Inimioare de iulie - august 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 19
lulu75 spune:
Va doresc o saptamana buna si copii cuminti!
Luminita si
Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului meu
nicoll_mada spune:
Buna fetele!Sper sa aveti o saptamana buna alaturi de cei mici!Eu sunt chiaunita,lui Stefi ii ies dintii si azi noapte nu stiu daca am dormit 3 ore...Si Calgel mi-au zis de la farmacie ca nu se mai face

Iar in ditamai farmaciile sambata nu aveau nimic sa-mi dea in schimb...
Albinutzza mersi frumos pt ajutor,intr-adevar superb Luca!!!Ai dreptate,fotograful face ce poate,dar conteaza enorm modelul,sa ne ti la curent despre evolutiile lui viitoare.Cat despre Mos Craciun l-am amanat pana saptamana viitoare,am achizitionat bradutul artificial si costumul de Mos Craciun!!!Cadourile urmeaza.Pt Codruta ma gandeam la un apartament de Barrby,sa vedem cat e de cuminte...
,iar pt Stefi inca nu am idei,sa vedem...
Mona ne bucuram ca sunteti bine si pupam Sariciul dulceee!Distractie placuta in Kenya,curajosilor!
Mamini sanatate multa,sa rezolvati cat mai repede problemele,nici nu sti cand va trece anul.Iar tu esti si mai curajoasa daca vrei sa pleci voluntar acolo.Si ai o inima maaare!
Fetele merg la treaba,mai intru mai tarziu,va pup!
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
mamini spune:
Albinuzza, cind am zis reusite nu m-am gindit la "aranjate", ci pur si simplu bune, foarte frumoase. adica fotograf profesionist si copil frumos. asta se vede si din pozele "ne-profesioniste".
Mada, stai asa ca nu am plecat, eu vreau sa fac multe, eu voiam sa plec si anul asta 3 saptamini, trebuia sa imi fac hirtiile la sf lunii februarie si dupa cum stiti, am avut alte treburi
. speram sa va iasa dintisorii cit mai usor si repede si sa fiti sanatoase.
Sofia a primit o poseta si carti de la mos Nicolae, de Craciun vedem ce aducem din vacanta si bineinteles tot ce va primi de la bunici, matusici, prieteni...prietenele mele au cumparat un castel de sirene de la Barbie, avem si casa cu animalute si casa Moomilor, daca stiti desenele, cort-casuta si sute de jucarii. dupa vacanta ducem o parte din ele la spital unde a stat si ea, acolo aduc bucurie la multi copii si noi nu mai avem loc de ele prin casa. am facut in sfirsit curat, azi am gasit sa dam si ultimele lucruri de bebe,masuta de schimbat si patutul, ma bucur ca ajung la alti copii, dar sunt putin nostalgica...
M
lulu75 spune:
mamini, lasa ca poate mai faci un bb. Eu nu reusesc sa ma desprind de nimic de la Andrei. Tot mai sper sa am un al doilea bb.
Luminita si
Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului meu
Laura25 spune:
Buna dimineata!
Noi suntem bine. Ne pregatim de serbare
. O sa vina Mos Craciun la cresa saptamana urmatoare si copii repeta din greu cantecele, li s-a dat si cate o strofa sa invete. Pe mine ma distreaza de nu mai pot, ca Bianca mea nici nu poate spune cuvintele din poezie. Spune cateva inteligibil, restul, combinatii de sunete ce aduc, vag cu versurile (asta daca stii poezia, daca nu, nu banuiesti ce vrea sa zica). Rares sta un pic mai bine cu dictia, dar si el scoate perlutze la greu (versul "sa nu uiti de grupa mare" la el aseara era "nu utzi a buca male"
). Fiind toti din grupa la fel de breji, cred ca o sa iasa o serbare pe cinste!
Abia astept! Stiu cantecele cu Mos Craciun, fac zilnic cereri noi de cadouri.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
mamini spune:
Laura, cred ca va fi bestial la serbare. anul trecut la serbare fie-mea avea roseola iar anul asta serbarea e azi, cind noi suntem acasa, fiindca mergem la spital.
Luminita, eu le-am dat, nu mi-a fost greu, chiar m-am bucurat cind le-am gasit "casa noua", nostalgia e dupa Sofiutz mic...si daca ar fi in 2-3 ani sa se normalizeze situatia si sa mai avem un bebe,cumpar altele, acum neputind fi vorba, mi-ar fi greu sa le vad ingramadite prin casa sau magazie. mergem inainte si mai vedem.tie iti doresc sa ti se implineasca visul.
M
nicoll_mada spune:
Hello,hello!
Laura ce mult mi-ar placea sa va vad serbarea!Cred ca va fi super!!!Ceva filmulete sa ne pui si noua.
Mamini si eu sunt de acord cu datul lucrusoarelor.Avem si noi niste prieteni care au fetita mai mica decat Stefi si deja am dat multe din cele ce au ramas mici la noi.mai ales ca la noi,gata,am inchis fabrica bebelusilor....
In ceea ce ne priveste am avut o nopate ceva mai linistita,Stefi nu a mai fost foarte agitata.In schimb seara,Codruta m-a suparat rau.Mai fetelor,cum nu facem ca ea ,cum se pune pe un urlat si tipat de-mi vine nu stiu ce sa-i fac.Eu ii explic unde greseste si apoi drept pedeapsa nu vorbesc cu ea o perioada.Spuneti-mi si voi,va rog,cum ati proceda in locul meu?Plus ca ziua daca iese mama afara din casa aceeasi poveste,urlat si tipat.Eu nu stiu cum sa fac sa o determin sa renunte la aceasta manifestare.Va rog,un sfat,o parere...
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Albinutzza spune:
Nicol, si Luca se manifesta asa uneori, urla, tipa, se tavaleste pe jos, dar noi nu-l bagam in seama. daca continua, il luam la gluma: "ce-ai gasit pe jos?" chestii de-astea sau incercam sa-i distragem atentia. Binenteles ca de fiecare data ii explicam unde a gresit, dar mai ar si el iesiri de genu' asta
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Laura25 spune:
Poate va era dor de noi
www.dropshots.com/LauraSN#date/2007-12-10" target="_blank"> cateva poze si filmulete cu shtrumphii studiosi si veseli
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
caterina71 spune:
Va dau binete dupa o lunga absenta
In primul rand, sarcini usoare si bebei sanatosi, frumosi si cu noroc pentru toate gravidutele de pe-aici!
Alexa e bine, in general, i-au iesit 2 masele iar ultimele 2 au spart cate un colt acum 2-3 zile, asa ca ce-i la gura ei...
Promit sa revain cat de curand si sa fiu mai activa, cel putin pana intru in vacanta de sarbatori, ca de acasa nu pot intra pe net ca nu ma lasa mandra...
Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)
Poze din toamna asta: http://www.dropshots.com/alexia2005_al3leaan1#