Albinutze si bondari de martie-aprilie '07 (39)
Raspunsuri - Pagina 21
Kitty spune:
Biky, eu fac marul la cuptor intreg ca mi se pare ca ramane mai zemos. Si il dau cu lingurita direct de pe el asa intreg.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
biky spune:
quote:
Originally posted by Kitty
Biky, eu fac marul la cuptor intreg ca mi se pare ca ramane mai zemos. Si il dau cu lingurita direct de pe el asa intreg.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
si cam cate minute il tii?
O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)
Mihael@ spune:
quote:
Originally posted by Amma23
Tocmai am mancat o farfurie de cereale cu lapte de la mine.Se numeste ca sunt canibala
?
dupa ce m-am chinuit sa mulg 100ml ca sa-i fac Domnului Lucas, sa nu simta laptele praf... a mancat 20 de ml.Doar nu era sa-l arunc, l-am halit!
Ama si Lucas 12 Martie 2007

si eu mi-am pus intrebarea asta cand mai gustam laptele, dar sincer mie mi se face greata cand ma gandesc ca e al meu...marul copt il fac intreg la microunde, 4 minute pe temp. maxima...ii place sa-l morfoleasca ea intreg asa
la picior...ohoooo, avem 19, o sa fie prapaluga ca ma-sa
Mihaela si
Stefania (19 martie 2007)Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii
Mihael@ spune:
Vreti sa stiti ce inaltime o sa aibe copiii? Calculati asa:
pentru baieti:
(inaltimea tatalui + inaltimea mamei)/2 + 6 cm
pentru fete:
(inaltimea tatalui + inaltimea mamei)/2 - 6 cm
Formulele sunt din capraru...Stefania o sa aibe 1.80 
Mihaela si
Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii
Laina spune:
si....ieri a vrut pentru prima data sa stea in fund singura..wwell, sprijinita cu perne pe toate partile, dar FARA MINE!!
incepe sa se prinda si de schema cu inghititul...papa cam juma' de mar blenduit si vreo 50 ml lapte dupa. euis multumita. nush, e putin? habar n-am. da ea e vioaie si vesela, se joaca cu prosopul, aproape se intoarce pe o parte...
martutza spune:
Buna dimineata
Scuze ca nu am mai intrat dar Victor e bolnavior.Nici nu a mancat la 10.Nu putea sa stea nici treaz dupa 1 ora plangea de oboseala.
LA multi ani mamicilor care si-au aniversat ziua de nastere si bebeilor ce au mai crescut cu 1 luna.Sa fiti sanatosi.
Amma am vrut sa zic seminte si din graba iete ce a iesit.Vic are 6 mese.LA 3 dimi -cam 7-8 min la ambii sani;la 6.30-cam 12 min la ambii sani; la 10-deloc san;la 14.30-cam 8 min; la 18.-cam 12-14 min si la 21.30 - aprox 10 min-in functie de cat de obosit e.Uneori dupa 7-8 min oboseste si bagam biberonul in functiune.
Raisa Victor nu sta deloc cuminte si uneori mai da pe afara mai ales cand se tarasete prin casa.
Felicitari lui Radu ca mereg tare frumos si lui Alex ca e un gentelman la masa.Tine-ti-o tot asa.
Diversificarea la noi sa facut incepand cu supa de legume si introdus cate 1 leguma noua la 3 zile.Avem acum de toate inmeniu (din cele permise la 7 luni): morcov, pastarnac, patrunjel, telina, ceapa, ardei,gogosar, cartof.
Leganatul....din pacate dupa 1 saptamana in deplasare am capatat narav.Uneori adoarme leganat in brate in 5 min.Asta e....
Tzuna ..ai avut dreptate..avea gaze si facuse kk...el nu a mai facut kk de 2 ori /zi de la 3 luni.Sigur a fost de la galbenus pentru ac e ra singurul aliment relativ nou si in cantitate crescuta ce putea sa-i solicite fierea si ficatul mai mult..asa ca temporar scoatem galbenusul.Il bagam peste 2-3 saptamani.
