Cirese de Mai-Iunie 2006 la licitatie(61)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

www.flickr.com/photos/14372952@N04/sets/72157602649972035/detail/" target="_blank"> Aruncati cate un oki la mutritele astea!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Foooarte dragute Lacri..
Ar fi frumos sa vina toti cu poze...

Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare ciresime!

Vremea aici este inca frumoasa si profitam de ea, stam afara cat mai mult posibil.
M-am asezat hotarata la calculator sa trimit si eu cele 2 poze, si n-am gasit, multe sunt facute la distanta, iar in restul nu rade. Sper weeekend-ul asta sa rezolv problema.
Astea-s toate pozele facute in ultima vreme:
http://community.webshots.com/album/561178114KWVDRA

Angelica - multa sanatate! Sper din tot sufletul sa gasiti o solutie.

Lya - multumim frumos Cu Luana am ceva probleme. Pe langa faptul ca nu vrea mai nimic de papa, problema care ma streseaza si ma termina efetiv in fiecare zi, mai avem si probleme de socializare. Nu mai vrea sa stea decat in compania copiilor coreeni, pe restul nu-i suporta, ii impinge, ii loveste. Nu stiu cum sa rezolv aceasta problema. Ieri am fost invitata la ziua unei fetite unde au venit numai copii din europa ( vreo 15 copii ). In 5 min, mi-a zis "mami bye". Mi-a luat geanta si s-a dus la usa. A trebuit sa plec, n-a vrut sub nicio forma sa mai stea. Am dus-o apoi la playground, fericire maxima. S-a jucat cu coreenii, a ras, a dansat. Nu suporta ca vreun copil alb sa-i atinga ceva. E total diferita cu ceilalati.

Adib - si Luana transpira, mai ales la cap. Dupa somnul de pranz trebuie musai sa-i fac baie pe cap, altfel arata de parca nu am spalat-o de o luna.

Gabi - of, of prin cate ati trecut. Multa sanatate

Doroty - ce minune de fetita ai tu. Doamne! cat e de frumoasa! N-am putut sa nu zic asta.

S-a trezit.......fug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna dimineatata.
Virgi mersi mult, dar meritul e a lui tatsu, lui ii seamana.
LA MULTI ANI LUANA!!!FERICIRE, SANATATE SI NUMAI BUCUII DE LA CEI DIN JUR.
Eu am reparat lincurile de pe prima pagina dar imi lipsesc degetelele, si cele de pe contul mamicilor, azi leam pus sa migreze ca mi se parea ca deja erau migrate.
Mai ce copii frumosi avem, ia trimiteti toti poze cit mai degraba cu cirese rizatoare.
Fetelor eu azi sunt in pana de timp, asa ca va doresc o zi cit mai frumoasa si daca nu intru si un we frumos.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Va reamintesc faptul ca astazi suntem in 26 octombrie. Stiti pe cineva cu nickname-ul acesta?
Virgi, astept pozele cu interes! Azi mai adaug cateva si in primul album si in al doilea...
WE placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

La multi ani Luana!!Sa fii fericita,iubita !

Virgi,ce probleme de copii maricei aveti.Rut pana de curand s-ar fi jucat chiar si cu tiganii.Oare de ce nu vrea cu europenii???Interesant!

DianaR,cum mai e Timeea??V-ati obisnuit cu noul program???

Neda,dar tu cate sapt de sarcina ai??Eu credeam ca ai putin dar dupa cum scrii ai destul de mult.

Cami,ma bucur ca sunteti mai bine,m-am indragostit de Sofia,e asa scumpa !

Ar trebui descalificati cei care nu scriu pana la data limita de trimitere a pozelor ci doar trimit poze .....poate asa mai scriu macar un rand.Sunt rea??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Ce frumos au crescut ciresele noastre.Sunt minunati toti.

Lya-mai am 14 saptamini pina la termen.

Cami- ar fi cam greu si cu un catel in casa.In acest moment mie imi ajunge acest "catelus mihai" dupa care tre sa fug toata ziua..Bine ca Soficu e mai bine.

neda

http://bd.lilypie.com/LcSGm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

LA MULTI ANI!

Mijlocu' toamnei, sa ai parte numai de fericire, sanatate, sa te bucuri de Hora!

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lya

La multi ani Luana!!Sa fii fericita,iubita !

Virgi,ce probleme de copii maricei aveti.Rut pana de curand s-ar fi jucat chiar si cu tiganii.Oare de ce nu vrea cu europenii???Interesant!

DianaR,cum mai e Timeea??V-ati obisnuit cu noul program???

Neda,dar tu cate sapt de sarcina ai??Eu credeam ca ai putin dar dupa cum scrii ai destul de mult.

Cami,ma bucur ca sunteti mai bine,m-am indragostit de Sofia,e asa scumpa !

Ar trebui descalificati cei care nu scriu pana la data limita de trimitere a pozelor ci doar trimit poze .....poate asa mai scriu macar un rand.Sunt rea??

Nu avem data limita pentru poze, da' macar sa nu treaca anul...
Cele care nu scriu pur si simplu cred ca nu au timpsau sunt obosite. Mi s-a intamplat si mie sa nu mai am energie nici macar pentru a intra si citi, daramite pentru a posta! Pozele le-am pus azi-noapte, daca te uita la ora postarii mele...Tu vino cu poze si lasa carcoteala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani, Luana!!!
Sanatate, bucurii de la si impreuna cu cei dragi, multa iubire si fericire

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an

Mergi la inceput