Strumfi de iulie-august 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Buna dimineata si e buna Oana.
Incerc sa zic si eu cite ceva la ce s-a discutat pina acum

Monica ,nu renunta la alaptat.Laptele e rau numai daca mama are o boala care se transmite prin lapte.Fiecare copil e unic si are ritmul sau de crestere(in salturi).
Daca medicul ti-a spus asta e bine sa se duca sa vinda cartofi in piata.Eu nu stiu de ce la noi se pune acent asa mic pe alaptat.Asta a fost o paranteza.
Copilul tau are cu mult sub lumita inferioara a greutatii?Sper ca nu te superi ca nu asta am avut in intentie.

Mihaela e normal sa te panichezi.Sa produs o schimbare majora in viata noatra,eu cind m-am maritat mi-a venit greu sa ma obisnuesc cu situatia dar acum cind bebe e 100% dependent de tine.
Incearca sa te calmezi singura.Eu imi zic ca nu e nimic,daca plinge mai putin de 3 ore pe zi e OK,e in limite,(nu pot sa-l las jos cind plinge)il tin strins la piept,ii spun Tatal nosatru,orice numai sa simt ca tin eu situatia sub control.Nu vreau sa ma simta panicata.

Jadi sanatate multa baietilor frumosi. Si daca nu te superi,ce picaturii ii dai lui Dodo ca si al meu ma termina cu hiriiala si mi-e frica sa nu devina dependent de ser.

Am fost simbata la un botez si am dansat aproape tot timpul,bebe a fost cuminte acasa cu mama am venit doar o data sa-l alaptez.Recunosc ,i-a dat mama si putin ceai pina am ajuns noi dar tre sa faca si el un compromis.

o saptamina buna.

p.s.: Am admirat si noi frumusetea cu caciulita smechera(si caciulita si frumusetea) si asteptam frumusetea cu cizmulite.

poze

Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

hi alll...

off jadi.. insanatosire rapida puiutilor

ghinet al meu goleste ambii sani la o masa de vre.o 3 sapt:(

fetelor invatzatzi-ma si p mine shmecheria cum sa adorma bbl singur ca adoarme doar p umar leganat sus jos adik genoflexiuni pt mine:(

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Deci cafeaua e de la Oana .

Si intradevar, nu sunt panicata cu astia mici, vad ca Vlad nu a mai facut febra de ieri de la pranz, singura mea temere este ca nu voi deosebi respiratia Darth Vader la dodo dar o sa vad...

Luna, sa iti spun ca mie inca nu mi-a venit sa dau cu dodo de pereti! Ori sunt nesimtita ori nu mai imi pasa ori copilul e cuminte!

Monica, am trimis PM!

Ieri pentru ca nu aveam suficiente activitati am gatit un pic si am facut si 2 checuri, ma simt asa de gospodina, pacat ca asta mare nu prea vrea sa manance dar o sa isi revina!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Nonna, nu iti zic ce picaturi pun ca sa nu fi tentata sa ii dai, nu de alta dar la picaturile astea faci dependenda nu la ser. Doctorul mi-a spus sa pun ser la greu, cat de des pot sa ii curete nasul.

Si dodo zici ca e setat, ba nu mananca ba mananca 1 ora cum mi-a facut ieri.

Monica, Valen nu a facut nimic, merge inainte cu alaptatul. O sa ne spuna si ea!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Aseara am inceput programul de educat cupilu` sa adoarma singur. am plans amandoi o ora si ceva. Pana la urma tat`su a ajuns la un compromis si ne-a lasat sa ne tinem de mana. Se agata saracutul cu atata disperare si se uita in ochii mei intr-un fel....Sper azi sa fie mai bine, nu de alta dar deja mosnegii pe strada merg mai drept decat mine, ca eu is ruuupta de spate. Desi dimineata cum m-am trezit, ce credeti ca am facut? Cine si-a pus toti banii pe tinut copil in brate a castigat

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
si mi-e frica sa nu devina dependent de ser

Nonna, nu cred ca devine dependent de ser. Sau era doar asa, o zisa.

quote:
fetelor invatzatzi-ma si p mine shmecheria cum sa adorma bbl singur ca adoarme doar p umar leganat sus jos adik genoflexiuni pt mine:(

mamii, saracuta de tine. Si, mai poti? Uite, Simo exerseaza acum invatatul de a adormi singur. Eu nu am o reteta. Il pun in cosulet si gata. dar de cele mai multe ori, seara, adoarme la san. cand in pun la el, se mai foieste putin, dar eu sting becul si nu ma duc sa ma uit la el, nu-i vorbesc. Si adoarme. Ziua...ei ziua e cam mult pentru Victor al meu sa spunem ca doarme. Mai trage cate un pui de somn la san. Si daca nu am treaba - uneori si daca am - stau cu el la san ca sa mai doarma un pic. Eu ma intind pe pat si ma uit la TV. Aseara am facut asa. si am vazut Pretty Women.

quote:
Cine si-a pus toti banii pe tinut copil in brate a castigat

Simo, oricand am sa pun toti banii pe asta. Si doar pentru ca, de aici de pe forum, mi se pare ca te stiu. Si stiu ca n-ai sa renunti tu la a tine asa copil frumos in brate?

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Simo, te-a facut la buzunare moldoveanu' ca sa zic asa, o sa il tii in brate pana la 18 ani . Ce sa iti zic, iar sunt nesimtita dar eu nu prea mi-am tinut copiii in brate decat cand a fost cazul! Acum cu Vlad in schimb sta in bratele mele, ne iubim, suntem la alt "level"!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Buna fetele! Sunt si eu o mamica de iulaug 2007 si as vrea sa ma alatur grupului vostru. Va citesc de ceva timp si va multumesc din suflet pentru ca fiind la primul copil, datorita voua am capatat mare incredere in mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Fetita mea, Andreea, s-a nascut pe 11.08 (acesta era si DPN) la ora 21.30 prin cezariana si a avut 3050 g , 49.5 cm si patru ture de cordon in jurul gatului (ii plac margelele nu gluma ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! Nu mai reusesc nici sa citesc, d'apai sa mai scriu. Smaranda pare ok, asteptam controlul de la 3 luni, poate-poate s-a inchis gaura la inima. Cu greutatea nu stiu cum sta, o sa incerc sa o cintaresc azi; daca nu e OK o sa incep sa-i dau supliment seara. Ieri noapte a dormit o tura de 8 ore, de la 9 la 5, asa ca azi sint mult mai fresh decit in alte zile.

Iulia, multumesc de urari, primesc tot anul, ca si cadouri. Bafta la eco sa iasa bine Iris la control.
jeni, ce mai faci? Au fost socrii in vizita la noi, si vineri seara cind aranjam masa ma gindeam la tine.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput