Strumfi de iulie-august 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 19
oaana spune:
Buna dimineta tuturor.
Noi suntem tare farnaiti,am fost la pediatra,si mi-a spus ca asa aduna unii bebelusi,deci nu am ce-i face in afara de ser si extras mucei.I-au scos si acolo cu un aparat de-al lor.A spus sa nu folosesc prea des batista bebelusului,si mai mult pompita.Dar la pompita urla de moare,la batista bebelusului deloc.Si zau ca nu-l pot lasa asa,se sufoca,caci aduna mult si cu popita nu dovedesc.Pe la 4 dimineata tre sa-i scot muceii ca altfel nu mai poate respira.Mai foloseste cineva mai des batista bebelusului?
Aaron la doua luni jumatate 6,800gr,nascut cu 3100gr.
Noi avem duminica seara binecuvantarea lui Aaron,o sa trimitem poze si o sa povestim pentru cine nu stie cum e in biserica neoprotestanta.
Sanatate bebeilor si o zi buna tuturor.A,si duminica sartbatorim si ziua lui Iosua,care e astazi,dar vrem sa-i sarbatorim impreuna.
pupik
Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Nonna76 spune:
Buna dimineta.
Ce faci Simo? Ne e dor de-o
de la tine.
Iosua si sarbatorire frumoasa duminica Oana!
Si al meu bebe hiriie cam mult,medicul ne-a zis ca nu are nimic dar eu m-am saturat sa-l am cu nasul infundat.Aseara am ramas si fara ser si far apa de mare si la 4.30 se chinuia sa respire dar l-am lasat si eu asa si vad ca acum respira bine.La cel mare nu am avut asa probleme,nu i-am pus nici apa de mare,nu am folosit nici pompita.
O zi buna.
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
Nonna76 spune:
Cristina am vazut pozele fetei.Sunt superbe iar fetita ta e deosebita. E o adevarata artista in poze.
de la noi.
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
jadi spune:
Oana, La Multi Ani pentru Iosua si sa creasca mare si sanatos! Eu chiar sunt interesata sa imi povestesti cum e cu binecuvantarea.
Doamna Alkaida se intrece cu gluma, o sun!
Aylin, eu zic ca poti sa ii dai cu Mustela cu incredere. Atentie ca advantanul contine hidrocortizoni care nu sunt benefici pentru bebelusi, ajuta foarte mult pentru bubite dar e cu dus si intors. Eu una nu am umblat cu nimic pentru bubitele lui Tudor, apar dispar.
In genere, consultati un dermatolog daca problemele se agraveaza!
Deni &
Vlad & Tudor
mamii spune:
neatza si de la mine
jadi mie nu imi merge siteul ala pe care i l.ai dat lui antoanela cu caruciorul..poti verifica te rog frumos daca tie iti merge?ash vrea sa dau si eu comanda de acolo de un patut
la multi bani lui Iosua
si multa multa sanatate![]()
am pus si noi cateva pozici noi...si voi trimite si eu p mail :)
nu vrea nimeni??
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
mychydutza spune:
gata, am scapat si noi de vaccin. a fost bine si bebe s-a comportat ca un barbat ce e!
ne-a dat sa luam VIGANTOL pe care cik trebuia sa-l luam de la 2 sapt. voi de cand i l-ati dat, daca il dati?
ne-a mai dat si ZIMAFLOR care se ia zi de zi pana la 2 ani. stiti ceva de faptu ca trebuie dat obligatoriu zi de zi ca altfel ar fi predispus la carii? nu stiu cine i-a bagat asta in kap lu taty si ne-a capiat cu intrebarile/ pls......HELP!!!!!!!--
Anya help me!!!!!
mihaela
"unei femei ii trebuie 9 luni sa devina mama, si unei mame ii trebuie 9 luni sa redevina femeie"
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe
nma spune:
Salutare!
Cistina sunt super pozele. E tare frumoasa printesa ta.
Oana, "La Multi Ani!" lui Iosua! Sa creasca mare, sanatos si cuminte! Si eu vreau sa ne povestesti cum e cu binecuvantarea.
Mamii l-am vazut si pe bb Alexandu. E dulce tare. sa-ti traiasca.
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
nma spune:
Mihaela parerile sunt impartite despre Zimaflor. Eu nu i-am dat lui Alex, are 4 ani jumate si nici o carie.
Vigantol se da de la 2 saptamani dar si eu am uitat si am inceput de la o luna (medicul nu mia- spus, si-a amintit sotul). Nu cred ca e vreo problema ca nu i-ai dat pana acum.
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
X-ray spune:
cristina e o dulceatza ingrid!si pozele am ramas fara cuvinte!mai ales cele de la 3 luni.sa trimiti sa punem si la emailul comun.
oana la multi ani lui iosua!
michy la noi in tara vigantolul se da obligatoriu incepand de la 2 saptamani,poti sa incepi linistita si acum.cu florul parerile sunt impartite,eu una nu-i dau elisei.
deci simo s-a suparat pe noi....sa ma scotocesc de un subiect beton sa o scoatem din grota....
alina si bulina Elisa
(20 iunie 2007)