Inimioare de iulie - august 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 17
Albinutzza spune:
Sa ma laud si eu cu al meu fecior. L-am inscris la un casting pt recleme publicitare, filme, etc, si duminika am facut sedinta foto, daca vreti sa intrati sa-l vedeti puteti aici http://www.actorstart.ro/
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
nicoll_mada spune:
Buna fetele!Iata ca avem si noi noutati...Aseara grasa mea cea mica ma tot tragea de mana sa o bage in gurita la ea.Si hai sa fie si un lup mancat de oaie si o las gandindu-ma sa o si masez putin,sa vedem e inflamata?Si cand colo... ma agata ceva de piele.Da-i impinge limbuta,trage de buzita si...surpriza...2 dintisori dintr-un foc!!!Are mama fata mare!!!Dar ori mi s-a parut,ori chiar asa e,parca sunt iesiti ceva mai in spate,nu chiar pe centrul gingiutei.Adica mai in interiorul gingiei.Merg eu acasa si verific...
Delia felicitari pt scolar si pt fata vorbareata!Va pupam si toate cele bune,sa fiti cuminti sa vina Mos Niculae!
Luminita sigur ca aparitia lui Stefi a implinit si mai mult sentimentele mele materne.Ma rog lui Dumnezeu sa va ajute pe toate fetele care va doriti al -II-lea BB sa vi se implineasca dorinta!
Albinutzza felicitari pt starul nostru!Cat mai multe succese!!!
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
nicoll_mada spune:
Delia am vazut pozele,super zapada...Cred ca s-au bucurat copii!
Albinutzza nu stiu unde sa caut Bondarelul,lumineaza-ma ,te rog!
Mei si aveti grija cu toatele de ghetute!!!!!!!!!!!
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
valcampan spune:
Luminita nasa mea, vorbeste cu finul tau . Eu ma stradui si eu pentru ca vreau ca David sa aibe un fratioar/surioara. Eu am crescut alaturi de sora mea si a fost super suntem si acum prietene si surori.
Andreea felicitari lui Luca pentru debutul in lumea reclamelor.
Mai mamici maine sa-mi spuneti daca a venit Mos Niculae pe la voi caci la copii stiu sigur ca vine , da ?
Albinutzza spune:
Nicol iti trim8it un PM, ca treb sa intri cu user si parola. Si cauti in lista copii-actori
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
truli-luli spune:
Buna dimineata fetelor! si LA MULTI ANI Nicoleta si Nicolae ! sa fiti sanatosi si sa aveti parte de multe bucurii alaturi de cei dragi voua!
Delia am vazut pozele. Seperb! copiii, peisajul, zapada. Cred ca v-ati simtit excelent.
Albinutzza cuscra sa stii ca m-am inscris anume ca sa-mi vad ginerele. Astept mailul de confirmare ca sa pot vedea frumusetea de baiat
Nicoll deja e iepuras si mezina! Vai ce trece timpul.
Eu am venit cu vesti. Am fost aseara la dr si am in burtica un samburel de 5 saptamani
Asta e vestea buna, cea mai putin buna e ca deja m-au luat greturile rau de tot, parca mai rau decat cu Ana. Si eu care speram de data asta sa scap
Dar trec ele ... peste vreo 6 saptamani![]()
Va pup si astept sa spuneti si voi ce v-a lasat Mosul in ghete.
PS: Pe Ana cel mai mult a interesat-o nuiaua, cu beteala si clopotel. A avut mai mult succes decat jucariile si creioanele de colorat
Cami si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
varsta Anei
Laura25 spune:
La multi ani Nicolete si Nicolai! Sa ne traiti 1000 de ani fericiti!
Albinutza, super superb Luca!
Se vede ca pozele sunt facute de profesionisti, dar fotomodelul e extraordinar! Cred ca in curand ii tii carnetelul cu lista de iubite si orele cand se intalneste cu fiecare
.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
Albinutzza spune:
Mlt fetelor
, intr-adevar sunt profesioniste pozele, dar si Luca s-a comportat ok, pt varsta lui. A fost si trist, si vesel, au iesit misto. Carnetelul sa mai astepte, ca noi mai avem treaba![]()
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
Albinutzza spune:
Cami, felicitari o sarcina usoara, si fara probleme iti doresc. Astept impresii![]()
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
Albinutzza spune:
Azi noapte a trecut Mos Nicolae pe la noi, dar nuielusa nu ne-a lasat...asa ca va invit sa vedeti ce am primit
Mos Nicolae a venit la bondarici
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia