Piticlonti de iulie-august 2004 (233)
Raspunsuri - Pagina 13
roxanaz spune:
mah frate ce se intampla aci? Dana, treci la raport. macar zi de ce pleci ca sa putem sta linistite.
Daria eu as fi de parere sa ne zici si noua prin ce treci, macar sa ai suportul nostru moral daca altfel nu putem. ca de aia suntem aici. si lasa astea cu dat cu rosii si bestelit ca nu e aici locul ala. foarte bina ca Giulia este asa cuminte si mananca frumos. or sa vina si povestile de la gradi. las-o in ritmul ei ca s-a dovedit ca asa e cel mai bine.
alice2004 spune:
Poi si normal ca nu esti Lia !
Dar tre sa se fi intimplat ceva care sa te fi facut sa consideri asa cum ai facut-o si sa ceri inchiderea contului ! Noi toate sintem de acord cu tine ca viata este minunata (cu toate greutatile ei), dar aici nu este real life ? Ca om povesti noi multe, cite in luna si in stele, dar tot din realitate sint !! Hai, zi-ne ce-i cu tine !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
DanaSpeel - 
Te asteptam inapoi 
Sper doar ca nu te-am suparat noi cu ceva !
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
Andries spune:
Nu cred ca am suparat-o noi cu nimic. Doar ca ... eu una o inteleg, ieri seara si eu ma gandeam sa-mi inchid contul pentru ca eu stand la PC, Victor s-a uitat la Spider Man toata seara si cu el nu am apucat sa vorbesc mai mult de 10 minute, timp in care i-am dat mancarea. Dependenta asta este explicabila, simt nevoia unei conversatii de adulti - altii decat sotul meu care are idei fixe
si care de multe ori mi-a reprosat ca stau prea mult pe forum - (mai ales ca stau acasa si nu am colegi/colege de birou cu (,) care sa mai vorbesc, dar in acelasi timp imi consuma rsurse ... si nu stiu cum sa fac sa gasesc un echilibru. Asta-i buba. Ar trebui sa pot sa ma limitez la un numar de minute pe DC, dar nu pot.
Andries
Andries spune:
... mi-a venit o idee...
... ca la Meteo... 5 minute si-am terminat, da' nu se poate 
Andries
alice2004 spune:
Andries, sint pe jumatate de acord cu tine, acolo unde spui despre nevoia de a discuta cu adultii ...dar eu cred ca sintem un grup tare unit de mamici, mie mi se pare ca ne cunoastem de cind lumea !! Si eu am colegi de birou, dar sint toti majoritatea in virsta (no offense aici) si nu pot discuta problemele virstei mele cu ei ! De copii mai vorbim, dar la modul "ei ma intreaba, eu raspund" ce nazdravanii mai face fii-miu sau cum se simte cu sanatatea.
Si eu una cred ca dependenta poate fi biruita cu ceva vointa (sau nu ??), ca si pe mine ma maninca degetele sa dau drumul la pisiu de acasa, sa vad ce s-a mai scris aici, dar ma abtin, pentru ca Andrei nu ma mai lasa apoi in pace si nu scap pina nu ii dau voie sa se uite si el la calculator ! Ori eu nu vreau asta (si asa, cind nu sint home, hazbandu il lasa sa se joace la pisiu !!), deci cind ajung dupaamiaza acasa, timpul este pentru familia mea si atit !! Bine, eu sint norocoasa ca am la birou net si shefi intelegatori !! Dar chiar si de nu as avea, tot nu mi-as inchide contul !! Acum, asta sint eu ... si tot mai cred ca s-a intimplat altceva cu Dana, de a cerut ea asta !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
alice2004 spune:
Prea tirziu !![]()
Alice si Andrei
Andries spune:
alice nici eu nu mi-as inchide contul, doar ca eu poate sunt prea dependenta
, sincer nu cred ca dana e suparata pe noi (sau daca este pe cineva dintre noi in nici un caz nu cred ca e suparata pentru ce s-a postat aici public) si oricum ii doresc tot binele din lume.
Dana 
Andries
Andries spune:
Cristal mi-ai inveselit ziua cu povesti de la voi de-acasa..dar am vazut eu bine sau Maria are 20 kg? Ca al meu e la categoria tzantzar ..are abia 14!!
Andries
carmenp spune:
orice cont inkis merge redeschis, eu sper ca dana sa revina... in rest, ii respect dorinta, desi, sincer, imi pare rau