Cirese de Mai-Iunie 2006 la licitatie(61)
Raspunsuri - Pagina 20
abibrinza spune:
Camelia, si Victor mananca castraveti murati.Nu ii dau tot timpul, dar cred ca ar mananca in fiecare zi.Sanatate la puiuti.Abia astept sa ajungem si noi un pic pe acolo.
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/sets/72157602054980121/" target="_blank">poze
virgi spune:
Fetelor, va multumesc frumos!
E clar ca la noi e ceva in neregula. Luana nu deschide gura, nu-i place nimic.
Pana acum vreo 3 sapt. manca fara sa-si dea seama, ii bagam eu pe gat si inghitea. Acum gata, s-a terminat, imi spune nu, iar daca-i bag cu forta scoate imediat tot. Nu mai suporta piureul de cartofi sau de legume. Nu vrea sa-l vada! Am trecut la legume fierte taiate cubulete, nu le suporta. Fructe nu vrea. Nimic nu-i place. Noaptea bea lapte la greu in schimb. Am incercat sa-i reduc cantitatea, dar pana nu-i dau lapte, nu mai doarme nimeni in bloc.
I-am facut paste de toate felurile, simple, cu cascaval, cu sos, nu vrea.
Gratarul il accepta, il mesteca putin si-l arunca, nu inghite nimic.
Tofu manaca putin, dar numai atunci cand este cald, dupa ce se raceste nu mai vrea, iar daca i-l reancalzesc eu, nu-i mai place. Paine nu manaca, orez nu mananca.
Azi n-a mai vrut nici borcanel.
N-o doare nimic, e vesela, rade, canta si danseaza toata ziua. Si curios ca arata foarte bine, are 12 kg.
Gabi - propolis sunb forma de granule? Si cum i l-ai dat, ca ea n-ar manca asa ceva, doar daca le-as putea dizolva in lapte. Aici nu se gaseste, dar as putea cere sa-mi trimita din romania.
Arabela - ce n-as da eu sa pape Luana varza, i-as da cat ar putea ea manca. Deja nu ma mai intereseaza ce-i dau, numai sa manace. Sotul imi spunea intr-o zi sa-i dau ciocolata ( ca pe asta n-o refuza), numai sa stie ca are ceva in stomac.
adriana spune:
Virgi, daca te simti tu ok cu ea, inseamna ca ea e bine.. Oricum 12 kg e super, Cornelia cred ca are vreo 10 jumate...
Voiam sa-ti mai zic de o cura, cu oua de prepelite, daca ai auzit(poate gasesti si pe acolo), care readuce apetitul la copii.. Am intalnit mame care au folosit cura cu succes.. Dar eu zic ca ea sta bine la greutate..
Apropo, tu ii mai dai mancare condimentata ? I-as da si eu Corneliei, dar parca ma tine maica-mea de mana cand sa torn piperul
.. sigur nu face rau la stomac?
Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
gabi25 spune:
LYA lui Rares i-am dat tinctura de propolis...de obicei pusa intr-un siropel ceva, sau pe putin zahar....sa nu fie pus in apa sau ceai ca isi pierde proprietatile. A luat cure de cate 10 picaturi pe zi timp de 10 zile.
VIRGI acum ei iau acelasi produs doar ca al Dariei e sub forma de siropel iar lui Rares i-am luat capsule....pun continutul in putina miere...oricum gustul e la fel. Siropelul se numeste IMUNO ROYAL JUNIOR si e produs de PROnatura...daca dati o cautare il gasiti si pe net. Le dau 30 de zile, apoi 30 pauza si mai luam inca 30.....dar pe cuvant ca se cunoaste si iau doar de cateva zile. Compozitie: extract de polen, tinctura propolis, extract echinaceea, extract laptisor matca si miere.
ADRIANA sa stii ca piticii mei mananca mancarea exact ca noi....cand fac mancarea gatita nu o fac chiar asa condimentata ca inainte, dar la gratar pun si pe carnita si pe frigaruile (pe care le adora amandoi) condimente putin mai multe...sare, piper si ceva amestec arabesc.
ARABELA si la ai mei e lege...la papa trebuie salata sau muraturile...si am facut comparatie fata de cat mananca cand lipsesc....cam in jumatate fata de un fel doi insotit de ele.
Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
www.flickr.com/photos/47782891@N00/" target="_blank">Poze
LYLY809 spune:
Buna seara tuturor,
Adriana, scuze
, nu stiu de ce mi s-a parut mie logic ca cel din poza e tati...o sa modific comentariul.
Virgi, sa fie doar o indispozitie trecatoare? Ii dai sa manance variat? Ca lui Alec i se scarbise la un moment dat de aceleasi piureuri de legume cu carnita si acelasi vesnic iaurt cu cereale. Asta m-a determinat sa iau cartea de bucate sa o studiez... cea pentru copii, evident! Asta seara i-am facut budinca de orez cu mere la cuptor. Desi a urlat de ne-a capiat din cauza durerilor de dinti, culmea, a mancat binisor...inseamna ca i-a placut. Incearca mai multe combinatii. In loc de orez cu lapte simplu, fa-i o budinca din orez cu lapte la care adaugi si mere, cum am facut eu. in loc de gris cu lapte, incearca o budinca cu acest gris cu lapte la care adaugi branza. Toate budincile se fac la cuptor. Nu te da batuta, incearca pana gasesti ceva care sa-i placa.
Ramona, tare rau nepare si noua de cazatura...speram sa nu ramana semn!
Adib,esti zgarcit ca de obicei. Doar o poza?
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
Lya spune:
quote:
Originally posted by gabi25
LYA lui Rares i-am dat tinctura de propolis...de obicei pusa intr-un siropel ceva, sau pe putin zahar....sa nu fie pus in apa sau ceai ca isi pierde proprietatile. A luat cure de cate 10 picaturi pe zi timp de 10 zile.
VIRGI acum ei iau acelasi produs doar ca al Dariei e sub forma de siropel iar lui Rares i-am luat capsule....pun continutul in putina miere...oricum gustul e la fel. Siropelul se numeste IMUNO ROYAL JUNIOR si e produs de PROnatura...daca dati o cautare il gasiti si pe net. Le dau 30 de zile, apoi 30 pauza si mai luam inca 30.....dar pe cuvant ca se cunoaste si iau doar de cateva zile. Compozitie: extract de polen, tinctura propolis, extract echinaceea, extract laptisor matca si miere.
ADRIANA sa stii ca piticii mei mananca mancarea exact ca noi....cand fac mancarea gatita nu o fac chiar asa condimentata ca inainte, dar la gratar pun si pe carnita si pe frigaruile (pe care le adora amandoi) condimente putin mai multe...sare, piper si ceva amestec arabesc.
ARABELA si la ai mei e lege...la papa trebuie salata sau muraturile...si am facut comparatie fata de cat mananca cand lipsesc....cam in jumatate fata de un fel doi insotit de ele.
Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
www.flickr.com/photos/47782891@N00/" target="_blank">Poze
Imuno Royal Junior le dau si eu la amandoi,Rut mananca bine,dar Erik.....pauza.Eu le dau pastile ,la Erik ii desfac pastiluta si o amestec cu iaurt sau mancare,cica sunt mai bune ca siropelul desi contin aceleasi chestii,si-mi convine mai mult asa ca e un chin sa-i dau siropel,cu pastiluta imediat il rezolv.Si uite asa mi-am dat seama ca ieri si azi am uitat de pastiluta.
26octombrie spune:
am intrat de rusine, ca mi-au fost trase urechile prin telefoane..
voiam sa va multumesc pentru gandurile din 26, am simtit io ceva cald dincoace..
da am intrat si m-am intristat, de amaraciunile prin care a trecut Gaby, de spaima Ramonei.. uff, sanatate multa va doresc, altele le-om rezolva noi cumva.
Ramona, nu-i mai da condimentele alea, e pacat sa ai grija la tot restul alimentatiei si sa bagi secretul gustului la sfarsit! ia mai cauta pe net, ca parca te vad cum le zvarli. roaga sa-ti trimita de la plafar, sau din piata, vin tarani cu zeci de condimente. le poti amesteca tu dupa bunul tau plac si stii ce-i in ele!
Virgi, in conditiile in care Luana sta f bine cu greutatea, eu as incerca sa o las cum vrea ea, nemancata. stiu, nu e usor, dar pare singura solutie si, cel putin la noi, caci si noi am avut o perioada scurta de FF (fitze si figuri), a dat rezultatele scontate. pentru tine ar fi cel mai greu.. Bafta!!
Boghi, da-mi un mail pe luanaines@gmail.com si trage-ma de urechi. trebuia sa iti raspund ceva, asta stiu si ma macina neseriozitatea proprie, da nu mai stiu CE!! nu ma bate, pliiz
noi bine, cu tuse, da cu aia ne-am obisnuit deja. cresa RULES, in fiecare zi ma fericesc pentru asta. tot nu vorbim. intelege o gramada si-atit.
ne-am luat masina, un matiz, nu se mai putea. am inceput scoala (am carnet da n-am condus niciodata), doar ca nu mai dau examen. o sa incep si un curs de securitate in munca, ceva ce-mi va prinde bine mai tarziu, dar acum mi se pare horror perspectiva. voi pleca la 7 si voi reveni la 10 noaptea. daca supravietuiesc, revin peste trei saptamani, cand se vor mai linisti apele. vreau sa gasesc numai copii sanatosi si mame pregatite de shopping pentru mosu si scenarii de surprins ciresele, cu brad si vecini deghizati. hai!
si, asa, ca sa va mai distrag atentia si s-aveti ce face cat lipsesc io: noi nu ne mai intalnim?! ha?! pai se poate? hai la o vedere. tantimamalualec, cel permanent vesel (ca a venit la Hora si tot intr-un ras a tinut-o, stiu io ce zic!), te las responsabila cu lista participantilor (ca poate aveai prea mult timp liber si prea putine stresuri, uite ce-ti fac..).
o mie de pupicuri imunizante si optimisticoase!!
..si pazea, ca-s in trafic zilele-astea!!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)
camelia.t spune:
Buna dimineata.
A trecut un secol parca decand n-am mai scris.Am zis ca se termina capitolul si macar asa de rusine sa scriu un rand ca am observat mobilizarea generala.
Noi suntem bine, ieri am sarbatorit 6 anisori ai lui Fini.Nici nu-mi vine sa cred ce repede au trecut si ce mare e deja.
Luana si noi tot matiz am luat la sfarsitul lui august.Eu am permis de 10 ani, am mai condus cat de cat, dar putin.La prima incercare zici ca aveam doua picioare stangi.Dar dupa max. 50 de km mi-am intrat in normal.Eu de cand a inceput gradi, fac taximetrie: dimineata iesim toata gasca, ne imbarcam, il lasam pe tati la munca, pe Fini la gradi si apoi inapoi acasa.La 16 il recuperam pe Fini, iar pe tati.....cand ne suna...ca la el nu se stie niciodata cand termina.E destul de micuta masina, dar pt neviole noastre e ok.La noi au contat foarte mult si costurile ff mici de intretinere.Si cum sotul lucreaza la un sercice auto....manopera nu se mai pune deloc.Sa va bucurati de ea macar atat cat ma bucur eu, ca libertatea de miscare nu se poate compara.
Imi pare tare rau de toate evenimentele nefericite ( Angelica,Camelia,Ramona.....) ma rog sa treaca repede si sa revina veselia pe-aici.
Ardeiul e bine, nu manaca la fel de bine ca inainte dar e ok.Inca avem un meniu din care putem alege destul de bine.Papam cu placere ciorbite, supici si felul doi - cartofi, orez, spanac, paste, branzica si altele in diferite combinatii.Are aproape 12 kg si in jur de 85 cm asa ca ma declar multumita.In urma analizelor avem un pic de anemie asa ca incepem cu fier si vitamina C.In rest totul ok.Prin gurita avem 8 dinti, 4 masele si 4 canini.Cu vorbitul nu ne agitam, intelege tot dar nu vorbeste mai nimic.Inca nu ne-am imprietenit cu olita, asa ca dam inainte cu pampersul.
Am fost pe la o cresa si mi-a cam scazut elanul.Pe la 10 dimineata copiii stateau intr-o incapere intunecoasa, cu becurile aprinse, insirati pe covor si se uitau la JETIX! M-am socat.Nu renunt insa, voi mai merge si pe la alte crese sa vad, dar oferta nu e foarte variata in Baia Mare.
Hai ca m-am intins acuma.Ma duc la niste cumparaturi si poate mai intru cand doarme Andrei.
Va pupam

Lacri azi trimit si eu poze! Sper sa reusesc ca de propus imi propun de cateva zile.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !
doroti_5 spune:
Poftiti la capitol nou.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena