Piticlonti de iulie-august 2004 (233)
Raspunsuri - Pagina 17
rain spune:
Andreea (Andries) ...mare smecher Victor, deja speculeaza copii astia orice, moatza e f bucuroasa ca nu merge atatea zile la gradi, de cand astepta ea momentul ...
vad ca nu mai e mult pana la dpn, tinem pumnii, de acum se poate intimpla oricand, asa ca nastere usoara si un bebe sanatos ! ce nume va avea fratiorul?
Cristalule, vad ca la voi distractia continua ceea ce e super, nu aveti cand sa va plictisiti!
Nicole &
Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
roxanaz spune:
Patrick are doi prieteni imaginari: Ibid si Ubud. imi arata pe o harta a unui land din Austria ca acolo stau
. si merg la gradinita 3 (ca a lui) dar nu chiar la gradinita lui. ci aia din tara lor. si au 2 ani jumatate (convenient
) sta in fotoliu in sufragerie (de unde incepe un hol lung) si ii striga "Ibiiiid! Ubuuuud!" pe mine numele m-au spart credeam initial ca-s animalute, ursuleti ceva. si ca-s de pe la minimax dar m-a lamurit prompt ca-s baietei si ca-s imbracati in albastru, rosu si mov ![]()
rain spune:
ma interesez si iti spun, sa-mi dai pe pm nr tau de telefon ...operatia se face in 15 minute si in aceeasi zi pleaca acasa, e mai bine daca vine aici sa se opereze!
Nicole &
Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
szivarvany spune:
Deci Patrick e bestial de
Pot sa rad ???
Tari de tot numele prietenilor ![]()
Leeloo - cum e Stefanut ??? 

Daria &
GIULIA(2004 08 16)
alice2004 spune:
Nicole, 
!! Trecuram pe la voi, cum sa nu, de citeva ori, dar nu erai acolo, doar o tanti tinara care statea la birou (am banuit ca e partenera ta). De cite ori ne gasim linga scarile care urca spre cabinetul tau, ma trage gizmoul de mina sa venim la tine !! Sa imi spui cind te gasesc din nou la cabinet, sa facem o vizita !! Neaparat !
Noi nu avem prieteni imaginari ... cel putin nu inca !! Dar transmitem salutari lui Ibid si Ubud din landul austriac !! ![]()
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
pako spune:
Nicole, asa cum am mai spus la fete....noi il avem pe Giony
care cica o invata de toate(si bune si rele)...ii spun "Andreea de ce arunci cu perna? raspuns: nu eu am aruncat mami, Giony a aruncat" "Giony l-a impins pe bb"...Giony a invatat-o nu stiu ce...
ce suparata sunt ca bona nu a venit ieri si nici azi..suntem singuri si Andreea a tipat de mi l-a trezit pe bb dupa doar 20 min de somn..oofff!
Ocupatia favorita Andreei de vre-o 2 zile este sa ascute creioanele...e bine ca sta ceva timp ocupata cu asta si e liniste in casa dar acum a inceput si la creioanele cerate si e tot un praf de creioane pe ea...i-am pus eu un lighean mare unde sa ascute dar pana nu da si pe jos nu e bine...
cristalina spune:
Multumesc Nicole.
Aaa...prietena imaginara a Mariei e o broasca, pe care o cheama "B'oasca"![]()
Face tot felul de lucruri cu broasca. De exemplu reuseste sa se joace cu o sfoara juma de ora daca se joaca impreuna cu "b'oasca"...:)
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Deci Patrick e bestial dePot sa rad ???
Tari de tot numele prietenilor
normal ca puteti rade, ca si io am ramas paf cand le-am auzit. tot incerc sa sap sa vad de unde ii venira ideile astea
szivarvany spune:
Si nu vi-am zis eu dc nu-mi spune mie Giulia poezia de la gradi: "pt ca mamiii, tu nu vorbesti romanesteee". Sa pic jos, nu alta, ca doar eu vb romaneste cu toata lumea din jur, inclusiv taicamio, prietenele, doar cu ea vb maghiara 

Daria &
GIULIA(2004 08 16)
cristalina spune:
Tare Patrick cu Idib si Udub!![]()
Nu stiu cine se uita in cash la John...el povestea tare mandru ca fii-sa are imaginatie si se joaca cu prietena ei imaginara "b'oasca" si fomeia l-a intreabat daca am dus-o la doctor!
Intr-o alta ordine de idei...Ma preocupa nasul Mariei.
Acolo unde e mai ingrosat si de obicei apasa lumea cand o doare capul, cand are sinuzita, stiti voi cocoasa aia de la nas, la Maria e exagerat de mare si patratos, de parca nu ar fi sudat ca lumea, Si nasul meu e mare, are cu cine sa semene, dar e rotunjit si nu se simt la mana colti sau alte oase...La ea se simte ca si cum ar avea colturi...
Si mi se pare ca de la ultima raceala, de la care a ramas cam fonfanita, s-a mai umflat un pic. John zice ca-s cam paranoica dar ma gandesc sa nu fie ceva ce trebuie vazut din timp si noi sa ne culcam pe urechea bleaga...
Cand o sa ne ducem la doctor sa facem antigripalul am de gand sa-l intreb...
Felicia, la noi bebe doarme numai cand Maria doarme sau e la plimbare sau la gradinita. Ca altfel cu toate bunele ei intentii nu reusesc sa o fac sa dea sonorul atat de incet incat sa nu o trezeasca pe Barosana...
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi