Inimioare de iulie - august 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 20
truli-luli spune:
Ce-mi place ca au mai revenit fetele cu noutati. V-am citit cu mare drag mesajele. Am vazut si pozele su strumfii.... super!
Noi acum ne-am mai revenit dupa patania de sambata. Intr-un moment de neatentie Ana s-a catarat la fereastra deschisa si a cazut in strada. Sunt vreo 2 m si ceva pana pe trotuar. Am imbatranit 100 de ani pana am controlat-o si am pipait-o pe tote partile. Pana la urma s-a ales cu glezna stanga luxata si fisura de peroneu asa ca stam o saptamana cu atela de gips. Draga de ea se descurca cum poate in conditiile date adica se deplaseaza in 4 labe sau cere in brate si se catara in continuare pe unde ajunge
dar pe mine ma doare sufletul de cate ori o vad de-a busilea si ma gandesc ca putea sa fie mult mai rau. Doamne-Doamne a avut grija de noi si de data asta.
In picioare nu merge pt ca inca ii e teama sa se lase pe piciorul stang si probabil ca o si doare. Asteptam sa vedem cum va fi dupa ce scoate gipsul. Ce ironie, doar cu cateva zile inainte o laudam ca e foarte precauta si nu a avut niciodata cucuie sau vanatai zdravene pt ca isi calculeaza bine pasii. Si apoi s-a intamplat evenimentul. Draga de ea, s-a speriat saracuta pt ca se trezea si noaptea si imi spunea "Ana u(r)ca geam nu".
(am facut o pauza ca sa oftez si sa imi mai linistesc sufletul, pt ca ma rascolesc de cate ori imi amintesc)
In rest Ana e o scumpa, vorbeste tot mai multe si, in unele cazuri, mai bine. Ma uimeste cu modul ei de a intelege lucrurile. De exemplu se uita aseara la Finding Nemo, in limba engleza. Nu am stat niciodata sa i-l explic. Cele care ati vazut filmul poate va amintiti ca la inceput parintii lui Nemo sunt atatcati de un peste de prada dupa care raman doar tatal lui Nemo si o icra din care va aparea Nemo. Dupa ce a vazut faza asta Ana mi-a spus "peste lau ticat (stricat) mama lui" Eu am fost uimita ca a priceput doar din imagini ce s-a intamplat si faptul ca a disparut mama si nu tatal. Sau poate sunt doar eu topita dupa minunea mea, ceea ce e f adevarat
.
Despre mine va pot spune ca ma descurc mai bine cu greturile care tin doar in prima jumatate a zilei, asa ca dupaamiaza ma simt relativ ok.
Gata, va pup, ca m-am intins o gramada.
Multa sanatate tutror!
Cami si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
varsta Anei
acusor spune:
Laura, nemaipomeniti copiii tai
. M-am distrat cum citesc ei carti d-astea importante
.
Vai Cami, am inghetat cand am citit. Sper sa se faca bine cat mai repede si sa uite experienta.
Noi asteptam cu nerabdare mosul la servici. Mai mult eu decat Teo
.
In rest, e un mare nazdravan. La cresa i s-a dus vestea de nazdravan. Bate baietii si pupa fetele. Se catara peste tot la cresa. Le-am dat voie doamnelor sa-l mai certe, dar nici ca le ia in seama.
De-abia astept perioada sarbatorilor cand vom fi 2 saptamani impreuna. Mi-e tare dor de perioada cand eram acasa cu Teo.
Magda, Mona,
. Ma bucur ca v-am mai citit si pe voi.
Ma intorc la munca. Sper sa intru mai des.
caterina71 spune:
Cami, bine ca bunul Dumnezeu a vegheat asupra ei. Lasa ca se face ea bine si iar o sa ai de furca supraveghind-o! Refacere fara urmari ii doresc!
Pupici,
Cati si Alesa (24.07.2005)
Yasmari spune:
Hello fetelor!
Va urez toate bune, liniste si pace in casele voastre, voi, copii, intreaga faimie sa fie sanatoasa si fericita!
Cred ca sunt luni bune de cind nu m-am mai urnit sa scriu. Energiile si gindurile mele sunt asa imprastiate, vag nostalgice, vag chinuite, vag in asteptare si planificare. Pentru o biata de bucatarie si baie citeva luni am suferit dezordinea si inca nu e gata, asta doar pentru a salva niste banuti, munceste sotul cind vine de la serviciu si merge ingrozitor de greu. Asta m-a deprimat ingrozitor, am insa speranta ca vom reusi sa trecem in anul nou ceva mai curati.
