Inimioare de iulie - august 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Albinutza pupam dulce bondareii scumpi! Cred ca e un iures si o veselie si la tine, de mai mare dragul! Cu siguranta o sa fei niste sarbatori de neuitat. Ai mei au inceput sa afle cum e treaba cu Mos Craciun si ma tot intreaba.

Giana, din pacate adresa de FTP nu mai exista. Daca vrei, iti pot trimite niste adrese unde gasesti torente cu Beby Einstein.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

da.da, Laura! Vreau. Te rog mult!

Mergi la inceput

Giana, uite eu de aici http://btjunkie.org/search?q=baby+einstein si de aici: http://thepiratebay.org/search/Baby%20Einstein/0/3/100,200,300,400,600 am luat torentele.
Vezi ca sunt torente cu colectii de 4-5 filmulete, alea mari, 4-5 GB. Am descarcat apoi filmuletele cu BitComet. Kit gratuit de BitComet gasesti aici: http://www.bitcomet.com/doc/download.htm
Daca vrei, aici: http://www.torrentz.com/search?q=teletubbies gasesti Teletubbes.

www.dropshots.com/laurasn#date/2007-11-26" target="_blank">Asa se mai distreaza shtrumphii

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Laura,multzumesc mult de tot!

Am mai bagat si eu poze noi cu picii mei scumpi. Sa vedetzi ce dragoste pe ei...

Le vedetzi aici: http://gianadedu.shutterfly.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Buna fetelor!
Raspund si eu cu intarziere la apel. Ca multe dintre voi intru destul de des dar cand vad ce greu apar mesaje noi nu ma prea anim sa scriu.
Acum vad insa ca s-a mai dezmortit putin atmosfera. M-am bucurat sa vad ce copilasi dragalasi s-au facut bebelusii nostri. Laura sunt superbi strumfii tai si imi face intotdeauna placere sa citesc despre ei. Giana m-au emotionat piticii care dorm impreuna, sunt frumusei foc! Felicitari tuturor pentru copilasii vorbareti.
Ana la capitolul asta e inca intr-o etapa cu interpretari extrem de originale. Spune multe cuvinte dar

Cami si ANA (17.08.2005)

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput

la multe o ia pe scurtatura, adica mai sare din silabe. Asa au ajuns shosetele sa fie shote, piticii sunt picii, laptele e ate si cerealele sunt ceale. In afara de asta are sunete pe care nu le spune cum ar fi v sau f pe care il inlocuieste cu sh. Si uite asa "lupul arsh shoc" adica lupul s-a ars in foc, pe horn iese "shum" iar foca e de fapt "shoca". Cea mai originala interpretare ramane insa cea pentru "tractor" care in versiunea ei a ramas de cateva luni "tacanana"
In rest e o domnisoara cochetya care deja se plimba cu pantofii

Cami si ANA (17.08.2005)

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput

(imi cer scuze pentru fragmentarea mesajului dar imi face scheme tastatura si prefer sa trimit ce apuc sa scriu decat sa pierd tot cum am mai patit)

se plimba cu pantofii mei cu toc, nu poate dansa decat daca o imbrac cu rochita cu volane, se incarca de margele si bratari de cate ori are ocazia. In rest pot spune ca e un copil cuminte, foarte afectuos si vesel (mai putin atunci cand se trezeste din somn inainte de a fi dormit suficient).

In ce ma priveste sunt foarte bucuroasa si emotionata. Am doua liniute pe testul de sarcina . Inca nu am ajuns la medic dar imi fac azi programare sa vedem cand ma poate primi. Irda sper sa ne vedem la mamici de iulie-aug 2008

Va pup cu drag

Cami si ANA (17.08.2005)

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by truli-luli

In ce ma priveste sunt foarte bucuroasa si emotionata. Am doua liniute pe testul de sarcina . Inca nu am ajuns la medic dar imi fac azi programare sa vedem cand ma poate primi. Irda sper sa ne vedem la mamici de iulie-aug 2008

Va pup cu drag

Cami si ANA (17.08.2005)

poze Ana
varsta Anei

Uauuu! Felicitari! Sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara si frumoasa! Asta da veste!
Pupi multi Anei care e clar ca o sa fie o maaare cocheta .
Albinutza, incepe sa pui bani deoparte, ca acus vine vremea cand Luca o scoate pe Ana in oras si trebuie ii faca multe cadouri pe masura unei asa domnisoare

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Buna fetelor!

Nu v-am mai scris de multa vreme, dar de acum promit sa fiu mai activa.
Andrei a facut saptamana trecuta o laringita de toata frumusetea. 2 zile am stat numai langa el pt ca respira extrem de greu si de multe ori se sufoca. Cu pastilute, a trecut.
In rest este foarte fericit la gradi. Dimineata spune ca nu vrea sa mearga, dar cum ajungem la poarta gradinitei, e foarte fericit. Cand trebuie sa il luam seara acasa, e scandalul de pe lume. Ma bucur ca ii place la gradi, pt ca altfel cred ca mi s-ar rupe sufletul sa il las acolo plangand. Acum se pregatesc de serbarea pt Mos Craciun si fac repetitii si in romana si in engleza. Va imaginati ce o sa iasa . Oricum are cuvinte pe care le stie in romana dar i se pare mai usor sa le spuna in engleza.
Iar noi: nebunia strazilor din Bucuresti, serviciu si acasa.

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

, Andrei nu s-a imbolnavit niciodata pana acum de la gradi ci in week-end cu noi, asa ca nu iti mai face griji ca o sa ia Luca boli de la gradi. daca e sa ia ceva, intra pe strada in contact cu un copil bolnavior.

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului meu

Mergi la inceput