Strumfi de iulie-august 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 16
brazuca25 spune:
Eu program zilnic pot sa spun ca nu prea am, mai ales acum ca ne-am mutat si inca ne adaptam toti 3 la noua situatie. In principiu sunt la dispozitia gogoshicii mele cu program de joaca-papa-joaca-papa in timpul zilei. Seara la 8-9 e baitza, apoi papa fata bine de tot, si adoarme pana pe la 4-5 dimineata cand iar papa si mai trage un somnik pana pe la 7-8.
Acum programul e dat peste cap de raceala dar ne revenim noi pana la urma!
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
Anya20 spune:
paticut, incearca sa nu-l mobilizezi prea mult noaptea. daca se poate, nici sa nu aprinzi lumina si sa nu-i vorbesti. il iei in brate, ii dai lapticul, apoi il pui frumusel in patut si te retragi. uneori se intampla ca arina sa aibe chef de gangureala dupa ce mananca noaptea, dar o pun in patut si adorm si eu la loc. sunt asa de obosita ca nici n-o mai aud.
mamii spune:
fetele cum pot sa il fac p bb sa faca cachitz??se screme si plange si nu a facut cam de 5 zile. am incercat cu piciorushele la piept nu merge.DAca ii bag termometrul in funduletz cat tre sa il bag????alte metode ???
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
nma spune:
ANYA MULTUMESC FRUMOS
. ASA O SA FAC
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
nma spune:
mamii decat termometru mai bine 1/2 supozitor cu glicerina. eu o las pe andra si pana la urma face singura. cel mai mult a stat 5 zile. azi bona imi spunea ca nu e bine caci trei zile a fost cam abatuta iar azi super vesela, dar a facut peste noapte o tona de kk.
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
mamii spune:
da numai ca vad k nici nu vrea sa manance asha mai omeneshte si productia mea de lapte...e cam varza observ...si se screme toata ziua si plange
si a inceput sa mi se faca mila de el
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
stefania_97 spune:
Buna fetelor,
Imi da si mie cineva parola e-mailului comun?
Programul nostru e: trezirea la 7.30 zambit, gangurit, facut kk, schimbat si bicicleta dupa care pe la 9 papat si dormim amandoua. In timpulzilei nu fac mai nimic ca nu ma lasa nici 5 minute. Mancat , schimbat gimnastica pe un covoras plin de jucarii si uite asa mai calc si eu cate ceva. Mancarea o fac cu ea in bucatarie, intai pregatesc ce e nevoie cand e bine dispusa si apoi cu ea in brate fac restul. Mananca la 1.30-2h max. Si uite asa pana la 19.30 cand avem ora de plans, in jur de 21-22 adoarme pana pe la 0-1 si apoi trezirea din ora in ora. Doarme pe pieptul meu sau langa mine pentru ca nu ragaie si mi-e frica dar vreau sa o poun la ea in pat cand face 2 luni. mie teama ca nu o aud sau se ineaca la ea in camera de aia am tot amanat.
Nu am trimp nici de mine si nici de sot prea mult. In weekend face sotul curat si mai sta cu ea.
Astept vremuri mai calme.
Fetelor cam la ce varsta devin ei alintati? Parca citisem ca dupa 6 luni.
Pupici la toate si bun venit noilor mamici
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
andutzy spune:
Buna ziua!
Program zilnic: trezit la 4sau 5 si hranit Horia, culcat la loc, trezit la 7-8 si luat HOria in pat cu mine unde il alaptez si adormim fericiti impreuna pana pe la 9. Intre timp se trezeste si Dragos de care se mai ocupa tata pana vine bona. La 9 vine bona si ii da sa pape, timp in care eu ma ocup de Horia, il schimb, ii dau sa pape. Cand e mama aici pe timpul zilei mai alerg si mai rezolv una alta sau mai fac curatenie, seara insa ies eu cu ambii baietei(bona are program doar pana la 3, cand pleaca dupa ce mi-l adoarme pe Dragos). Seara la 21.30 se da startul la baitze, eu lui Horia, sotul lui Dragos si fiecare spala, hraneste si culca "copilul lui". Ne mai intalnim pe la 22.30-23, cand eu merg sa pun la sterilizat biberoane si ne pregatim de nani ca de altceva mai rar sa fim in stare.
Eu pt raceala lui Horia i-am dat Ketof sirop 2.5ml/2ori pe zi si Panadol Baby de 2 ori pe zi desi nu a avut decat mucisori, fara febra. SI mult ser fiziologic si apa de mare. Nu a tusit insa dar ne-a fost frica sa nu ajungem la antibiotic in conditiile in care el este in luna post-vaccin. A, si i-a dat cate un tub de Oscilo pe zi, vit C 10 picaturi si de cateva zile la initiativa mea Imuno Baby care contine si el vit C si Echinacea(e din gama Erba Vita, cum e si Colic baby de care ne povestea acum ceva vreme Paticut
).
Eu inca nu m-am dumirit ce e cu albumele de poze ca nu apuc niciodata sa intru pe mailul comun, insa voi acorda si eu putin timp acestui lucru, mai ales ca tocmai ce i-am mai facut printului niste poze noi.
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
BBlushaMe spune:
Brazuca si eu am aceeasi problema cu fetita mea. Muuuuultii muci. A mea se ineca cu ei si nu mai respira. Pana la urma am cumparat batista bebelusului si sunt tare multumita de ea. Am incercat intai pe mine sa vad eu cum e si apoi am folosit-o pe Luana.
Uite cum procedez eu: ii pun apa de mare in nasuc si apoi pregatesc batista si tragem muciuletii. Ai sa ramai uimita cat de repede ies mucisorii de acolo si ce se poate ascunde intr-un nasuc atat de mic. Si mie mi-a fost teama la inceput dar nu stiu ce ma faceam fara. Cand vedea pompita, pitica mea incepea sa urle. In schimb, acum chiar gangure cad ii trag muciuletii.
Sanatate multa fefeti tale si tuturor celor care mai sunt bolnaviori.
Pupici!
Anda si Luana Nicole
http://bblusha.110mb.com
andutzy spune:
Am intrat pe pozele comune si am pus si eu primele poze, dar m-am intristat tare. Eu nu am nici o poza cu Horia zambind deoarece el si acum zambeste f f rar, o datra la cateva zile, deci nu ma intrebati ce este in sufletul meu, cate intrebari...
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi