Strumfi de iulie-august 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 17
mychydutza spune:
quote:
Originally posted by Joujou
Buna mamici,
Multumesc mult celor care mi-au trimis mesaje de incurajare in legatura cu problema mea cu lapticul...la sfaturile voastre speram sa o rezolvam in curand! Mai ajutati-ma si pe mine intr-o alta problema: copilul meu are niste cosulete pe fata de cand l-am adus in spital, adica de mai bine de o luna, si nu ii trec. Am incercat si cu ceai de musetel, baneocin, nidoflor dar nimic nu da rezultate. Ii dispar pentru moment si ii apar altele in alta parte. Practic, e tot numai brobonite pe fata: pe obrajori, barbita, pe la tample si chiar in caput. Ce sa fac? daca ati trecut si voi prin asa ceva, va rog eu mult scrieti-mi si mie un mesaj privat....va multumesc cu anticipatie!
www.flickr.com/photos/11754251@N05/?deleted=1275495243/" target="_blank">El e minunea noastra!
l-am dat cu ABC Derm Changecu Zn parka. i-au trecut in vreo 2 sapt........asa sunt ei cand sunt mici
mihaela
"unei femei ii trebuie 9 luni sa devina mama, si unei mame ii trebuie 9 luni sa redevina femeie"
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe
mychydutza spune:
quote:
Originally posted by nma
Mihaela noi avem doua perechi de nasi. Ne-am casatorit in Ardeal, acolo l-am botezat si pe Alex si a fost ok. Pe Andra am hotarat sa o botezam aici si preotul s-a mirat cand a avuzit de doua perechi de nasi, dar ne-a acceptat. In Valcea e obiceiul sa ai moasa iar noi nu avem. Preotului nu prea i-a placut dar s-a abtinut de la comentarii.
Pupici bb-ului sa nu doara la vaccin.
nico, mami deAndra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
deci se poate. cool!
mihaela
"unei femei ii trebuie 9 luni sa devina mama, si unei mame ii trebuie 9 luni sa redevina femeie"
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe
first_carmen spune:
Joujou Pm nu merge , se poate din cauza serverului cazut ieri.Iti raspund aici , sper sa-ti fie de folos:
Unul dintre baietii mei are a avut brobonite mici si pe fata chiar pete rosii. Am tot dat cu diverse chestii (baneocin si altele) dar nu au disparut . Am ajuns la dermatolog si ni s-a spus ca are dermatita seboreica a nou nascututlui. Si ne-a dat un tratament. Ti-l spun pe al nostru dar e bine sa ajungi si tu la un dermatolog:
1.dimineata uns cu Cilfate (de la Avene)
2.prinz uns cu Cilfate (de la Avene)
3.la masa dinaite de naita uns cu o crema facuta la farmacie (eritromicina, talc, oxid de zinc, triderm,vitamina A uleioasa)
4.la baita in apa de clatit pus un capacel din trixera emulsie de dus (de la avene)
5.Dupa baita aplicat trixera crema pe tot corpul si fata
Dupa 3 zile bubitele au disparut dar noi mai continuam sa facem limpezirea si sa dam cu crema de corp trixera. Dermatologul ne-a spus ca pute sa le folosim a la long.
si mai avem si ceva scoame asa ca folosim samponul Mustela pt scoame plus o crema tot de la firma asta.
Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
http://www.dropshots.com/first_carmen#albums/Luna%20a%20treia
first_carmen spune:
nma , moasa este cea care aduce copilul la biserica?
Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
http://www.dropshots.com/first_carmen#albums/Luna%20a%20treia
nma spune:
Carmen moasa mai intai iti scoate copilul din spital (ii cumpara si hainutele in care il imbraca), ii face prima baita. La botez moasa imbraca copilul acasa (cu hainute cumparate de ea), ea il duce la botez, apoi il da nasei.
Alina eu intru mai rar caci stau tare rau cu timpul liber. Andra peste zi nu doarme decat afara, cand e treaza vrea sa stai numai cu ea. Il mai am si pe Alex care vrea sa ne jucam sau sa citim povesti plus ca mai fac si proiecte. De obicei vine bona si ii scoate afara sa pot eu sa-mi termin treba.
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
Diana2007 spune:
Multumesc Jadi ! Ai gasit si pentru mine un raspuns care sa se potriveasca. Stiu vorba "cate bordeie, atatea obicee" dar intotdeauna se gaseste careva sa comenteze cate ceva in familie. Cand l-am ales pe nas singur mi-a sarit tot familionul in cap, "cum, sa n-aiba copilul nasa ?" E uite ca n-are nasa ! Dar are un nas
! Sa mai spun si ca e grec si cand o fi finu mai mare ne-om lipi si de-o vacanta pe la nasu ...
Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Poze
valen spune:
quote:super Diana. deci sa speram si noi ca atunci cand o sa fie Ines mare o sa ne lipim de-o vacanta la Buhusi.
Originally posted by Diana2007
...... e grec si cand o fi finu mai mare ne-om lipi si de-o vacanta pe la nasu ...Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007Poze

violetan spune:
quote:
Originally posted by valenquote:
Originally posted by Diana2007
...... e grec si cand o fi finu mai mare ne-om lipi si de-o vacanta pe la nasu ...
Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Poze
super Diana. deci sa speram si noi ca atunci cand o sa fie Ines mare o sa ne lipim de-o vacanta la Buhusi.
Valen, esti absolut savuroasa!!!!!! Si acum rad singura ca toanta in fata comp!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian (15.08.2007)
arhdy spune:
Multumesc mult Olga pentru raspuns. Sper sa nu fie altceva la sectorul 4. O sa rezolv cu actele astea si o sa-l trimit pe sot. Sa speram ca nu mai trebuie nimic altceva.
Pupici.
Diana si
Cristiana Maria (30.07.07)
arhdy spune:
Am uitat sa te rog sa-mi trimiti si cererea aia tip de care vorbeai. Ma gandesc ca nu o are la munca si atunci sa o dau eu. Multumesc mult.
Diana si
Cristiana Maria (30.07.07)