Piticlonti de iulie-august 2004 (233)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Neata'

DPN e 29 oct (asa as vrea eu) si sper sa stea acolo pana atunci, mai prost e ca ma lupt cu o candidoza naspa.

Victor nu vrea sa mearga la gradi, prefera sa stea cu mine acasa si eu slaba de inger inca nu l-am dus. Doar a il voi duce pe la 11 sa prinda macar pranzul...???? offf ce bine ca diseara vine Gicu si isi reintra in atributii, ieri seara am reusit performanta sa il culc la ora 24 pentru ca s-a uitat la desene, s-a jucat, a facut baie, hai inca 15 minute si inca 15 si tot asa... pai daca era ta-su aici la 9:30 era in pat si in 5 minute dormea fara comentarii.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Jiiiz, am scris un mesaj kilometric si nush pe ce am apasat da s-a dus drequ !! Ma duc sa vad pozele lui Rain si revin dupa, sa-mi treaca si nervii !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Ashaaa, sa mai incerc o data !
Olivia, daaa, tot la bile ! Daca intrebam copilul unde vrea sa mearga, raspunde invariabil "la bile" !! Dupa ultima peripetie, cind a furat un cot in nas, am lasat-o insa mai moale, spre marea lui durere !! Un premiu special si de la mine pentru copilul tau cuminte, care a stat la dentist far de probleme ! Pe Andrei nu cred ca il pot face sa reziste, poate doar sa fie vreun cabinet haios, cu jucarii care sa ii ia ochii si mintea de la "obectu" muncii lu nenea stomatologul !! Plus ca nu stiu daca il pot tine asa de mult cu gura deschisaaa larg ! Ma bucur tare ca tatal tau este ok, tu cum mai esti ??
Carmen, m-am tot gindit, si eu nu stiu despre ce vorbesti !! Totusi, daca e asa precum spui, atunci imi pare rau ca s-a ajuns aici si tot cred ca Dana s-a grabit in decizia ei !! Si heheee, nu stiu daca pregatim tampoanele, ca iote, aparu Andrieshu si zice ca e bine !! Pupici Ilincutzei , vad ca ii place la gradi !!
Ioana, mamaaa, da ce companie multipla aveti acolo la somn (mai ai lok in pat de batalionul Gorodicai ??). Mindra e o dulce, ca de obicei !! I-au placut filmele ?? Andrei nu a vrut sa se uite la madagascar, in schimb ajunge pe vreun film serios si se uita, neneee, de obicei nimereste HBO-ul !!
Doamna Papa, si azi care zi fu din ordinea pe care ne-o ziseshi ?? Pupici Mielului si Macului !!
Roxi, sa purtati sanatosi noile hainutze si sa ne spui ce impresii avu Patrick de la spectacol !
Gabi, ooof, sanatate multa lui Stefanel ! Venii nenea doftoru, ce a zis pina la urma ??
Daria, si o zi usoara la munci !! Hai, ca incepe uichendu de data asta pe bune !!
Rainule, multa vreme trecu de cind nu mai aruncashi cu batzu paici !! Dar nu-i bai, ca am vazut poze frumoase cu voi toti, Moatza a crescut tare mult, e o scumpa, si tu nu esti deloc grasa, ba arati minunat, pe bune !! Ma bucur ca ati avut un concediu placut si ca va simtiti bine cu totii !! Sanatate multa Moatzei si te asteptam cit de des poti pe aici !!
Io ma ingrozesc citind prognoza meteo si daca astia nu dau drumu la incalzire. o sa cam fie sporturi extreme pe la noi - zice-se ca scad temperaturile minime pina la 1 grad !! Brrrr !!!
Si nuuuuuuuu, Ioana, nu ne-au reparat liftul inca, adicatelea nu au terminat, ieri am urcat de doo ori zece etaje plus un flecustetz de trei de la mama de la bloc (pastea din urma cu copilul de 16 kile in brate, ca a zis ca e obosiiit), asa ca sprinteneala is my middle name !! Ma gindesc ca daca mi se face frig in casa, dau o tura pina jos si inapoi, si dupa asta stau in tricou in apartament !!
O zi minunata va doresc tuturor !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Andries - pupici pe burtica cuminte ! Atunci asteptam pana pe 29

Mey, am emotii pt prietena mea care asteapta bb3, pe donsoara Maria, speram ca e donsoara, ca acasa sunt doi feciori frumosi, care va face cezariana ca are la activ o conizatie. E internata de 2 luni de zile si in max. 10 zile se intampla evenimentul Abia astept sa tin in brate un bb mic ...

