Piticlonti de iulie-august 2004 (233)
Raspunsuri - Pagina 12
szivarvany spune:
Cristal - ce sperieturaaa, ce ma bucur ca sunteti ok !
Mey, io ma pot lauda, fara sa ma besteliti, ca Giulia papa f bine ? In caz ca nu stiati
Dar aseara m-a uimit: a cerut paine, unt, cascaval si si-a facut singura sandwich, foarte iscusita cu cutitul ei, ba si l-a si impachetat cum ii pun eu
Inca un pic si-si pune singura ce vrea, ca pe mine ma anunta de seara ce vrea sa pape a doua zi si ce suc de fructe vrea ![]()
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
leeloo2004 spune:
Uite de aici niste 

pentru Giulika!!!!!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Sar`na, sar`na .
Macar atat, sa compenseze ca nu vrea, nici picata cu ceara sa-mi povesteasca despre ce face si invata la gradi, deci nu stiu nimic, decat ce-mi povestes-te dadaca - afland si ea de la educatoare, ca noua nu ne canta, nu ne zice poezii
Insa ma bucur ca cupilu` vorbeste, totusi, chiar daca nu cu noi 

Daria &
GIULIA(2004 08 16)
alice2004 spune:
Cristalina, uel, ce sa spun ?? Foarte subtila si de efect imaginea sugerata de prietena ta !!
Si extrem de realista, hahaaa !!
Daria, draghe, Giulik e un exemplu de cumintenie la copil pentru mine !! Uite si de la mine
pentru frumushatza cu okii verzi !!
Tu personalmente ce mai faci ?? Cum mai mere treaba prin vestu tzarii ?? ![]()
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Personalmente am sufletul bucati, mici mici si nerecuperabili, sotul meu iubit, NU isi cauta deloc fiica, si cand va zic deloc, inseamna ca daca eu nu-l sun si o las pe Giulia sa vorbeasca, el nimic. Au fost multe lucruri din aceasta categorie, legate de Giulia si dezinteresul total si absolut, lucruri care pe mine ma afecteaza mai mult decat orice in tot universul. Il pot suna pt orice, de la tevi la probleme cu acvariul si stam pe telefon o ora, doar sa nu-l intreb de ce ne evita in asa hal. Eu nu il inteleg ...
Scuzati ca mi-am spus offul cel mare si aici, sunt foarte singura pe lumea asta ... 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
cristalina spune:
De ce sa te bestelim Daria?! Io pup cu drag oradeanca mica...ma razbuna si pe mine cineva.![]()
Cat eram insarcinata cu cea mica si nu voia sa manance Maria ii tot ziceam lui John "lasa, ca ne razbuna asta mica. O sa fie mancacioasa!" Acum m-am linistit si ma uit cu drag la alti copii care mananca...:)))))
Eu ti-am mai zis, asa copil cuminte ca Giulia, mai rar...
Daria
...tare greu trebuie sa fie. Tu spune oful ca nu-i bai si nu deranjeaza pe nimeni. Imi pare rau ca nu putem sa ajutam cu nimic.
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
alice2004 spune:
Daria, inca o data, multe
!! Imi pare tare rau ca s-a ajuns aici, si imi pare si rau ca Oradea e asa de departe de Bucuresti, ca bagam o intilneala intre noi fetele si uitam de toate ! ![]()
Acum, imi aduc aminte ca sotul meu mi-a spus odata (printre multele sale vorbe de duh spuse de-a lungul timpului nostru impreuna) ca oamenii se schimba, nu pot fi la fel mereu si mereu. Iar eu am intrebat "Bine, bine, se schimba, dar de ce adesea in mai rau si nu in mai bine ?" - asta gindindu-ma ca omul tinde spre mai bine, nu spre involutie ! Multe s-au intimplat si in cazul meu si mi-au schimbat modul de privit lumea si oamenii, multe m-au schimbat si pe mine(daca il intrebi pe el, o sa iti spuna ca in mai rau, hahaaa), si partea proasta este ca nu ma mai pot intoarce sa fiu fata care pasea in cloud nine cum eram la inceput ! Multe s-au intimplat si multe au fost datorita lui ... una este cum esti in realitate si alta cum te vede partenerul indragostit, nu ?? Si daca tu nu cauti sa ii corectezi perceptia si iti place asa cum te vede, apoi ulterior, impactul va fi tare rau pentru partenerul "orb", ca sa zic asa, ca odata si odata tot vei fi TU cel din realitate, si nu ingerul cu aripi pus pe piedestal ...
So, banuiesc ca o parte din sufletul tau va ramine "arsa" pentru multa vreme ... poate (si sper !) ca se va vindeca, dar aici numai tu poti sa "lucrezi" !!
Noi
sintem aici, ori de cite ori ai nevoie de un cuvint bun, un sfat sau ... pareri despre veioze si lumini colorate, febeisti si meni in blec !! 

Breee, Noraaaaa, pe unde le umbli ??? Fusesi la concert cu Ioana ???
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
speel spune:
Buna fetelor,Tocmai am cerut inchiderea contului si avind in vedere ca e ultimul mesaj pe care-l pot scrie,am vrut sa va pup inca o data si sa v-a urez toate cele bune.Aveti grija de voi si de puiuti.
Va pup cu drag.
alice2004 spune:
Nah ... Danaaaaaaaaaa, ce s-a intimplat ???
Nu ne lasa asa, ca Lia, cu stirile de la cinci, te rugam tare de tot !!
Alice si Andrei
speel spune:
Alice,eu nu sunt Lia,am considerat ca nu e frumos sa plec fara sa-mi i-au ramas bun de la voi.nu e nici o stire de la ora cinci,e optiunea mea personala,am ajuns la concluzia ca am atitea de facut in viata reala si ca ar fi mai bine sa-mi petrec timpul real life.
Numai bine