Inimioare de iulie - august 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Anis, eu zic s-o lasi in pace, adica sa n-o pui la regim mai ales ca nu mananca lucruri care ingrasa. Sigur, o sa tina regim cand o sa fie domnisoara . Poate seamana cu tati. Din cate imi aduc eu aminte din poze, el e mai plinut.
Noi suntem in extrema cealalata. Cred ca Teo n-are mai mult de 11 kg. Daca s-ar putea ar manca numai biscuiti, gris, orez cu lapte. Orice e dulce. Bomboane, ciocolata nu mananca nici el. Cel putin nu-i dau eu. Cred ca la cresa le mai da. Am zis sa-i mai fac niste analize, ca n-a mai luat in greutate de mult. Nici nu mai tin minte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Acusor, a nins duminica seara in Poiana. Noi am venit de simbata si am stat pina luni dupa amiaza, la invitatia nasilor lui David. Fiecare a venit si cu copii dar nasii asa tinjeau sa fi fost ei singurei.Eu insa m-am bucurat ca stateam cu David caci in rest stau mai mult pe la servici. Saptamina asta m-a vazut numai dimineata inainte sa plec caci seara cind ajung el deja doarme. Dar las ca vine week-endul si imi rasfat baiatul. Week-end placut tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna fetele!Iata si eu prin preajma si ma bucur ca se mai da si pe la noi cate un semn de viata.
Vali dulce foc baiatul tau!Si intr-adevar era o zapada...iar el mosulet acolo in mijlocul ei,un dulce!
Andreea tot e bine ca ati putut si voi sa profitati putin de singuratatea ..in doi!Felicitari pt realizarea cu olita,mult e pana se obisnuiesc,cred eu.
Andre_ea ...drumuri prin Bucuresti nu stiu cand voi mai putea face.Am inceput deja munca si am un program criminal.Dar daca totusi se va ivi o ocazie...stiu de unde sa te iau.
Despre noi noutati prea mari nu am,doar faptul ca de o saptamana Stefi adoarme pana in jur de 23 dupa care se trezeste si plange,se foieste si niciodata nu o impac la fel.Ba vrea sa fie leganata,ba ii e foame desi mancase cu max o ora mai devreme,ba pur si simplu nu pot sa o impac.Plange ce plange si adoarme.Ieri colac peste pupaza s-a si constipat.Am inceput sa-i dau constant cereale seara si ii dau si fier.Poate si de acolo sa fie.Sa vedem,pe seara a iesit bine afara.Intr-adevar,ea e o grasunica,v-am zis,dar nu ma sperie lucrul asta,cand va incepe sa mearga se vor duce pernutele.Mie tare imi place,imi vine sa-i mananc copanelele.In schim la Codruta cred ca nici nu are cum sa se depuna,e intr-o continua agitatie...
Hai ca am sa intru mai traziu,poate mai apare cineva,va pup!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!

Vali, suuuuuper poze! Eu nu ma uitasem de ceva vreme prin pozele voastre si era sa nu-l recunosc pe David. Ce-a crescut! E baiat mare si frumos . Pozele cu zapada sunt de revista! Tare as vrea sa ninga si la noi. Au vazut si strumphii intr-o dimineata zapada anul asta, dar nu au apucat sa se joace. Era un strat subtire in care s-au invartit un pic (in parcare) ca eram in drum spre cresa/servici. Pana seara s-a topit de tot. . Toti spun ca o sa fie o iarna cu zapada. Tare imi doresc sa fie asa!

Ioana desi noi vorbim des pe messenger, ma bucur sa vad ca iti mai bagi cate un pic nasul si pe aici. Sper sa o faci mai des . Pupi lui Andrei nazdravanul , iar tu pune mana si mai arata la lume niste poze!