Alice - hahaha, deci faci muschi Pupam Ghizmoul jucaret. Si eu am dus-o pe Giulia la club, era un bb de vreo 10 luni, tare s-a bucurat, i-a vorbit asa de frumos romaneste si a mangaiat-o cu atata drag, daca ati vedea-o cum face cand vede bebelusi, o nebunie. Toata e topita si incepe sa spuna "draga mica-mica, ce dulce esti" si altele.

Pfoai, m-am lungit, ma scuzati ...

DanaSpeel - si noi cum tinem legatura cu tine ???

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

neatza...

Alice, m-ai facut sa rad cu hohote de liftu' tau...

Ioana, tu esti buzoianca?

Leeloo,tu esti din nou gravida!!??...ca asa am inteles eu din ultumul tau mesaj...sau nu...

Olivia, deocamdata avem doar un apartament cu 3 camere...casa cine stie cand o fi, poate dupa 10 ani de-acum incolo...mai avem de tras...

Lui Liviu i-a iesit un dintisor, acum la 8 luni jumate....ma asteptam sa fie in perioada asta ca Andreei i-a iesit la 9 luni primul dinte:).De ieri am inceput sa si gangurim...gla-glda,da-da-da...mor dupa el..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Io's chiauna de somn, am alergat toata noaptea un tzantzar!...Mama lor de insecte!:)))
Toata vara n-am avut picior de bazaitoare si acum cred ca s-a dus vorba ca e cald la mine in casa, in fiecare seara prind cate 2!
Problema e ca ii prind dupa ce se indoapa, cand sunt plini de sange si au burta mare...nu mai pot sa zboare si apuc sa-i altoiesc!
P'asta de az'noapte l-am intins pe perete (peretele meu alb si frumos!!!!) Statea cu burta plina deasupra patutului Oanei...l-am lipit cu sete si am si intins...De abia cand m-am uitat mai bine am vazut ce pictura minunata am obtinut...:)))
(am si io o problema...deh...:)))
Asa ca aia mica e plina de muscaturi! In fiecare seara ma gandesc ca gata, l-am omorat si nu mai are rost sa pun pastile si pe la 3 noaptea ma trezesc in bazaituri.
Hai ca-mi spusei oful!...hihihi

Dana-speel, iti doresc tot binele din lume!
Recunosc ca n-am inteles nimic din ce ati zis ieri, da' nu trebe' sa le inteleg eu pe toate...
Rain, bine ai revenit, frumoase poze... Pupam Moatza mica!
Gabi, sanatate lui Stefan si sa va faceti bine repejor.
Roxi, ce frumos, teatru de papusi!
Zilele trecute au facut o fetita la grupa Mariei. Una mare, povestea tanti Ioana ca era Maria plina toata de hartie si lipici, cand au terminat sia dmirau opera i-a rupt Maria capul!!!
A facut-o frumoasa!
(asta apropo de nimic!)
Andries, tinem pampoanele ascunse, ca am inteles ca ai treaba cu Gicu' de pe 14 noiembrie, macar doua saptamani sa apuci sa te bucuri
Olivia, felicitari pentru Uka cel cuminte! Daca numai i-as pomeni Mariei de dentist cred ca as avea circ gratis....desi nu stie ce e ala, da' se opune din principiu
Daria, nastere usoara prietenei tale! O bebelusa cuminte si mancacioas aii dorim!
Papadico, tare Catrina cu "mitzelu mare si mitzelu mic"....hehehe
Va place la gradinita cateodata, vad eu...:)
Ce face Sofia!?
Ioana, ti le trimit pachet si pe galushtile mele o saptamana...Ca vad ca esti obisnuita sa dai sa manance/speli/culci o grupa de gradinita, nu doar un copil...hihi

Pe Mitzu nu o mai strig azi ...o iert pana luni . Ca de luni scot bata daca nu da macar putin pe aici sa ne spuan ca e bine!
Azi o strig pe Vrabiuta!
Marcelaaaa...ce mai facetzi!? Ne e dor de pozele voastre frumoase.

O zi frumaosa la toata lumea!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Alice....ma gandeam...Nu ma primesti la tine in concediu o saptamana!?
Dar neaparat sa vorbim cu nenea depanatorul sa lase liftul stricat! Ce aerobic?! Ce pilates!? Ala program bun de slabit!
Urc si cobor de 2 ori pe zi pana la tine si rezolv problema kilogramelor

Mariei i-a iesit primul dintisor la 5 luni jumate, fara mare tam-tam.
Vad ca Oana barosana e tare fichinita zilele astea asa ca eu cred ca ni se pregateste ceva...
Insa "da-da" zice de acum si Maria a zis mult mai tarziu din astea articulate...:))) Poate scapam si incep eruptiile dentare mai tarziu, ca daca incepe sa planga de acum de la dinti si se mai opreste la 2 ani jumate...ne-am scos!...:)))

