Cirese de Mai-Iunie 2006 la licitatie(61)
Raspunsuri - Pagina 19
LYLY809 spune:
www.flickr.com/photos/14372952@N04/sets/72157602703566752/detail/" target="_blank"> RAZACIOSI LA JOACA
Nu ratati descrierile pozelor. Aveti vreun comentariu? Indrazniti? Sau ati ramas cu gura![]()
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
arleena spune:
angelica daca putem sa te ajutam cu ceva sa ne spui.....
si te admir pt forta care o ai. sanatate lui razvan
vad ca v-ati mai mobilizat...
gabi, doamne prin ce ati trecut....bine ca ti scapat...
dianaR ii este suficient laptele tau timeei?ma mir ca refuza mancarea. noi suntem in plin proces de intarcare care merge f bine. lent dar merge....dar nu mananca mai bine, oricum, nu prea mai am lapte, si poate bea acum mai mult lapte de vaca decat sugea inainte.... de multe ori suge cateva secunde si apoi cere lapte, sau chiar lapte direct
lacri felicitari pt ideea albumelor. mama ce au crescut ciresele. cate una zici ca e de 2-3 ani.
vai ca ma lasa memoria....nu mai stiu cui am vrut sa mai scriu
....defapt azi am avut o zi naspa rau....de cand mi-a revenit ciclul am simdrom premenstrual.....cam accentuat....

noi avem o problema cu somnul: dimeata se trezeste in jur de 10. pe la 2 baga 1,5-3 ore de somn...depinde, si apoi seara in jur de miezul noptii cu chin il adorm...nu stiu de ce ....azi, a dormit super greu, era treaz de aproape 9 ore si deabia, cu plansete l-am culcat
era 00:10 cand l-am auzit sforaind.... nu e cam mare periaoada asta de veghe de 9 ore???? si avea atata energie ca ne-a obosit pe amandoi...
si culmea ca azi a mancat ffff putin.
adi, mama ce de dinti are raluca....oricum are un zambet frumos![]()
steluta ce mai faceti voi?erai f activa si acum nu te mai vad....defapt mai sunt cateva care nuprea mai intra....dar cred ca au cate un motiv intemeiat:cireasa din dotare super activa![]()
ma bag la somn ca e tarziu si nu mai imi aduc aminte cui vroiam sa scriu....revin maine ....defapt azi....
va doresc weekend placut....io sper sa ies la shopping, poate imi mai trece si starea PMS care o am
....acum avem si noi mall in cluj...nu mai suntem ca la tara 

de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
Amonar spune:
A cazut Kailan azi dimineata pe scari de marmura si si-a taiat pur si simplu fruntea. Sangele clocotea afara si curgea pe fata in valuri. Ne-am speriat de moarte, am panicat si am alergat ca doi nebuni la masina si la spital. Eu am luat ce mi-a picat in mana mai repede sa astup GAURA si am nimerit un prosop de bucatarie si i l-am pus pe gaura. S-a imbibat cu sange...Eu eram in hainele de casa cu papucii..asa m-am dus la spital cu el. Acolo l-au dezinfectat si i-au "lipit" gaura sa stea inchisa cu leoplast. Au zis ca nu il coase ca ramane semn. Oricum va ramane semn....

Asa mi-e de ciuda, n-aveti idee fetelor! Doamne ce rau e ca parinte cand puiutul tau are un accident....Si inca ii mai curgea sange prin pansament, am mai fost dupa cateva ore sa-i schimbe pansamentul. Imi vine sa plang de necaz. Nu mai vreau marmura sau alte pietre in casa!!!!!! Numai parchet si covor ca nu TAIE!!!
adriana spune:
O Doamne, Ramona .. ce rau imi pare
.. Si noi avem scari, si tremur de frica
.. mereu tip la astia mari sa nu lase usa deschisa ... AM cosmaruri cu bebe cazand pe scari ca sunt si multe..
La voi erau multe trepte?
Diana, ce mai face Timeea, tot slabutica? Cornelia, de cand am intarcat-o, s-a facut butuc
Sau mi se pare mie ca e legat de alaptat.. oricum bine ca am scapat de o grija.. huh... I-am mai aratat odata
si se uita ca la niste OZN-uri.. nerecunoscatoarea mica 
Adib, si eu m-am mirat de Raluca .. ce de dintisori are! E o scumpica, pare inaltuta tare si mai mare ca ciresele de aici...
Spor la nr 2
... hehe.. sper sa nu ma-njure Ela 
Lacri, ffoooarte frumoase pozele.. si comentariile, dar la noi scoate pe "tata".. ca nu e cine pare
.. tata era in alta parte![]()
Va doresc sanatate, sa nu mai aud cirese bolnavioare.. sau mamici gripate.. ![]()
Carminaaaaaaa... pe unde umbli
?
Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
Amonar spune:
ADRIANA, da ,sa aveti grija cu scarile sau alte suprafete tari si ascutite. Sunt multe trepte pt ca dau la etajul 1 in casa. Noi acum stam cu chirie pana ne construim casa noastra....si tipul asta are scari de marmura de la usa de la intrare pana la etajul 1 unde locuim noi. Sotul s-a dus sa faca cumparaturi cu Kailan si cand s-a intors avea inbtr-o mana pe Kailan si in cealalta plase. A vrut sa-l puna pe Kailan pe scari in picioare, s-a aplecat si in acelasi timp si Kailan s-a aplecat in fata si inertia a facut sa dea exact cu fruntea de marginea taioasa a scarilor. Si sotul e putin de vina dar un accident se afla intr-un coltisor mic..oricand neasteptat. Nici nu stiu care-i paguba dupa ce se opreste sangele...eu am vazut pur si simplu o gAURA....of,of, Doamne..

virgi spune:
Of, Amonar, ce-ati patit! Sper sa se vindece repede. Dragul de el, nici nu-mi pot imagina cat de tare l-a durut. Uneori chiar sunt inevitabile. Cand a cazut Luana in cap de pe o bordura, eu tineam strans de geanta, daca as fi avut instictul sa arunca geanta as fi putut s-o tin cumva, dar????
La fel in aeroport, aveam in mana 2 genti, Luana aluneca din carut si se duce de-a rostogulul pe scara rulanta. si avea 5 luni atunci Am reactinat la fel, cautam un loc sa pun gentile mai intai, iar copilul urla de se uita toata lumea la noi.
Sa ne dai vesti bune!
Luana ma termina, nu vrea deloc sa manance. Ieri pana la ora 5 a mancat numai pasta de dinti si a lins solnita cu sare, ajunsa la ea dintr-o neatentie a mea. Cred ca ar manca cu lingura sare, daca as lasa-o.
Diperata mai aveam o solutie, sa incerc iarasi borcanelele. Si ce credeti, a mancat. I-a placut unul cu legume pentru bebei de 9 luni. In concluzie, ma duc azi sa-i fac un stoc de borcanele, si sper eu cand s-o plictisi de ele, daca nu uita de tot sa mestece, poate va dori si altceva.
Am incercat tot ce se putea omeneste, tot ce este comestibil, tot ce se gaseste in restaurante. Nu-i place nimic.
Mai e cineva in aceasta situatie?
gabi25 spune:
RAMONA of micutul cat s-o fi speriat si el si voi.....sanatate multa.
LACRI sun t tare frumoase albumele....cat de mari sunt "bebelasii" nostri.
Daria mea mananca de rupe de vreo 2 zile. De fapt mananca amandoi si cred ca siropelul care il iau are efectul asta....cel putin eu de la laptisor de matca intotdeauna faceam pofta de mancare. Ieri i-am dat castronelul de ciorba si ma gandeam ca o pun la somn si dupa aia papa si felul doi....mancase un castronel plin cu paine ca PI PI nu lipseste din mana ei cand e la masa si a invatat de la fratesu' sa moaie miezul in ciorba si apoi sa muste
. Dar a stat cumintica sa primeasca si felul doi: pireu cu carnita de vitel si castraveti murati.....amandoi copii sunt innebuniti dupa castraveti murati. Daria aseara a gasit castronelul cu muraturi si bea zeama
.
Asa ca ... sunt tare incantata ca isi revine incet incet.
VIRGI ma gandeam la tine....nu stiu ce sa spun, Rares al meu a mancat ingrozitor de prost...abia dupa 1 an si jumatate a mai bagat ceva mancare. Inainte isi lua portia de lapte de la san si restul pauza....manca odata la cateva zile. Eu nu eram tare stresata ca el era bine: greutate, inaltime, sanatate. Dar, ma terminau socrii....ma sunau aproape zilnic sa ma intrebe daca a mancat baiatul. Cand mergeam la ei...nu manca nimic....imi era groaza pur si simplu. La 1 an jumatate i-am facut o cura de propolis pentru viermisori si era si dupa o raceala....asa ca am spus ca acoperim doua probleme.....dupa asta a prins copilul pofta de mancare. Dar cum fiecare copil e unic... asta a fost la noi.
Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
www.flickr.com/photos/47782891@N00/" target="_blank">Poze
Amonar spune:
VIRGI,da cam asa mi se intampla si mie...daca am ceva in mana, din instict nu dau drumul usor...Cred ca si tu te-ai speriat cand a cazut LUANA...5 luni..Doamne se poate intampla orice... De mancare eu ce sa zic..al meu manca prost cand erau ai mei aici. MAMA ii facea tot felul de meniuri intortocheate si statea pt el in bucatarie cu orele. El nu si nu...iar mama incerca cu pacaleala si cu dusul cu zaharelul si greu mergea. Eu faceam stres cand vedeam cum merge treaba. Dupa ce au plecat ei, m-am intors la meniul meu simplu adica, carotif piure amestecati cu putin unt si lapte. Inainte de a pune untul si laptele faram putina conopida fiarta (la aburi totul)in cartofi si asa fac piurelul. Pe langa ii dau de mult eori peste. Cumpar de la magazin natural sa fie curat, la conserva.De mult e ori ii fac TZATZIKI, sosul grecesc, care il haleste si gol, daca ar fi dupa el. Iaurt grecesc, cu usturoi, castravete si putin sare. Pe langa, ii dau in fiecare zi broccoli tot la aburi fierti. Ii mau dau si morcovi fierti. Cateodata fac repede un sos de legume ca si pt vegetarieni, fara carne,unde pun sos de soia sa-i dea gust si condimente de la "Secretul magic"..din Romania. Imi mananca foarte bine in fiecare zi. Dupa aceea ii dau iaurt de oaie, tot de la magazinul natural. Pe ala il sufla tot...Tin sa mentionez ca noi mancam mancarea calda intre ora 12-14, depinde cum am dormit si ce am facut. Seara mananca paine cu branza sau clatite (fara umplutura). Incearca ceva simplu deci...incepe cu cartofii piure si fa-i gustosi! Succes!
GABI, ma bucur ca copilasi tai manaca bine! Sa dea Domnu sa ramana asa...
Lya spune:
Amonar,nici nu pot sa-mi imaginez ca ma apuca groaza.Multa sanatate lui Kailan sa se faca repede bine.
Gaby,ma bucur ca puii tai sunt mai bine,cum se numeste siropelul??Si propolis l-ai dat sub forma de tinctura lui Rares????
Virgi,Erik de bine de rau baga ceva in gura,chiar daca f putin(cam 50,60ml,cu pacaleli si gura mica mica,manca doar ce e pe varful linguritei,nu mai ajunge nici la 100 ml ca pana acuma)si san cat cuprinde,nu refuza niciodata tita.(exact cum se scrie ii zice,e tare dulce cum ma trage de tricou cu o mana si cu o mana se serveste)
Arleena,dar esti norocoasa ca-ti accepta laptele de vaca,al meu nu pune gura pe altul decat pe cel din productie proprie.
Lyly,sper ca nu te-ai suparat,incercam si eu sa le fac pe fete sa scrie 2 randuri,dar vad ca n-am avut sustinatori
.Fetele ocupate,obosite,incercati sa mai dati un semn de viata.Odata pe luna 2 randuri cred ca oricine ar putea,dar........e greu sa intrii dupa o absenta mai lunga,asta cred ca e problema,dar daca le strigam,cred ca apar.
DianaR,deci mai sunt copii care traiesc cu sanul.Eu ma gandesc cum or sta cu analizele copiii care manca mai mult san??Ma gandesc sa-i fac niste analize dar mi-e groaza sa-l chinui.
Nu stiam cine e Dariuta finuta,dar gata,m-am lamurit.Catxoce-ti mai fac fetele?Cum se inteleg intre ele??Eu tare mult mi-as fii dorit gemeni,sau macar cu diferenta mica desi e f greu in ambele cazuri .
Ama,voi tot pe alimentatie naturala sunteti
??Sa stii ca datorita tie sunt mai linistitacand refuza mancarea
Carmina,esti mai bine????
Nici Puiudana,n-a intrat de mult!Ce mai stiti de ea???
Daryana,hai scrie si tu 2 cuvinte.L-am vazut sapt asta pe David,tareeee dulce mai e!!!
abibrinza spune:
Buna fetelor!
Ramona, sa se vindece repede Kailan si fara urme.In orice caz cicatricile din copilarie dispar la adolescenta.Si ai dreptate, un accident poate surveni oricand.
Virgi, am aceeasi problema.Am mai multa grija de ce am in mana, chiar daca i se intampla ceva copilului.
Lyly, mi-au placut tare mult comentariile, iar Victor cred ca va face surf daca va avea ocazia, caci acum nu prea ii e frica de nimic.
Lya, poti sa-i faci analizele dar eu cred ca-i bine.Intotdeauna am crezut in laptele de mama.Victor a inceput sa manance doar dupa ce l-am intarcat.Laptele de vaca nu l-a acceptat pana la intarcat, iar acum nu mai poate dupa el.
Virgi, Ramona, si noi votam cu piureul de cartofi cu lapte si unt la care adaugam rosii, castraveti, carne fiarta sau coapta.
Copilul meu ar manca varza
.Cand fac i se scurg ochii cand mancam noi si primeste si el o lingurita dar ar mai vrea.Nu-i asa ca-i cam devreme?
Pupici,
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/sets/72157602054980121/" target="_blank">poze