Inimioare de iulie - august 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Salutare!Iata ca am reusit sa intru si eu azi de la serviciu,ca de acasa nici nu se discuta decat in week-end.Efectiv nu am timp!Ma bucur ca in general toata lumea e bine,speram ca si la Mamini s-a indreptat situatia si acum sunt mai bine.
Petra in ceea ce o priveste pe Codruta vreau sa-ti spun ca nu am nici o problema,mananca orice,de la mezeluri cu care nu prea sunt de acord,dar cere,ce sa-i fac,pana la ciorbe si apoi felul doi,indiferent ce ar fi.Nici ea nu prea se omoara cu fructele in sine,cu sucul o mai pacalesc.
Vali felicitari pt progresele facute si sper ca v-ati distrat bine la munte,asteptam poze!
Laura pupam dulce copilasii cei dulcei!E greu,sunt sigura,dar tare cred ca e frumos si la voi cu doi.Eu ma uit la Codruta care vrea sa ma ajute cu Stefi si te inteleg.Si e drept ca si eu incurajez cat de mult orice act de bunavointa al ei,dar mi-e teama ca si-o va lua in cap.Am ajuns si eu sa primesc raspunsuri de genul "asa vreau eu sau pentru ca nu vreau sau pleaca de aici nu vorbesc cu tine acum,sunt suparata" si exemplele pot continua.
Irda...si la mine sunt peretii "cooati" dar cu mai multe culori si culmea,tataie o mai si apara si in fata ei zice ca tataie a mazgalit....Sa aveti grija de voi si de BB mic!
Andreea mi-e asa dor de tine,de voi!!!Si uite ca nu ne-am vazut pana sa ma angajez,dar acum...pupa-l pe Tudor din partea noastra.
Si acum cate ceva despre noi.In ceea ce o priveste pe Codruta suntem salvati de olita,cere singura pt ambele necesitati,iar noaptea o trezesc eu o singura data si e ok.Daca nu o fac...risc sa ma ia "Dunarea".E mai mult decat energica,cu foarte multa personalitate si totusi foarte sensibila.Si ea imi plange usor si uneori zic eu ca din nimicuri...ma gandesc ca sunt si cornite,dar...am si intrebat pediatrul.Mi s-a spus ca in proportie de 75% oricat ii arat eu ca nu e data la o parte prin aparitia lui Stefi,ea este inca in perioada de adaptare si e geloasa inconstient!Sa-i dau calciu si vitamine in continuare si sa fim langa ea in tot ceea ce face.Spune orice cuvant,e drept ca si stalcite unele,dar eu zic ca-mi va manca urechile cu cat de multa sete de cunoastere are.Laura si noi cam aceleasi indeletniciri avem,nu prea stiu nici eu cum sa mai diversific.
Iar cu Stefi...luam in greutate in continuare.Ieri a facut vaccinul de 4luni si avea 8.4kg si 65cm.Papa bine,ne-a dat dezlegare si la supite de zarzavat si brazica.Rade,gangureste si are dese "conversatii" cu Codruta.Daca le vedeti...va vine sa le mancati.Cand ma va invrednici si pe mine cineva sa pun pozele,am sa adaug si cateva filmulete,sunt mortale!Ce mama modesta sunt!!!!
Hai ca m-am intins destul,dar totusi vreau sa mai spun ca nici eu nu prea as vrea sa fuzionam cu altcineva....mi-e dor de muuulta lume!
Anis,Irina,Ella,Ioana,Albinutzza,Diana,Simona,Delia,Katink,Ella, si toate celelalte,atat mi-am amintit la o prima "strigare" ce faceti,va mai amintiti de prezenta ce se facea candva la catalog?
Va pupam pe toate si sper sa putem intra toate cat mai des!Pupati inimioarele cele dulci!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Dragele mele,