Anis ce innaltime are Ingrid? Rares are la 93-94 de cm 14,4kg. Mie nu mi se pare gras deloc! E un baiatel dezvoltat normal. Probabil depinde si de configuratia fetzei. Daca e mai rotunjoara ti se poate parea grasutza, chiar daca pe corp nu are suncutze deloc. Ai mei mananca si paine si dulce, ca le da la cresa in fiecare zi . Acasa incerc sa le dau doar fructe pe langa mancare, dar nu reusesc de fiecare data. Eu nu cred ca e o idee buna sa o pui la regim. E in crestere si ar putea avea probleme mari de sanatate daca ajunge sa aiba carente din substantele de care are nevoie pt o dezvoltare armonioasa. Probabil solutia in timp o sa fie sportul. Mai ai rabdare sa treaca de 3 ani si du-o la un club unde sa faca miscare. O sa vezi tu ce o sa-i placa: innot, gimnastica, dans...

acusor face tare bine la suflet si la sanatate sa mai "evadatzi" un pic numai in 2 . Noi avem vinerea "seara bunicii" . Soacra mea ii ia de la cresa si ii tine la ea pana a doua zi pe la pranz. Au astfel posibilitatea sa se bucure si nepotii de bunica si bunica de ei. Si pt copii e o placere. Au acolo jucarii diferite decat acasa, buni ii lasa sa ii faca vraiste prin oale si castroane (tobosari ii fac!), le spune povesti si cantecele. Mi s-a intamplat de multe ori sambata cand ma duc sa-i iau sa faca scandal ca nu vor acasa. Asa ca vineri seara avem si noi liber la iesit in oras, stat impreuna fara 'intrusi'. Mama mea ne-a propus sa mergem la ei de Craciun si sa lasam shtrumphii acolo pana dupa Revelion (pt noi era o problema perioada aia, ca la cresa au vacantza, dar noi lucram). Asa ca o sa mai avem o mica vacantza. Dar ca si tine, numai gandul la ei o sa ne fie.

andre_ea tare dulce e Delu! Ii urmaresc perlutzele si mereu astept una nou. Ai mei au invatat sa manance singuri, fara mofturi si de toate de cand merg la cresa. Si unde acasa e o matzaita si o mofturoasa, Bianca e cea care mananca mai bine decat Rares la cresa. Chiar se vede ca s-a mai rotunjit un pic la fatza, nu i se mai vad coastele . Dar inca nu a trecut de 11 kg. E drept ca nici nu are mai mult de 82-83cm.

nicoll tare imi place cum povesteti tu de fetele tale cucuiete. Se vede ca esti o mamica mandra si fericita! Tati ce zice ca i s-a umplut casa de printzese? El nu ar vrea un baiat? Sau asteapta ginerii ?

Despre noi, numai de bine! Copii sunt sanatosi si nazdravani. A fost o faza dulce de tot intr-o dimineata la cresa. Am intrat cu ei in sala si nu era nici o asistenta (erau intr-o salitza alturata). Rares s-a dus glontz la Andrei, un baietel care mereu ii ia jucariile si o necajeste pe Bianca si a inceput sa il certe (desi copilul ala era in capatul celalalt de camera): "nu, Andei, nu bate a Bianca, pace a soia mea!Nu! Nu voie!" ('soia mea'=sora mea). Si-a luat apoi plasa cu schimburi si a inceput sa o taraie spre masuta unde stau toate gentutele. S-a mai oprit sa strige la un baietel care venise sa-i vada bagajul 'nu, a mea!nu!" Intre timp, a aparut o asistenta si s-a apropiat de noi (Bianca era lipita de mine) o fetita. Am aflat ca e Lorena si ca i-e tare drag de Bianca, asa ca o iubeste, o pupa si o chiar musca de drag. Problema e ca Bianca nu vrea sa fie iubita, asa ca plange de fiecare data. Rares cand a vazut ca se apropie fetita de noi si ca sora'sa s-a pus pe plans, a abandonat bagajul si a venit repede, s-a postat ca un scut intre "beligerante", a cuprins-o protectiv cu o mana pe Bianca, iar cu cealalta o tinea la distanta pe Lorena strigand "Nu, 'oena! Nu! Pace a Bianca! Peaca! Nu voie!". Aproape ca mi-au dat lacrimile cand l-am vazut cu ce inversunare o apara pe surioara lui. Taica'su a zis ca daca face asa si peste 13-14 ani, nu ii mai trebuie pushca , ca nu se mai apropie nimeni de Bianca.
Asistentele mi-au mai spus ca le place mult cand canta si spun poezii, mai ales lui Rares, care e numai urechi. Si acasa imi canta, danseaza. Era intr-o seara cu o seringa de la Panadol in mana si se apucase de citit:" tzintzi, sase, sapte, opt ... pisoooiiii"(un motan cat un pisoi e unul din slagarele in top!). www.dropshots.com/LauraSN#date/2007-11-19" target="_blank"> Asa se joaca frumos dar sa nu credeti ca nu avem parte si de conflicte si ca e totul asa roz .

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

M-am hotarat sa mai scriu si eu, intru in fiecare zi, dar cand vad asa gol parca nu ma trage ata sa vb singura

Suntem bine in mare, dar o tinem din muci in muci, deja nu mai suport Au fost raciti aman2, intai Luca apoi si Maria. S-au linistit, a inceput Maria cu febra mare, dureri de dinti. Au trecut si astea, acum iar sunt muciosi, fara febra dar cu o tuse groaznica, care nu-i lasa sa se odihneasca.

In rest, Luca vb perfect, nu mai exista ceva sa nu intelegem. Deja am inceput sa numaram in engleza, trecem la alte limbi, ca pe asta am epuizat-o de tot In primavara vreau sa-l dau la gradi, il vom da la particulara, pt ca am cautat la stat si sunt f multi in grupa. Va fi un inceput si pt noi, dar sper ca unul bun. Din ce vad la voi a fost ok. Ma astept la raceli, dar asta e. Are multa energie, iar vremea nu ne permite sa stam ca vara afara. Parca cere!!! Iar noi nu mai avem timp sa-i oferim atat cat treb. Lucrez si eu ceva de acasa, e bine!

Maria, e mare, o sa mai fac poze sa vedeti, merge (paseste) chiar mai rpd ca Luca, in curand facem 10 luni. Are doar 2 dinti, si e o papacioasa de speriat. Daca te vede ca mesteci ceva, te cauta in gura Vb pe limba ei, face pa si bravo.

Asteptam si noi sarbatorile, vor fi zic eu mai frumoase pt ca vom fi 4, iar Luca va intelege mai bine ce se intampla.

De evadat si noi am vrea nu stiu cand si cum, eu am si beleaua cu bunika si fac curse in fiecare zi. E greu...dar mergem mai departe!!!

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Aaaa si ce-a mai tare faza e ca Maria face la oala, iar Luca nu vera sub nici o forma. De multe ori Maria face kk numa la oala, o schimb doar asa ca ma scapa pip ca in rest e curata. Luca nu vrea, sper eu sa scapam la gradi de pampers

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

pup fetele si tare ma bucur ca se mai animeaza discutia. eu mi-am mai revenit, desi am fost fara sonor 2 zile si cind mi-a venit glasul, am inceput sa "behai"- o tuse uscata oribila. copila evident ca s-a molipsit, azi am fost la dr ca mi-a facut febra si tuseste urit, muci si tot tacimul. trece, doar ca m-am saturat de boala si de dr si de tot.
Laura, Albinutzza, Nicollmada si celelate mamici de 2, va invidiez si va admir.
Anis, lasa fata in pace, oricum pina la 3 ani nu poti vorbi de copil gras sau slab, fiindca exista disproportie la cei mai multi intre cresterea in inaltime si cea in greutate. a mea se subtiaza si se lungeste si apoi se pufuleste iar si apoi iar se desira si iar se pufuleste...cred ca are about 14 kg si sa zic 93-94cm si e medie, dar nu m-as ingrijora deloc, scoate-o la aer, las-o sa alerge pina cade lata, da-i sa pape cit vrea ea, ca ea stie cel mai bine si nu ai cum sa dai gres.
Laura, Rares e un barbat cu caracter, mare cavaler
Ioana, un pupic pt Spiderman.
Acusor, ai vazut ca a inceput si puiul tau sa vorbeasca? vreau sa iti spun ca m-au pus iar pe medicamente de citeva luni si am revenit la niste kilograme de mi-e rusine sa le marturisesc. adica am luat 5-6 in 2lunijumate. si sper sa mobilizez macar dupa sarbatori sa fac ceva, ne vedem la subiectul cu grasute.
Vali, super zapada, nici aici nu a fost atit de multa inca. dar mie nu mi-e dor de zapada, ca vine acum si se duce in aprilie-mai...super ca ati prins asa vreme la munte, mai fun...
ce as lasa-o si pe fie-mea undeva citeva ore sa ma duc cu sotzul in oras...in vacanta o abandonam la bunici si plec la soare o saptamina.o sa auziti urletele in toata tzara
am avut musafiri, niste prieteni buni cu fetita lor de 10 luni care e o papusa scumpa, merge ca un pinguin si e vesela si dulce si Sofia mea geloasa cum nu am mai vazut-o: "mami, eu vreau sa o lovesc. daca ma bate, sa stii ca o bat si eu" nu a lovit-o, isi marturisea numai dorinta...
va pupic pe toate
M

