cand ma mulgeam...sa vad ce mananca sa nu fie stricat![]()
Avem poze aici
RaisaFudulu spune:
ma fetilii cum imbracati copii pe frigurile astea? ca m-am tampit de tot
Avem poze aici
diana_jors spune:
Doina: da, si sotul e inalt si are numar mic... oameni inalti cu picior mic am vazut, dar oameni mici cu picior mare nu ![]()
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
Zadi spune:
amma - eu il alaptez la cerere, adica si de foame si de sete.cam de 6 ori pe zi. cel mai putin sta la san 5 minute si cel mai mult 20 de minute.
ca o nota: zana mea cea mare statea la san (chiar si dupa 1 an !!!) cel mai putin 10 min. iar recordul a fost de o ora. credeam ca va suge pana la 18 ani atat era de indragostita de titi lapte (asa zicea ea cand a mai crescut).si totusi la 1 an si 7 luni am intarcat-o relativ usor. a plans cu jale mare doar 3 zile.mai mult am plans eu, ca ma simteam vinovata - de erau schimbarile hormonale de vina.
Zadi