La serviciu mi-a pierit orice chef, m-am dat cu capul de pereti sa-mi conving seful sa lucrez de acasa part time. Aproape ca reusisem, cind m-a chemat in birou m-am dus cu gura pina la urechi asteptind s a negociem salariul. Mi-a cazut efectiv lumea pe umeri cind mi-a spus ca sunt prea indispensabila firmei...cel putin pe moment. Dar Dumnezeu stie mai bine. De fapt, stiu c-ar fi fost un efort f mare sa stau cu Yasmin daytime si sa lucrez night-time, n-as fi avut vreo sansa sa-mi vad de treburi profesionale cu zgitia dupa mine, insa teoretic sunt gata de orice sacrificii.
Fata care i-a fost inainte bona yasminei a nascut un baietel si i se dedica in intregime, fireste. O prietena de facultate a venit din Buc si sta cu Yasmin insa e un aranjament temporar, desi o adora pe Yasmin nu asta-i jobul pe care si-l doreste. Nu platesc nici minunat, sa stai c-un copil la o virsta asa dificila trebuie sa ai ceva talent. In concluzie, am pus un anunt in ziar cum ca-mi caut bona, sa vedem ce iese. Din spirit masochist, inca nu-s consolata cind plec la serviciu si-mi las copilul pentru 10 ore in grija altora.
O sa am vacanta intre 23 dec-6 ian, o astept din rasputeri. Va veni verisoara si fam ei in vizita pt 10 zile, m abucur ca i-am facut fericiti, ma voi simti si eu mai aproape de tara. Pe unde, de altfel, n-am mai ajuns. N-am mai fost in afara de vreo 4 ani iar vacante doar citeva de weekend. Nu ma pling, privesc partea plina a paharului si cred ca-s o norocoasa.
Doua comentarii asupra unor informatii izbitoare:
Mamini, tot respectul meu pentru planul cu Kenya!
Cami, cred ca a fost cumplit, Dumnezeu a protejat-o! Si eu am un geam nabadaios da care mi-e frica mereu si patania ta m-a izbit in moalele capului.
Gindurile mele calde si afectuoase pentru voi toate, fetelor! Numai bine va urez, sa va bucurati de copiii vostri splendizi!

delia grozav spune:
Eu sunt de garda si am citit despre aventura Anei si am simtit cum imi salta inima, Cami cred ca ai fost tare speriata. Bine ca nu s-a intamplat mare lucru.
Cand avea Adi vreo 2-3 ani a venit o data de la plimbare cu sora mea, eu eram in bucatarie si la el in camera era deschis geamul. Pana s-a descaltat sora mea, el s-a dus direct la el in camera la geam, si eu am inlemnit cand l-am gasit acolo. Totul s-a intamplat in maxim 5 secunde.Noi stateam la etajul 1.
Si el nu era un copil care sa se catere, era si el foarte precaut, dar ajunge o data sa se intample.
Eu am fost in concediu 3 zile din care o zi am stat cu Medeea si 2 zile am facut curatenie. De sarbatori am liber in zilele oficiale si am reusit sa nu imi pun garzi, ca anul trecut am facut revelionul la serviciu.
Medeea va primi de Craciun set cu trenulet ca asta isi doreste.
emaaimee spune:
buna,
v-am citit si ma bucur ca e mai aglomerat pe la noi.
Cami, ma bucur sincer ca Ana a bine. am inghetat cand am citit.
Magda, mersic. asemenea mi-e dor si mie sa stau la vorba cu voi. wow, Kenya!
eu sunt f inceata la minte lately, in principal datorita muncii. Oani mi-a fost bolnavioara si inca mai e putin. am stat treaza noaptiule sa o veghez ca numai pe mine ma vrea, apoi munca iar.
ne-am relaxat un pic la party de Craciun vineri si am stat peste noapte la hotel. a fost frumo.
va pup, s-a dus teabreak.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
lulu75 spune:
Buna! Ia sa va arat o poza cu un om de afaceri din topul milionarilor in euro http://picasaweb.google.com/albumatc/24/photo#5144658618454692258
Luminita si
Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului meu
KULTA spune:
Buna fetele.
N-am mai intrat pe DC de un car de ani.
Ce faceti?
Vad ca tot active.
Noi suntem foarte ocupati, am vindut apartamentul si ne-am luat casa, am intrat la "servici" si toate sunt bune.
Sebastian e maaaaaaaaaaaare si vorbeste Finlandeza, voi pune pozici cu el mai tirziu.
Chiar mi-e dor sa mai vorbim.
Va pupicesc pe toate
Paula
Albinutzza spune:
Ooooo Kulta ce ma bucur ca ai mai scris. Ce faceti? Ce fac copii? Cat are Danuta acum? ce face Sebastian? Sunteti la gradi? Voi ce faceti? Cum e in casa noua? la serv cum e? Asteptam poze si ma bucur ca ne-ai mai dat un semn
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
bbdeiulie_august2005 spune:
Fetele am deschis subiect nou aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113141