Mergi la inceput

Buna fetele!Iata ca zanele mele fac nani si am profitat sa mai trag un ochi pe aici.
Laura tare dulci strengari tai!Sper ca peste un an sa le vad si eu pe ale mele intelegandu-se ca voi.Imi place Rares cum are grija de surioara si cum o invata sa bage in cub jucariile.Ca un adevarat barabt!Va pupam!
Tati e incantat de printese,dar despre un eventual printisor nu mai e loc...Am acaparat noi toata casa si asa va ramane!
Alinutzza ce a mai trecut timpul!!!Si ce fata mare ai,sa faca ea draga la olita!!!Ei,pana la vara se obisnuieste si Luca,nu poate ramane mult in spatele surioarei!!!Va pupam si pe voi!
Mamini si noi visam la ceva timp in doi si ca si voi,poate de sarbatori daca ne vom indura sa lasam fetele.Pupicei din cei dulcei!!!
Hei,fetele,chiar nimeni nu-si mai face simtita prezenta?Vin sarbatorile,poate Mosul cel Bun va face o minune si ne vom mai inmulti aparitiile!!!
Va pupam pe toate!!!

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Dragele mele,ma speriatzi voi pe mine cu previziunile sumbre asupra subiectului nostru...imi vine sa . Si eu intru destul de des si...cand vad atata "tacere" nu-mi vine sa scriu ceva.Intr-adevar,nici noi nu avem multe noutatzi.Copii cresc,boacane,chestii...ca peste tot.

Trebuie sa facem ceva cu acest subiect.Mi-este foarte drag,si voi la fel.Mi-amintesc de discutziile noastre lungi si atat de folositoare,de perioada in care eram ....de primele zile cu puiutzii... ce trece timpul...

Fetele...am si eu o problema.Am fost plecati cateva zile intr-o mica vacatza si ne-am intors fara filmuletzele atat de indragite de Dani Baby Einstein.Nici unul nu mai am..nu stiu pe unde le-am pierdut.
Stiu ca era la un moment dat o adresa FTP. O mai avem? Mai gasesc ceva acolo? De unde sa fac rost de ele?Va rog,helpp!!!

Mergi la inceput

Buna fetele!O saptamana usoara si plina de realizari va dorim!
Am uitat sa va spun,ieri am fost la teatru de papusi cu Codruta.Fiind si prima data cand am dus-o am nimerit cam ca nuca in perete.Adica am fost la o parodie dupa "Scufita Rosie".In loc de lupul cel rau si papatul scufitei,am asistat la un lup care vorbea cu copii si care pupa scufita.La un mom dat fata mea zice in linistea salii "Mai 'upule,ai innebunit,de ce nu o papi?"Am ras de am murit!Bietii copii nu prea intelegeau marea majoritate nimic...
Apoi am fost la Moll in Ploiesti.Si acolo am fost pentru prima data cu ea.La inceput a fost cam stinghera,a trebuit sa intru si eu si sa incercam sa ne jucam impreuna.Ei...sa fi vazut cand a prins fata mea gustul topaitului ce scandal a fost cand sa plecam...I-am promis ca o voi duce cat mai des,sper sa ma si tin de cuvant cat mai repede!
Haideti fetele,dati un semn,va pupam!

MMN

Mergi la inceput