Piticlonti de iulie-august 2004 (233)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Rain - bine ca ne mai dai cite un semn!!!!! Am vazut pozele - sunteti tare frumosi iar tu cred ca visezi ca esti grasa ca eu nu vad asa ceva!!!!!

Fetele eu va pup ca o iau spre casa - m-a sunat soacra-mea ca Stefan a facut putin febra - de altfel a cam tusit asta-noapte - si sunt cam ingrijorata....

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Leeloo - sanatate multa la voi, sa nu fie nicio problema !

Va pup si eu, plec spre casa, tralalalalaaa, pupici speciali pt schimbul 3 care sper sa umple pagini pana la dimineata, da ? Sa am ce citi !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Multumesc f. mult pentru urari...sunt super incantata ca ne stabilim aproape de parinti...cu toate ca am o oarecare stangere de inima pentru ca acelasi entuziasm l-am avut si cand am plecat din Germania.Poate ca acum sa fie ceva diferit unde avem casa noastra si tot ce ne inconjoara sa ne apartina...nu stiu...

Dana, te pupam si noi cu drag...imi pare rau ca te "desparti" de noi.

Nicole, bine ai revenit...mi-am cam sucit gatul uitandu-ma la tine...ce ai facut cu Monti, l-ai uitat?(pt. mine arati bine).Pupicei Andreiutei si sa treaca"buba" repede.

Daria, nu esti singura...ai o minune de fetita langa tine...pupici multi

va pup pe toate...noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Buna...
Noi am fost la dentist azi..ne-a facut radiografie, ne-a curatat dintisorii..ne-a dat cu flor..am fost taree cumintei!

V-am citit dimineata.si acum este deja dupa amiaza...si am cam uitat ce-am citit..
Rain ce mare s-a facut pitica! Cum mai merge afacerea?? V-ati extins?
Alice, tot la bile??
Daria...este cum s-ar spune..fara comentarii..
Felicia veti locui la bloc sau la casa?
Adela voi nu m-ai spuneti nimic?
Carmen ..merci de intrebare..tata este..stationar Ce face Ilinca cu gradi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hai buna dimineata
Oliv mai zic inca o data....pffuuu ce copil cuminte la dentist! zi-mi te rog daca ati fost la un dentist specializat in pitici sau la unul de oameni mari. maine ma duc la implant la dentistul meu si chiar am sa il intreb daca pot sa il aduc si pe Pat (daca mai pot hahahaahah )
Felicia succes mult mutl cu mutatul! si sper din suflet sa va fie din ce in ce mai bine!
Danaaaa.....am luat ieri hainute, cui sa ma laud daca nu mai esti pe aci? hai inapoi!
Nicole poate te prind ca nu semnezi condica zilele astea.... ca sa vezi tu urecheala. pupici multi multi motulinei care e o scumpa! (tot nu ai intors pozele alea? )
Gabi sper ca e ok Stefan!
Patrick are azi la gradi spectacol, vine teatrul de papusi si au "ursul pacalit de vulpe" era in extaz de ieri, dupa ce ieri la tema nu a avut rabdare sa decupeze o floricica dupa o linie punctat . dar doamna a promis ca il ajuta sa faca azi alta
o zi super tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

neata!
rain, esti ca ploaia de vara ;)) v-am vazut, sunteti tare frumosi,pupam moatza, mai baga o poveste de aia de-a ta cu alex
olivia, multam de intrebare, in afara de faptu` ca ieri fu a doua zi cind am gasit`o fara chiloti pe ea totul ie ok:D nu mai plinge dimineata, ie drept ca`n fiecare zi ia de acasa cite ceva`n mina sa duca la copii;)) pupa uka cel cuminte
andries, care e dpn? sa pregatesc tampoanele din timp...
is in zona

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza este vineri yupiii,yupiii
Dana si eu te pup cu mult drag si iti doresc tot binele din lume,eu sincer recunosc ca o sa-mi lipseasca postarile tale in special cele prin care ai trecut tu si baietii tai(da' sincer eu nu am inteles de ce)
Olivia ce program de week-end aveti,tot shoping
Felicia eu zic ca este un lucru buna ca te muti aproape de parinti, surorile mele stau in acelasi oras cu parintii mei si au foarte mult ajutor din partea lor si in plus copii lor sunt tare rasfatati de bunici...si Maria sufera dupa bunicii din Buzau,eu si maine m-as muta acolo daca as gasi un job ca lumea..
Alice,sprintena caprioara ti-au reparat liftul ori ba....btw de bile eu cat timp sta mandra in piscina cu bilutze stau si eu cu un picior in ea si dirijez circulatia
Daria multe si o imbratisare din partea mea,meii ce-mi place de Giulika ca-i fata descurcareatza......btw,imi dau si eu cu parerea poate si pentru tati este un subiect dureros si d'aia prefera sa vorbeasca despre tevi si nu despre copil
Rain super pozele,foarte frumoase modelele,pupacim Moatza mica si te asteptam mai des!!!
Leeloo iti tin pumnii sa nu aiba nimic Stefanutz,pupaturi
Roxi si eu ma inscriu la tine pentru analize!!!!
Cristalina cred ca te-ai apucat deja de scris cartea ca la cate senzatii tari sunt trebuie sa scrii mai multe parti...meiii ce sperietura bina ca nu a fost nika grav!!!
Aaaa am uitat sa ma laud ca am vazut impreuna cu mandra doua filme,unul pe HBO, Aventurile ursuletului polar si Madagascar....si sa ma plang ca nu mai am loc in pat,pentru ca trebuie sa-i culc in ordine,de la stanga la dreapta:3 testoase Ninja,si 3 bebelusi de diferite marimi,apoi mandra si apoi euda' numai dupa ce le dau sa manance bucatele,ii spal si ii pun pe fiecare in prosopul lui

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele!
Din pacate Stefan nu e bine, azi nu l-am dus la gradi si am rugat dr. sa treaca sa-l vada - are o tuse tare ciudata, grava si incarcata si cum eu am paranoia cu plaminii, as vrea sa vina sa-l asculte. Fornaie de zici ca e Darth Vader - si s-a chinuit si m-a chinuit toata noaptea, cu febra, cu tusea, of, of, mai, mai...Acum dimineata vad ca era ceva mai vesel, a baut si laptele si nici febra nu mai avea, dar tusea era identica...sa vedem ce spune dr...

In rest slava Domnului ca azi incepe weekendul!
La mine greata s-a reinstalat - istoria de la sarcina cu Stefan cred ca se repeta, doar ca acum greata se intinde pe tot parcursul zilei...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Leeloo - multa sanatate lui Stefanut, sa ne dai vestile bune dupa ce trece doc ! Muuulti pupici la voi toti !
Kim - felicitam cupilu` cuminte-cuminte !

Restul pe unde sunteti ???

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabi - sirop de ridiche neagra, ca e sezonu' acum si merge super! pupici lui Stefan si sanatate multa!
mama Ioano ce menajerie si la voi in pat. Patrick doarme cu familia Pooh = Winnie ma'e, Winnie mic, Maga'ush, Tighila, G'ohi. si un catel mic pripasit da aterizeaza toti pe jos cam fara exceptie.

Mergi la inceput