Cirese de Mai-Iunie 2006 la licitatie(61)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

LA MULTI ANI, LUANA!!!!!!!!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi tie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Acum cateva noutati despre noi: citesc absolut tot, dar de lene nu mai si scriu. Este a doua saptamana cu bona. E mare usurarae pt. mine. Nu ma asteptam sa o accepte Alexandra atat de bine de prima data. Se simte bine cu ea, singurul aspect negativ e ca nu doarme la pranz cu ea. Dar sper ca se va obisnui si cu asta. Mai pot si eu sa ies din casa, e altceva.
Trimit si eu poze, dar nu stiu daca am inteles bine: trebuie 2 poze. Tema care e??? Scuze ca intreb, dar mi-a scapat si mi-e lene sa citesc din urma. Am vazut pozele din album si toate sunt frumoase. Haideti sa ne mobilizam sa fie si plin!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Camelia, sanatate la Daria tare rau imi pare sa treceti prin asa tarashenie

Imi propun in fiecare saptamana sa fiu mai activa si nu-mi iese acuma nu-mi mai propun, poate asa reusesc

la livada

PS super pozele cu cirese!!! asa mi-au placut ca m-am mobilizat si am trimis (in sfarsit) si eu

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Angelica, Bogdana, la pui, sanatate - de fiecare data cand intru chiar daca as avea o mie in ganduri, intai ma gandesc la bolnaviori

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Luana!!!! Sa ne traiasti Mijlocul Toamnei!!!!

Se vede ca e mobilizare generala, m-am pus si eu sa scriu, minune mare!

Lya, saru-mana de intrebare, suntem bine, Timi s-a mai obisnuit cu lipsa fratelui dimineata si mai sta si singurica fara sa ma mai bazaie. Apropo de tzitzi, si a mea suge la greu si nu papa mai nimic in rest. Ma dispera... Ceva carnita, iaurt, biscuiti, supa si legume fierte bucatele cam asta papa ea. Sunt insa zile intregi cand nu accepta decat san...
Pupam Erikutul!

Of, Angelica, un pupic ptr o mamica incercata si pentru Razvanel luptator! Chiar asa sa nu aibe nimeni habar de boala asta? Tinem pumnii stransi ptr voi!

Gabi, Bogdanai, pupici puiutelor sa se faca bine repede!

Noi facem numa nazbatii, ultima pasiune este scobitul ghivecelor (pana nu de mult erau pe balcon si nu ajungea la ele) cred ca vreo ora pe zii tot curat dupa ea pamant prin casa. Ma dispera si tot astept sa-i treaca... In rest... nu vorbeste deosebit de mult, dar cand scoate cuvintele ma da pe spate gen veau apa mami... mai vei, mai vei apa!

Lacri, bestiale pozele din album, mi-am amintit de razaciosii de acum un an ce au mai crescut! Acu trimit 2 poze spre tine!

Hi, hi, tocmai i-am schimbat scutecul si avea pamant la putzulica, gradinareasa mea mica!

Pupam livada si un pupic special mamicilor cu burtica!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

La multi ani Luana! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de Hora, muuuulti ani de acum incolo

Celor care se numesc Dimitrie, fete si baieti, le urez la fel multi ani, si Sf.Dimitrie sa va daruiasca sanatate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Ce-am mai ras la filmuletul asta!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oana.iat

Acum cateva noutati despre noi: citesc absolut tot, dar de lene nu mai si scriu. Este a doua saptamana cu bona. E mare usurarae pt. mine. Nu ma asteptam sa o accepte Alexandra atat de bine de prima data. Se simte bine cu ea, singurul aspect negativ e ca nu doarme la pranz cu ea. Dar sper ca se va obisnui si cu asta. Mai pot si eu sa ies din casa, e altceva.
Trimit si eu poze, dar nu stiu daca am inteles bine: trebuie 2 poze. Tema care e??? Scuze ca intreb, dar mi-a scapat si mi-e lene sa citesc din urma. Am vazut pozele din album si toate sunt frumoase. Haideti sa ne mobilizam sa fie si plin!!

Oana si Alexandra (12 iunie 2006)

Razaciosi razand si razaciosi la joaca

Mergi la inceput

PRIMUL ALBUM ESTE: www.flickr.com/photos/14372952@N04/sets/72157602649972035/detail/" target="_blank"> CLUBUL RAZACIOSILOR DUPA UN AN si ne bucuram sa-i avem in plus, fata de anul trecut, pe Kailan Lipiciosul-micul claun si pe Dariuta Finuta. Sa stiti ca pozele sunt minunate, si chipurile care apar in poze asijderea.
Fetelor, sper ca nu asteptati invitatii speciale si nominale pentru a veni cu poze la album...albumul este al nostru, al tuturor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Fetelor sa ne traiasca razaciosii.Parca au trecut 10 ani nu unul.

Luana, la multi ani!Tot ce-ti doresti sa se implineasca!

La multi ani si celor care il serbeaza pe Sf. Dimitrie!

Eu sper ca saptamana urmatoare sa plecam in concediu la cumnati in germania.Mi-e frica sa ma gandesc caci sunt cateva semne de intrebare, cel mai important ar fi sa nu nasca fina mea inainte de termen, caci sotul meu si al ei nu pot intra in acelas timp in concediu si cum al ei intra automat...

Noapte buna,

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/sets/72157602054980121/" target="_blank">poze

Mergi la inceput