Mai arunc si eu cand si cand cate un ochi pe la voi sa vadce mai faceti voi si puiutii, dar fiind destul de rar si nu prea mai sunt in tema cu problemele voastre nici nu am mai scris...
Mada multumesc de apel si de faptul ca ti-ai amintit de mine.
Trece timpul asta atat de repede ca te ameteste cu totul. Nu pot sa cred cand ma uit la Andrei si sa vad cat a crescut, ce inalt e, ce mult vorbeste si leaga fraze bunute. Iar printre voi sunt deja destule mamici de bebe2, sau care asteapta bebe2, va felicit pentru curaj!
Noi am inceput cresa (ii spunem gradi ca suna mai bine La inceput Andrei extrem de entuziasmat si nici nu mai se uita dupa noi cand il lasam acolo. Din pacate dupa numai o sapt s-a imbolnavit a luat o viroza, s-a lasat cu o bronmsita acuta, am luat 10 zile antibiotic, s-a alintat si mofturit de bolnavior ce era numai in bratele mele si apoi ne-a fost greut sa ne readaptam acolo. Acum zicem noi ca e bine. Doar ca mentioneaza ca el nu face nani. De fapt face dar cu putin tam-tam si nu deajuns. In reste mananca f. bine acolo. Se ocupa de ei in sensul ca pt cresa e f. bine: cantecele de copii, ii invata mici poezioare (inca nu le-am auzit , desene cu portia, desenat cu culori, cu acuarele mi se pare destul de bine pt varsta asta ca program educativ. Olita e inca si la noi o probl pt ca asta facem pisu la wc acolo nu vrea aliniat, kk nu mai mentionam... Dar nu o sa ramana ele lucrurile asa :)) Asa ca nu disper deloc. Singura disperare care ma apuca este ca nu mai e langa mine mereu (desi aveam nevoie ca sa pot munci) si faptul ca imi creste vazand cu ochii si parca=l vad zburand de langa mine... mamam nebuna... deh..
Acum ca tot am intrat v-am scris si o intreaga saga sa va saturati de mine pt inca mult timp.
Va pup pe toate si pe toti copilasii frumosi! Aveti grija de voi!
Ioana si Andrei (Spiderman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Dupa 5 nopti in care David nu a facut pisulica noaptea si dupa ce l-am laudat pe aici azi noapte am avut surpriza sa-l descopar ud cocotat pe perna. Asa ca la ora doua noaptea il schimbam ii mai faceam eu observatii pe ton scazut caci era adormit oricum nu era atnet la ce spune mami lui. De dimineata primul lucru pe care l-a facut a fost sa isi ia sticla si sa mi-a aduca pentru a-i pune ceai. I-am dat ceiaul si m-am dus sa ma pregatesc de plecare. In minutele urmatoare a facut iar pe el si tragea de pantalonii uzi. Nu l-am schimabt imediat i-am spus ca asa merita sa stea ud dar a venit apoi mama mea care l-a schimbat si l-a certat in stiulul ei de bunica adica super alintat. Sper sa se mai indrepte lucrurile in privinta asta mai am rabdare. Visez deja la sarbatorile de iarna. Deja ne-au anuntat de petrecerea organizata de firma care va avea loc pe 15 decembrie. Vor avea parte de multe cadouri de un Mos Craciun inchiriat si reni adevarati ca si anul trecut.Eu am sa ma inarmez cu aparatul foto sa surprind fiecare reactie a puiului meu si chiar sunt nerabdatoare. Va pupic, pozele am sa le pun in seara asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

fetele help

Ingrid a inceput sa ia proportii...a inceput sa i se zica vai ce copil frumos si grasunel.mor.nu vreau........

