Piticlonti de iulie-august 2004 (233)
Raspunsuri - Pagina 14
alice2004 spune:
Andreiushule, si eu ii doresc tot binele din lume ! Pacat ca Dana nu o sa ne mai poata raspunde, ca dupa cite inteleg, i s-a inchis deja contul ! Doar ca eu una personal ramin asaaa, cu un semn de intrebare, de aceea am spus ca situatia seamana cu a Liei ...
Edit - Carmen, ai dreptate, uitasem ! Contul poate fi redeschis, la cererea ei !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Eu sunt dependenta, imi place sa citesc si sa-mi dau cu parerea. Cand aveam pc acasa, intram si alea 5 minute / seara, doar sa citesc subiectele ce ma interesau, iar in we intram dimineata cand lumea dormea si serile cand imi luam 5 minute de relax. Eu nu as putea fara DC, pe bune. Cum am munca de birou, dau F5 de cate ori apuc si-mi tuna.
Nu simt ca DC-ul imi rapeste timp din viata reala, pt mine este relaxarea, tine locul tigarii si al cafelei
Si ce citesc si pot afla on-line, nu aflu in nicun alt loc, nici TV, pe care-l deschidem fff rar, nici din cercul de prieteni, cunostinte si nici in plimbarile zilnice.
Noah, ca m-am lungit, ma intelegeti voi ![]()
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
Andries spune:
Pai si mie imi pare rau, sper sa revina la un moment dat, dar mi-am amintit de un alt mare forum din net-ul romanesc (mare dpdv al numarului de membri), forum care are deviza "the end of your social life" acolo au si un topic special pentru discutii despre si cu dependenti...si cum sa ii ajuti sa nu o ia pe aratura...
Andries
rain spune:
Surpriza !!!!!!!!!!!!!!
Buna dragele mele ....
v-ati obisnuit cu mine sa intru pe aici din an in paste ...dar de uitat, nu va uit!
e foarte aiurea sa nu scriu atat timp, sper ca mesajul meu sa nu sune aiurea, mi-am pierdut antrenamentul!
saptamana asta stau acasa cu moatza pentru ca are din nou un herpes la ochisor (pe pleoapa) si sintem in carantina
, eu n-am stare deloc, vreau la munca, moazta insa e in extaz, atatea zile de stat acasa cu mami ...ce poate fi mai frumos!
am citit cateva pagini, felicitari pentru mamicile cu bebei mici, felicitari pentru viitoarele mamici, in rest vad ca toata lumea e bine, sanatoasa, multi pitici la gradinita ...bravos, ce copii mari avem!
despre noi, sintem ok, moatza la gradi fara probleme, noi la munci cu spor si drag, concediul l-am avut tocmai in septembrie (pe la mijlocul lunii) si va pun cateva poze, in romanika era ploaie si frig, lumea venise de mult din concediu ...iar la noi abia incepea distractia, a fost foarte frumos, dar s-a terminat repede
!
sa nu va minunati prea mult de mine, sint grasa si trebuie sa slabesc musai, am pus poze si cu mine ca sa nu ma uitati
, nu ca sa ma admirati
!
va pupacim dulce dulce!
zilele astea daca tot stau pe acasa, poate intru mai des pe la voi, tare mult imi lipsiti!
Poznele:
http://family.webshots.com/album/561006644JnXqKb?start=12
PS: acum am vazut si eu pozele, sa nu credeti ca cele cu mine special sint rasturnate, asa s-a nimerit, norocu' meu ![]()
![]()
![]()
Nicole &
Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
carmenp spune:
vaz ca s-a asternut linijtea, nu`i nimik o sparg io... ma gindeam la dana si la plecarea ei, ma gindeam daca are sau nu legatura cu toate mizeriile care s-au scris de ieri pina azi si care continua sa se scrie si daca ar fi asa, atunci o inteleg si`i dau dreptate, gindeste cu inima si asta e un mare lucru! multe rahaturi nu s-ar fi intimplat daca s-ar fi discutat cu sinceritate, pacat!
papadie spune:
Rain-plecaciuni madre nimpha :)) Pupaciuni la moatza mika mare care e o frumusete!!!
Andries- vezi ca ai provocat fetele astea si le-am gasit in extaz...
...dupa mai multe pagini:)
Cristala la voi ca si aci bagati adrenalina derect pe jugulara:))))
alice io vin aci taman ca sa discut cu si ca adultii mei

mamagiuliei pupici si imbratisari calde. si o rugaminte: imprumuta-mi si mie pe Julika poate o mai tempereaza si pe coana Mielu![]()
mme Pasarike viu si io la spartul targului da cu mare dragoste: LA MULTI ANI FERICITI, IONU! sa-ti traiasca flacaul
Noa...noi merem la gradi asa: prima zi stau cu ea o ora si apoi plecam. ziua doi: sta o ora singura ma duc si-o iau. ziua 3: sta doua ore ma duc si-o iau. ziua a-4a se prinde ca se termina statu cu mäsa si plinge. o luam de la capat. ziua unu stau cu ea o ora si plekam impreuna. zioua doi sta singura o orta. azi fu ziua 3 si statu doua ore. aproape ok ca facu cica o mutra spre plins da s-a carat repede la plastilina si lipici. cum incepe sa se apropie ziua in care sa stea program full singura incepe sa urle. are radar in poponeatza.
Ieri si azi o puse educatoarea la geam sa-mi faca cu mina la portita. ieri pina am ajuns eu ea deja era bagat in plansa cu lipici si hartie creponata. Azi...erau fo cinci copii sa-mi zica "la revedere, mamääääääääääää". Mielu nu era printre ei...
M-a abandonaaaaaaaat.Mai nou a prins drag de mieii ei de plush. Unu mare si unu mik. Numa ca sustine ea seamana cu viteii...ca atare ii numeste MITZEI. Mitzelu mik si Mitzelu mare. Ala mik n-are noroc in viata il spala de 5 ori pe zi si n-apuca sa se usuce niciodata.
ma-ntorc!
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
szivarvany spune:
Lume noo, Rain, pupici muuulti la voi, steti frumosi cu totii, a crescut Moatza, e o frumusete ! 
Carmen - la ce te referi ?!
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
papadie spune:
PS: mme Spil sper sa te intorci
PPS: si io zic ca si Pasarix "o clipa de sinceritateeeeeeeeeeee":) si un pik de fair play.
leeloo2004 spune:
Nu stiu despre ce vorbiti voi aici...imi scapa...insa imi pare tare rau ca Dana s-a retras...e drept ca e alegerea ei, dar tot imi pare rau!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Si mie imi pare f rau ca nu ne mai scrie Dana, imi va fi dor de povestile ei, dar mai ales de sfaturile ei ... 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)