Strumfi de iulie-august 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

alina.a, am trimis si eu poze cu Victor in luna a doua.

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

oana am pus poza.

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

stati o lecutza sa va schimb de scutecele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Multumesc mult de raspuns.
Am reusit azi sa dau de ei, si mi-au spus ce trebuie, numai ca tu imi spui in plus de certificat de casatorie si de o adeverinta in plus. Ei nu mi-au spus decat de o singura adeverinta de la munca si cererea care o depun eu la munca. Si inca ceva, adeverinta trebuie sa o completez eu, nu angajatorul????
Iar in ceea ce priveste ridicarea banilor, daca nu vreau sa-i vireze in banca, care este modalitatea de plata???????? Ca daca trebuie sa ma duc la ei prefer banca, dar daca ii trimit prin posta atunci vreau asa.
Pupici.

quote:
Originally posted by loredana_76

Buna.Arhdy iti raspund eu ca stau in sectorul 4 si de abia am depus actele pentru dosar.Iti trebuie -copie dupa livretul de familie,certificat de nastere,certificat de casatorie,buletinele ambilor parinti,o cerere cu nr. de inregistrare de la firma de unde lucrezi pt.acordarea concediului de ingrijire copil, doua adeverinte tip de la ei in care completezi si cum ca sotul nu primeste el banii,insa bine ar fi sa nu completezi datele de cind ai terminat concediu ,de la ce data incepi ,ca-ti arat ei cum trebuie completat,altfel risti sa te mai intorci o data cu ele,sau mai bine cind iei formularele intrebi exact.Daca vrei sa-ti vireze banii in cont trebuie sa ai card la bcr si parca banca transilvania si sa ai un extras de la banca.Cred ca am scris cam aiuritor dar daca nu intelegi ceva intreaba-ma.

David Alexandru 16.07.2007

http://community.webshots.com/user/loredana76100

Diana si Cristiana Maria (30.07.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

capitolul urmator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

noi am avut bubite pe pieptisor si gatulet si i-am dat cu crema cu advantan si acid boric. tot dermatita era. dar au zis ca poate fi ceva alergie... a trecut IMEDIAT, dupa prima aplicare.

fetele

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

www.flickr.com/photos/13757856@N04/sets/72157602056713130/detail/" target="_blank">broscuta gargarita

Din ceea ce descrii tu eu cred ca l-ai supra incalzit pe bebe. Nu treuie dat cu nimic si daca nu o supraincalzesti din nou ii va trece in 3-4 zile

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput