Strumfi de iulie-august 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 20
Anya20 spune:
ati citit subiectul de pe prima pagina a DC, despre plansul bebelusilor? interesant...apropo de colicile pe care dam mereu vina. cum spuneam, bebelusii plang din multe alte motive.
am vazut-o alaltaseara pe miss karligutza, aka adeluta, o papusa de fetita. si foarte cuminte.
sa va mai aud eu ca va plangeti ca aveti copilasi agitati si plangaciosi. am fost de buna credinta si am luat de buna ce spuneti voi. se plangea karli de adeluta ca urla saracuta si ca are colici. mi-am zdrobit eu nitelus creierii si m-am gandit cat o suferi bietul copilas. acum, vazand-o (asta dupa ce l-am vazut si pe dodo si pe matei), mi-am pus doua probleme: ori eu sunt insensibila si am devenit imuna la plansetele bebelusilor, ori ele exagereaza. pai, in comparatie cu arina (despre care eu cred in continuare ca este foarte cuminte si nu are colici, desi seara are adevarate crize de plans - probabil e suprastimulata), mi se pare ca astia mici nu plang mai deloc.
mycky, zymafluorul trebuie dat zilnic, fara nici o pauza, iar parerile despre eficacitatea ui sunt impartite. eu nu il recomand.
am revazut-o pe ingrid. ca de obicei, superba.si mamica la fel.
am uitat sa precizez: zilele trecute ti-am vazut pozele, nico. ai niste copilasi foarte reusiti, iar tu arati senzational. sigur esti tu in poze si nu ne minti?![]()
oanaa, la multi ani pentru iosua! sa va bucurati de el si de faratior si sa fiti fericiti.
mamii spune:
sarumana nma am mai pus cateva...
Subiect... ce filme interesante ati mai vizionat??Ce filme va plac??filmul preferat??si ceea ce ma intereseaza este...ce ati mai gatit ![]()
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
Anya20 spune:
simo, nu ne mai iubesti?
imi cer scuze, nu mai retin cine intreba zilele trecute despre adiminstrarea de fenobarbital in icter. depinde de cat de intens este icterul. in principiu eu nu l-as da. repet, insa, exista si exceptii. un lucru pot spune sigur: cantitatea mare de bilirubina poate afecta creierul doar in primele zile postnatal. asa ca la cateva saptamani de viata nu se mai pune problema.
Ashera spune:
Salutare fetele
. Si noi avem probleme cu mucii. Are asa de multi, ca uneori nu mai poate sa respire sau sa suga. Si noua ne-a spus pediatra ca e ok. Pana acum cateva zile ii scoteam cu pompita, cam de 3-4 ori pe zi, dar plangea asa de tare, incat m-am gandit ca poate i-am iritat nasucul. De cateva zile i-am cumparat batista bebelusului si parca nu mai plange asa de tare, dar tot plange. Eu o folosesc de vreo 4 ori pe zi, ptr ca e plin de muci. Nu stiu de cate ori e recomandat sa o folosesti, ma gandesc ca de cate ori e nevoie.
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
Ashera spune:
Intreba cineva zilele trecute de Otilia. Si ea si Laurentiu sunt bine, doar ca i s-a stricat calculatorul si de asta nu a mai intrat. O sa revina pe forum cand il repara.
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
Ashera spune:
Alexi, unde faci botezul ? Noi nu am cautat inca si ar trebui sa incepem si noi cautarile. Ai rezervat din timp ? Cat e meniul ?
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
X-ray spune:
carmen ai trimis 3 poze cu pozitii de somn,una cu amandoi dar in celelalte poze nu stiu care e petru si care e stefan,asa ca
,cine e in salopetuta portocalie?
alina si bulina Elisa
(20 iunie 2007)
monicabo spune:
Aylin, nu stiu parola de la mailul iulaug2007@yahoo.com
Te-as ruga sa mi-o trimiti pe mail pe dmona78@yahoo.com, caci nu stiu cum se acceaseaza PM-ul. Merci
Pe unde ai mai iesit cu bebe?
Intreba cineva de Vigantol, eu i l-am dat Andreei de la 2 saptamani, cate 2 pic/zi. Cica se da pana la 1 an (parca).
Pupici pt toate mamicile si bebeii![]()
ghinetz spune:
Cine se pricepe sa schimbe capitoul? (Eu nu
)
Oana, Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"