Cum fac sa controlez kg? Cred ca are 16kg..o cantaresc diseara

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna fetele!Iata ca am reusit sa apar si azi,nu e seful pe aici...
Ioana bine ca a trecut bronsita si eu m-am speriat ca mi-a facut cea mica,dar a trecut.Tare e urat!Ma bucur ca va e bine la gradi si ca Andrei s-a acomodat atat de bine!!!Si se pare ca ati nimerit si intr-un loc bun,unde copii sunt bine ingrijiti si se ocupa de ei cum trebuie.Indiferent ce mai sti despre noi ,celelalte,mai intra si mai da cate un semn,tare e pacat de cat de rar intram.
Vali nu te supara pe baiat,numestele accidente si mergeti inainte fara pampers,e foarte important zic eu sa nu faci pasul inapoi la aparitia micilor "problemute".Mmm...cat depre sarbatori si eu abia astept!
Anis acum depinde si ce inaltime are Ingrid.Codruta la 85 cm are 13.5 kg si sincer,mie mi se pare ca e destul de slabuta.Incearca si dai multe fructe,elimina fainoasele,nu stiu ce sa zic.Ai vorbit cu pediatrul?
Va pupam pe toti si toate!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna seara!
Mada, si mie mi-e tare dor de tine. Cand mai ai un drum prin Bucuresti, suna, poate reusim sa ne vedem cu copiii.
Ioana, ce bine imi pare sa te mai "vad" si pe tine! Adaptare usoara la "gradinita"!
Anis, daca fata are cu cine sa semene, si daca e si mai inaltuta, nu prea ai ce sa-i faci. Important e sa manance sanatos (fara prea multe dulciuri si grasimi). Poti sa-i scoti fainoasele si cartofii.
Eu zic ca e bine ca mananca. Tudor n-are decat 13kg cu indulgenta. Inaltimea n-o stiu, dar nu e prea inalt. Dar mananca f. prost: pasat cu furculita, ii ascund carnea, ca altfel nu mananca. Manaca doar cu mama, cu mine nu vrea, si daca mama nu-i in jur e jale.
In schimb si-a dat drumul la vorba. Repeta orice. Stie chiar si vreo 2 poezii scurte. Multe perle geniale nu scoate inca, dar e dulce in tot ceea ce spune. In seara asta stateam la masa si el a scos din frigider un salam, apoi intreaba: mai aduc ceva? Noi: nu. el: eee, mai aduc. Si a mai adus si un Red Bull.

Hai ca m-am intins la vorba. Va pup!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Am adaugat 2 albume cu poze noi, se vad la semnatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Andreea, valcampan...Ingrid nu mananca deloc paine, asa am invatat-o,dulciuri nici atat....cine stie cand o bucata de biscuite sau o napolitata, de ciococolata nu stie de ea, de fapt zice ca aia e stricata si strica si dintii, asa cearta copii la gradinita, mananca in schimb carne, e f carnivora, desi fac pauza 1 zi pe sapt de carne si fructe ...nu mananca nimik prajit..ce sa va mai zic...

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Anis eu nu am facut nici o referire la problemuta cu greutatea fetitei pentru ca nu m-am confruntat cu o astfel de problema si daca nu stiu despre ce e vorba nu ma bag sa dau sfaturi. Probabil te referea la nicoll_mada....
O zi buna tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Salutare fetele!

Am zis sa incerc sa intru si eu mai des, sa mai animam subiectul. Eu mai intru la copilasi de nov-dec 2004, si isi povestesc fetele de acolo de toate. Hai sa incercam si noi!

Ioana, ai dreptate. Trece timpul asta asa de repede. Ma mai apuca nostalgia si ma uit la poze cu Teo cand era bebel.
Si noi suntem bine cu gradi (cresa). S-a obisnuit si cu doamnele si cu copiii. Pe una dintre doamne o cheama Geta. Copiii ii spun mamaie Geta. E, cand se mai trezeste noaptea ma striga pe mine si pe mamaie Geta.
Cu olita s-a imprietenit chiar prea bine. Seara cand il schimb in pijamale si sunt pe punctul sa-l pun in pat, imi cere olita. Smecherul, se aseaza pe ea sa se joace. Isi trage toate masinutele langa el si se joaca. Acelasi lucru se intampla si dimineata, cand ma grabesc sa-l duc la cresa sa ajung si eu in timp la servici.
A inceput sa-si mai dea drumul la vorba. Spune multe cuvinte, dar nu fraze. Inca mai vorbeste la telefon cu bunica in chinezeste.

Vali, unde ai gasit mai zapada aia in Poiana? Am fost si noi sambata trecuta si nu era decat sus atata zapada. A nins duminica?
Daca stiam ca sunteti acolo, poate ne vedeam.
Noi am fost prima data, fara Teo. Am zis sa mai petrecem si noi 2 zile doar noi. Bineinteles, ca am stat cu gandul numai la Teo . Oricum, a fost mai bine ca nu l-am luat ca nu se odihnea nici el nici noi.
Sotul a avut un curs, a plecat de joi si vineri seara au venit si sotiile, respectiv sotii. Sambata am mers in Poiana, la 2 am mancat la restaurant. La ora aia Teo dormea deja. Era mai complicat, ca eram in grup. Seara am fost iar la restaurant, de la 8 la 11 am stat. Dupa masa, am fost in club pana pe la ora 1.
Ce mai, ne-am destrabalat si tot n-am dansat cat as fi vrut. Poate imi scot parleala la petrecerea de la servici.

Hai, ca m-am intins o gramada. Va pup,

Mergi la inceput