Mergi la inceput

Cristalina, poi te primesc cu maaare drag, ca liftu inca o saptamina mai sta "stricat" !! Beyyy, si ne-a tras nenea reparatoru o tablita mistoaca nou-noutza care afiseaza electronic numarul etajului pe la care trece liftul in urcareee, oaaa, ce fromoasa este ! Are neste cifre mari si rosii, o minunatie ! Si prevad ca o sa platim de o sa ne iasa ochii din cap, ca nah, a trecut vara si s-a dus sezonul incarcarii facturii de intretinere cu diverse fonduri de rulment, reparatii interfon si dastea ... acu trecem la partea tehnico-electronica !!
Deci, ca sa revin la chestiunea de inceput, baga mama o deplasare in Salajaaaaan, e superfain aici si iti oferim senzatii tari care ard kilogramele in plus, hahaaa !! Da sa stii ca daca vii, io nu umplu frigiderul, ca porma nu ai ie buna "dieta ascensorista" la nimik !! (Si stii ce foame ti se face dupa ce escaladezi zece etaje, ajungi acasa si iti tragi suflul ?? Olalaaaa !! De ce crezi tu ca stau io lately in bucatarie asa de mult ??).

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

neata !

multumim de vizionari, de aprecieri ...moatza intr-adevar, e o domnisoara care e tare dulce la varsta asta, scoate perle toata ziulica, vorbeste non-stop, ne face declaratii de dragoste, vrea la scoala, si are copil deja , il cheama Marius, are 3 ani si vorbeste cu el mai mereu ...e imaginar! chiar vroiam sa va intreb, ai vostri au prieteni imaginari?
am citit undeva ca e ok daca au prieteni imaginari, ca au o imaginatie dezvoltata, dar pe de alta parte am vazut neste filme pe Discovery despre copii care aveau prieteni din astia si m-am cam speriat ....

perle recente, de ieri: ii spun eu ca are ochisorul cam rosu si ca trebuie sa punem picaturi iar ea ma intreaba " e rosu ca semaforul?" ; aseara am luat-o cu mine la epilat si mi-a pus tot felul de intrebari, ce imi face doamna ...ii spun ca imi are mami cateva firicele pe par pe picioare care nu se vad frumos si dna mi le ia ...sta putin si zice "trebuie sa vina si tati, el are mult par pe picioare si il zgarie!"
ieri mi-a cerut un inel ...il pune pe deget si zice "gata mami, sint doamna acum si tu esti copilul, vrei sa iti dau de mancare?"

Felicia, am vazut ca va muatati la Pitesti, cred ca va fi mult mai bine sa stati in casa voastra, veti avea ajutoare si vei fi aproape de ai tai ...ce poate fi mai bine de atat! am vazut pozele cu puiutii tai, ai doi copii frumosi si dulci, sa va traiasca!

Alice, pe mine mai degraba ma gasesti la munca decat pe forum ...asa ca va astept pe acolo oricand, chiar m-as bucura sa-l vad pe Andrei, cred ca s-a facut mare, nu v-am vazut de anul trecut!

Olivia, nu ne-am extins, in schimb avem si noi o angajata, deja am mai urcat o treapta, zilele astea daca stau acasa am tot cautat spatiu, si nu gasesc nimic sau daca gasesc ...au niste chirii de speriat, 40 mp - 3000 euro sau poate chiar mai mult ...nu stiu ce afacere sa ai ca sa poti da chiria asta asa fara sa stai pe ganduri!
voi ce faceti, cand veniti in tara?

Daria, e o frumoasa Giulia, seamana atat de mult cu o fetita pe care o stim noi, e prietena moatei, o cheama Mara si bunica ei sta in Oradea

, va pupacim si fruntea sus, intr-o zi va aparea soarele si pe strada voastra!

Gabi, felicitari !!! tare mult ma bucur sa aud ca Stefan va avea o surioara (na, am dat pronostic cu ocazia asta!), sa ai o sarcina usoara ...

Carmen, asa sint io ...ca o ploaie de vara, ma las mult asteptata, scriu in torente si dispar pentru cateva luni

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Nicole (sau sa-ti zic ploaie de vara!?...:))) viu si io cu o intrebare...

Mama soacra s-a dus la medicii din oras de la ea si i-au zis ca are cataracta si trebuie operata. Nu e operatie cu risc, stiu asta insa nu prea are incredere ca ii cam incurcau prescriptiile si recomandarile pentru ochelari cand s-a duc pe la ei.
Asa ca intrebarea mea este...Poti sa-mi spui si mie un doctor bun oftalmolog, care sa aiba un cabinet particular sau sa lucreze intr-o policlinica particulara dar sa profeseze si la un spital mai mare din bucuresti!?

Mergi la inceput