Strumfi de iulie-august 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 18
arhdy spune:
Din pacate eu nu stiu sa intru pe mail-ul comun, asa incat iti dau adresa de mail personala arhdy27@yahoo.com, iar daca nu vrei sa-mi trimiti pe mail-ul personal sa-mi spui cum sa intru eu pe cel comun.
Multumesc inca odata.
Diana si
Cristiana Maria (30.07.07)
loredana_76 spune:
Buna.Arhdy iti raspund eu ca stau in sectorul 4 si de abia am depus actele pentru dosar.Iti trebuie -copie dupa livretul de familie,certificat de nastere,certificat de casatorie,buletinele ambilor parinti,o cerere cu nr. de inregistrare de la firma de unde lucrezi pt.acordarea concediului de ingrijire copil, doua adeverinte tip de la ei in care completezi si cum ca sotul nu primeste el banii,insa bine ar fi sa nu completezi datele de cind ai terminat concediu ,de la ce data incepi ,ca-ti arat ei cum trebuie completat,altfel risti sa te mai intorci o data cu ele,sau mai bine cind iei formularele intrebi exact.Daca vrei sa-ti vireze banii in cont trebuie sa ai card la bcr si parca banca transilvania si sa ai un extras de la banca.Cred ca am scris cam aiuritor dar daca nu intelegi ceva intreaba-ma.
David Alexandru 16.07.2007
http://community.webshots.com/user/loredana76100
X-ray spune:
nonna76,carmen si andraz v-am pus pozele.daca gresesc s-au incurc pozele sa ma trageti de urechi
,valabil pt toata lumea.carmen tu sa fi linistita ca nu te-am incurcat, doar ai doi....
alina si bulina Elisa
(20 iunie 2007)
Nonna76 spune:
Multumim mult Alina.Nu ne-ai incurcat.
Tare frumusei mai sunt strumfii nostri.
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
alexi22 spune:
salutare si de la noi,
first carmen am citit de faza cu dermatita seboreica ce ai scris si tre sa recunosc ca m-am speriat ca si am mea are asa buburuze asa mici si albe dar eu nu am dat asa importanta numai ca azi cand am citit am si sunat dermatologul asa maine la ora 8 sunt prezenta cu bbelina la dr.la tel asa mi-a zis ca ,crede ca e dematita seboreica.
avem si noi sambata botezul la bbelina nu mai am rabdare .la bb am facut rochita la comanda sper sa iasa fain ,maine ma duc sa o iau.
Mai la noi in timisoara nu gasesti nimic fain special pt botez tot ce este sunt chestii de bazar .
marti plecam in UK cu avionul sper ca bbelina sa se comporte bine pe avion sa nu faca scandal ,nu mai am rabdare sa ajung sa o las cu dadaca de maicamea sa pot sa umblu si eu prin oras.
mami de
giulia rebeca 13.08.2007
cristina26 spune:
Azi a gangurit toata ziua. Ce clipe minunate!
Avem poze noi
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
loredana_76 spune:
Superbe poze Cristina.Iti vine sa o maninci cit de scumpica e.Imi face asa o pofta si de o fetita...
David Alexandru 16.07.2007
http://community.webshots.com/user/loredana76100
cristina26 spune:
Multumesc mult Loredana.
David al tau e o frumusete de baiat. Tata pare sa fie tare mandru
in poza. Parca si eu vreau un baiat acum
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by arhdy
Din pacate eu nu stiu sa intru pe mail-ul comun, asa incat iti dau adresa de mail personala arhdy27@yahoo.com, iar daca nu vrei sa-mi trimiti pe mail-ul personal sa-mi spui cum sa intru eu pe cel comun.
Multumesc inca odata.
Diana siCristiana Maria (30.07.07)
intri pe site la yahoo, dai click pe mail, introduci la username iulaug2007 si la parola, parola (daca nu o stii, spune ca trimit pe PM). si gata. intri ca si pe mailul tau personal
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/13757856@N04/sets/72157602056713130/detail/" target="_blank">broscuta gargarita
aylin_tarcan spune:
vobeati de dermatita serboreica. noi avem pe caput. ni s-a zis sa ii dam cu sampon cu sulf de la mustela. dar nu stiu daca chiar trebuie sa ii dau. nu m-am decis inca. e ca o matreata, abia observabila....
noi am avut bubite pe pieptisor si gatulet si i-am dat cu crema cu advantan si acid boric. tot dermatita era. dar au zis ca poate fi ceva alergie... a trecut IMEDIAT, dupa prima aplicare.
fetele
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/13757856@N04/sets/72157602056713130/detail/" target="_blank">broscuta gargarita