Inimioare de iulie - august 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 18
lulu75 spune:
Vad ca apar cam des noi bebici in ultima vreme. FELICITARI SI SARCINI USOARE!
Luminita si
Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului meu
truli-luli spune:
Albinutzza ti-am admirat copilasii cuminti, care au primit doar cadouri de la mos Nicolae. Nu imi vine sa cred ce mare a crescut Maria si ce rumos ca l-am putut auzi si pe Luca vorbind
Bravo lor si la mai mare ![]()
Eu tot nu reusesc sa intru pe siteul ala cu actorii. Poate imi trimiti si mie PM sa ma ajuti.
Eu ma lupt cu greturile si foamea. In acelasi timp. E o nebunie dar stiu ca e pt bebe mic si asa parca trece mai usor.
Va pup
Cami si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
varsta Anei
Albinutzza spune:
Cami, ti-am trimis, si multumim de complimente
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
truli-luli spune:
Multumesc cuscra pt ajutor. Sa stii ca m-am uitat de cateva ori peste pozele cu Luca. Pur si simplu nu ma mai saturam
Sa va traiasca frumusetea de baiat! Cred ca in curand urmeaza si Maria.
Cami si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
varsta Anei
mamini spune:
Adriana, felicitari pt sot, Aidan e un frumos, esti o mamica tinara si fericita.
Albinuzza, puii tai sunt minunati, iar Maria s-a facut fetita mare, parca nici nu imi vine sa cred. as vrea sa iti vad si eu starul, are "stofa".
Cami, Diana, Irda, asteptam vesti...mai ca imi faceti si mie pofta, daca nu as avea toata viata niste vraiste din cauza sanatatii( incerc sa schimb multe ca sa fie mai bine si e tare greu) si nu pot sta fara medicamente, deci nu poate fi vorba, cel putin inca un an de acum incolo...dar ma gindesc la voi cu drag.
mi-e dor de Mona, de Mari, de Anca...cu Ioana am mai vorbit, dar prea putin...Irinaaaa!Katink!
pupici si sanatate!
M
MONAI spune:
Salutare, dragele mele!
Incerc sa scriu cateva fraze, dar dupa asa lunga perioada de timp, cuvintele se leaga tare greu...
In primul rand felicitari noilor gravidute
, cred ca ar trebui sa-ncep cu Irda, ca de-atunci n-am mai intrat, apoi Cami si Diana...Sa aveti sarcini usoare si numai bine va dorim.
Eu sunt extrem de ocupata, acasa nu mai reusesc sa deschid aproape deloc calculatorul, iar la servici e o nebunie si-un haos cum rar mi-a fost dat sa traiesc
. Am tras tare, pe-o noua specializare, de cand m-am intors la servici, si inca mai sunt multe de facut, iar efortul facut il resimt ingrozitor. Altfel spus, sunt extrem de obosita, astept sarbatorile sa ne mai linistim si apoi in ianuarie concediul.
Sariciul, in schimb, imi ofera la fel de multe bucurii, e o minune, dar petrecem prea putin timp impreuna, macar alea cateva ore pe zi cu ea ma straduiesc sa-mi fie mintea doar la ea, dar marturisesc ca nu-mi iasa intotdeauna chiar asa cum am pretentia de la mine. Asta e, greu, la fel ca la toti, imi inchipui.
La anul, prin februarie sau martie(cand se elibereaza vreun loc), va merge si ea la gradinita, deja vad pe ea ca-i nevoie, are multa energie, bunica-sa abia-i mai face fata. Initial ne-am gandit la un program mai scurt 3-4 ore, iar din toamna la cel lung.
Inca mai folosim pampers, dar e un fel de incapatanare la care n-am reusit sa-i dau de cap, pentru ca daca o pun pe wc face, insa nu se cere singurica. Mai avem rabdare, e problema de care m-am ocupat cel mai putin dintre toate cate au fost legate de copil
.
Cam asta ar fi despre noi, noutati deosebite nu prea am, poate faptul ca Sara a devenit mai independenta in raport cu mine, asta ne-a permis sotului si mie anumite evadari in 2(cursuri, conferinte, nunti-chestii obiective, ca altfel la fel o caram cu noi peste tot). Oricum, in felul acesta sper ca am pregatit-o pentru o perioada mai lunga de lipsa a noastra, in ianuarie eu si sotul mergem in...Kenya(Diana, atunci ai ghicit!), sanatate sa ne dea Dumnezeu, ca biletele le avem deja si-am si facut vaccinul contra febrei galbene, vom incepe si tratamentul impotriva malariei. Suntem nebuni, nu-i asa? O coceam de mult, aveam nevoie sa ma agat de ceva bun la capat de perioada grea si vad ca asta m-a facut sa pot sa trag tare, cu toate sacrificiile inerente.
Va dorim tuturor numai bine, sper ca sarbatorile sa ne gaseasca mai libere si mai relaxate. Pupici.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...
mamini spune:
Mona, ce bucurie sa "te mai vad" pe aici...putina independenta de mami mi-as dori si eu pt fata mea, noi incercam vacanta cu bunicii acum, inainte de Craciun, dar Sofia nu a dormit nici o noapte fara mine sau tac-su...destinatia noastra nu e asa exotica, dar e calda si indepartata. astept impresii dupa "escapada", eu voiam sa plec la anul voluntar 3 sapt in Kenya, au nevoie de dentist pt copii, asigura o camaruta si ceva de mincare, imi platesc drumul si nu e ca in resort, dar as face-o, daca reusesc sa imi aranjez concediul si nu stiu ce sa fac cu pitica- 3 sapt e minim, dar pt ea e ffffffffffffffff mult.
Albinuzza, Luca e cel mai frumos copil de acolo, pozele sunt foarte reusite, fotograful bun dar si baiatul...
M
Albinutzza spune:
Mona, ma bucur ca ti-ai mai facut timp sa ne scrii. Esti ocupata dar ma bucur ca sunteti bine. Nu spun ca mi-as dori sa vad poze cu sariciu, ca stiu ca as cere prea mult. Te "invidiez" pt escapada cu kenya, mi-ar placea si mie tare mult. Multa sanatate si putere si
la fete
Mamini, esti o dulce, pozele sunt profesioniste, dar sincer nu le-au modif in nici un fel, e Luca in elementul lui, s-a simtit f bine, si cred ca asta se vede si in poze
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
Si noi vrem sa-l dam la gradi in primavara (martie as vrea eu) la un program scurt si apoi sa trecem usor-usor la cel lung. Apoi va veni si Maria pe la 2 ani si ceva, pt ca e mai bine pt ei...si pt noi![]()
Ati cump cadourile pt Mos? V-ati pregatit?! Cam ce luati?!
Noi pe 3 ian ne-am rezervat 4 zile la munte, sa vedem si noi zapada, ca se pare ca in Buc numa ceatza vedem
Abia astept sa vad reactia lui Luca...sa ne dam cu saniutza
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
lulu75 spune:
, cand am fost cu Andrei la munte, a fost incantat cand a vazut zapada, dar a fost dezamagit ca "e lece" ![]()
Luminita si
Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului meu