Strumfi de iulie-august 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 13
monicabo spune:
Nonna, merci pt incurajari...
Nu vreausa renunt la alaptat, insa daca tot nu va lua in greutate, sub presiunea evenimentelor... dar sper sa nu se intample asa.
Pe scurt, Nonna: Andreea s-a nascut cu 3270g, a iesit cu 3150g, la o luna a avut 4075g, la 2 luni 4750g, iar la 2 luni si 10 zile 5000g. Acum are 2 luni si 3 saptamani, aproape 3 luni (pe 11 oct), si are 5080...(pana in 5100) si stagneaza cam pe aici 5kg-5,050-5,070-5,080..asta cam de 2 saptamani.... cand se zice ca trebuie sa creasca in medie 200g pe sapt. Or, intr-o luna sa ia doar 400g (sa zicem ca mai ia cateva grame zilele astea)...e cam putin.
Am incercat sa-i dau comletare, dar nu vrea cu biberonul sub nici forma. Am mai folosit biberon in primele 3 saptamani, cand nu aveam eu lapte suficient, si cand atunci plangea de foame, nu-i ajungea numai de la san. Apoi usor usor am redus comlpetarea, ajunsesem sa-i dau doar ultima masa de la biberon, iar apoi am renuntat de tot, cand am vazut ca se satura de la mine. Acum imi pare cam rau ca am renuntat atunci de tot la biberon, caci asa, poate l-ar mai fi acceptat acum.
In rest, ea nu plange de foame, pare ca se satura la san. Deci nu mai e ca la inceput cand plangea de foame. Altminteri, ea este vioaie, da din picioruse, incearca ca se intoarca, de pe spate pe o parte...deci daca nu as stii problema cu greutatea nu mi s-ar parea nimic in neregula la ea.
Am mai luat si suplimente pt stimularea lactatiei, ceai de chimen si anason, Nutrinatal...caci avusesem la un moment dat impresia ca nu mai am asa de mult lapte...si fetele m-au ajutat cu sfaturi...
Jade merci frumos pt PM
Merci tuturor, sanatate multa, voua si bebelusilor
Monica
ghinetz spune:
quote:
jeni, ce mai faci? Au fost socrii in vizita la noi, si vineri seara cind aranjam masa ma gindeam la tine.
Si la mine vin in we. Cand o sa ma satur de pus si strans masa eu tot la jeni o sa ma gandesc.
Hei, nu ma trimite nimeni sa-mi spal vasele!
Oana, Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Simo78 spune:
xela bun venit!
Simo
de Matei Hisham 
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
jadi spune:
Tot am vrut sa multumesc Alinei.a ca ne ajuta cu pozele, recunosc ca nu am facut fata la un moment dat!
Si lui Simo ii multumesc, da vad eu cum
!
Deni &
Vlad & Tudor
lorinaoo1 spune:
Xela bine ai venit si sa fie sanatoasa Andreea 
Ioana tin pumnii la controlul de 3 luni pt Smarandita 
Si eu vreau reteta de invatat cupilu' sa adoarma singurica. De ex. tocmai o adormisem si acu e treaza
O las sa vad ce face, dar de obicei sta si se uita pe pereti
pana se plictiseste si atunci plange dupa mine ![]()
Am pus si noi un filmulet de ieri de la baita. Sper ca nu se considera ca e nepotrivit, oricum nu il las mult. Deci daca aveti timp si rabdare, ne gasiti aici
Lavi -
fericita de
Lorina Maria (5 iulie 2007)
X-ray spune:
deci buna ziua de la noi!
am citit din urma,am uitat tot
.
deni,andutzy si cine mai are pruncii bolnavi,multa sanatate!sa scapati repede ca e groaznic.
nu am ajuns inca sa pun poze dar am intrat pe albumul comun si am gasit :VARZA!
deci,dragele mele mamici,va rog frumos cand puneti poze voi singurele incercati sa:
1) le denumiti: corect,adica:nume bb,albumul la care apartine,in paranteza nickul mamicii
2 )sa le adaugati la albumul la care apartin
3) sa incercati sa puneti cate una pt fiecare album.eu stiu ca avem cei mai frumosi copii,ca suntem tare mandre de ei,dar suntem peste 100 de mamici si daca am trimite fiecare cate zece poze pe putin ar rezulta ce se intampla acum VARZA!fiecare avem conturi in diferite locuri unde punem pozele strumfilor nostri,asa ca aici sa le punem pe cele mai cele si cate una
la capitol.
eu stiu ca ma veti injura acum dar ma revansez eu cumva pana la urma si va va trece
.

alina si bulina Elisa
(20 iunie 2007)
X-ray spune:
cristina26 grea treaba m-ai pus sa fac....sa aleg eu dintre atatea poze frumoase....
alina si bulina Elisa
(20 iunie 2007)
gabiarama spune:
Lavinia , se vede ca ii place ":scufitei rosii"
la baie
Jadi , multa sanatate feciorasilor .Daca Vlad nu mai face febra e un semn bun ,iar in ceea ce priveste respiratia lui Dodo sigur o sa iti dai seama cind e ceva in neregula .O sa "suiere" de mama focului daca va face bronsiolita .Speram ca nu va face asa ceva .
Ioana ,mult succes la controlul de 3 luni si asteptam sa ne dai numai vesti bune despre Smarandita .Spor la gasit si inlocuitor de bona .
Pe Miru ai dat-o la gradinita ?
De simbata dimineata am stat singura cu 3 copii ,fara soacra si foarte putin cu sotul ,dar care parca nici nu era acasa
Noroc ca i-am dus dimineata la gradi pe cei mari ca nu stiu daca mai rezistam si azi toata ziua .Unde mai pui ca a fost si urit afara si au stat 2 zile numai in casa 
Asta noapte am fost trezita de niste zgomote tare ciudate .Banui ca e vreun soarece care a ajuns nu stiu cum intre tabla de la acoperis si rigipsul de la tavane .Pod nu avem ,asa ca nu stiu cum a ajuns acolo si cum o sa iasa .Acum vreo 2 sapt detectasem unul (sau poate o fi acelasi ) in unitatea interna de la aerul conditionat de la etaj .Rodea plasticul incercind sa iasa de acolo .
Sotul meu ride de mine ,dar eu stau toata ziua cu urechile ciulite ,doar-doar aud vreun chitcait .Nu-mi imaginez cum l-as putea prinde daca el e prins ca "Ana" din balada mesterului Manole intre peretii casei .Cu ce s-o fi hranind?O fi numai unul sau e o adevarata colonie?![]()
Poze