Riloasa felicitari pentru rabdarea de care dai dovada.
Fructele pentru Victor am inceput sa le cumpar de la tarani(aceeasi0 pana vine tata cu productia de la tara.Am descoperit ca marul "delicios de Voinesti" sau "goldenul romanesc" se dau ff bine pe razatoarea de sticla daca sunt coapte..Nu le vrea cu branza ca vomita.i le dau cereale Bio de la Milupa.
Iaurt a papat ieri unul de 125ml de la Milli -galben.Eu ii voi da numai iaurturi facute in Ardeal si din cele la care se ridica zer deasupra (Milli, Prodlacta, Napolact).Din cele cremoase care sunt pline de gelatina nu-i voi da.
Branzica facuta din lapte NApolact de 3.5% grasime si cu 5 pastile de Ca lactic la 500ml lapte ii dau rar.Nu e fan deact putina si amestecata musai cu cereale.
In sucul de mar cu morcov si in piureul de mar ii pun 10 picaturi de lamaie pentru a incetini oxidarea, pentru proprietatile sale si ca si conservant daca nu mananca imediat (ii pot da si dupa 1 ora).
Aliona mersi da lamurire.Bostanel papam de 1 luan dar bostan nu am incercat.Nu ma tenta ...nu am auzit..ce mai ..nu mi-a fost recomandat.
Pantofi...Victor poarat 20 dar trebuie moi sa intre usor..ca de nu...vai de mine..i-am luat si 22 dar clampane..i-am luat imblaniti pentru la iarna.Nu va mirati ca are atata la picior ca si tasu are 45 ![]()
Selene m-ai emotionat cu scrisul din cartea aia...sa va spun un secret care nu va mai fi secret.Voiam sa nu mai scriu pe forum.Iaca asa...ca mi se pare mie ca sarim cam repede la gatu omului care nu e de acord cu noi si care nu ne aproba cu "da sefa".Dar m-am razgandit.Mesajul lui Selene si al Tzunei au fost principalele motive..si ..mai multe chestii...fara relevanta...
.
Gata sa trezit Printul meu..poate acum va manca..masa de la ora 10.
Va pupam.
PS.
Cine sta in Dr Taberei pe langa Policlinica de la Cetatea Histria.Va rog..nu am cum sa ajung sa-l programez pe Vic la cardiolog si la nr pe care le aveam au raspuns asist din alte cabinete si au zis ca nu au cum sa ma ajute.Poate ma jutati voi.Vreau doar programul dr. CIUBOTARU de la cardio ca sa nu fac un drum pt program, altu pt programare daca nu nimeresc la program si altul pt consult.Nu am permis si mie greu singura cu Vic pe autobuze.Multumesc.
O zi buna tuturor.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
kmi78 spune:
quote:
Originally posted by biky
Elyanne- am facut si eu de cateva ori mere coapte la cuptor, dar le-a mancat Andra. Cum le pui tu? Cu coaja, sau fara? Taiate in 2 in 4? Ce fel de mere? Cate minute le tii? Mie nu mi-au iesit zemoase ca sa le pot pasa...sau e posibil sa fi fost merele mai putin zemoase de felul lor? Is disperata caci nu-i mai plac asa mult merele rase cu biscuiti, banana nici atat, piersici nu gasesc (erau preferatele)
Pot sa incerc sa-i dau compot de fructe? A mai dat cineva? As pasa fructele cu biscuiti si zeama in loc de ceai....zic si eu....Voi ce ziceti?
eu pun marul intreeg timp de 5 min , dar sa stii depinde f mult de mar rezultatul final, la timi ii place mult ; si il amestec cu tot felul : iaurt, alt fruct, branzica sau simplu ca e consistent
de compot nu prea imi place ideea poate doar fructul ca sucul are la zahaaaarrr....
biky spune:
pai mie mi-ar iesi 1.67, iar Andra la 12 ani (neimpliniti) deja are 1.57 o sa mai creasca deci 10 cm? Iar la maturitate fetele mele o sa aiba aceeasi inaltime? Cred ca e relativa masuratoarea....

de