Inimioare de iulie - august 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 13
nicoll_mada spune:

Cami FELICITARI,SA FITI SANATOSI SI SA DEA DUMNEZEU SA AI O SARCINA USOARA!!!

Pupicei pt Ana cea cocheta si lasa,are timp fata sa pronunte corect.Nu stiu daca e vreun copilas de la noi care sa pronunte chiar corect totul.
Giana super puiutii tai,sunt mortali in pozele in care dorm impreuna!!!
Luminita felicitari pt baiatul bilingv!Si ma bucur ca ii place la gradi!Bine ca a trecut laringita si puiul se simte bine.
Despre noi nu sunt chiar mari noutati.Ar fi de semnalat ca ieri am cumparat primul caiet al Codrutei.Facea liniute pe tblita din aia care se sterge si de ieri face pe caiet.Sigur ca nu sunt egele,echidistante sau drepte,dar pt mine sunt suuuper!Primele realizari de acest gen ale fetei!Ea e foarte incantata cand o laudam.O mai ia ea pe aratura,mai mazgaleste,mai sare pagina,dar..importanta este inclinarea spre asa ceva.
Pitica e bine,papa si ramane la fel de bufli.In preajma Craciunului a zis dna dr ca ne va da voie si la "friptane".Sa fim sanatosi pana atunci si sa speram ca va fi ok si de acum inainte.
Va pupam si mai trag cate un ochi pe aici,ne mai desmortim putin!
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Irda spune:
Felicitaaaari Cami!!!
Te astept la Odiseea de mamici de iulie-august 2008.....eu am DPN 26 iunie, dar eram mai aproape de fetele de iulie -august cu simptomele decat de mai-iunie!
AM facut poze burticii de bebe2 si si am poze de la eco de 9 sapt si 4 zile.....daca vreti sa vedeti ce maaari suntem....intrati la Poze Daria si e primul album...Bebe2 se numeste!
Pupicei
Irda
Bebe
" target="_blank">Eco bebe 2
cu
Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
emaaimee spune:
Felicitari, Cami. ma bucur tare pt tine. sarcina usoara
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
andre_ea spune:
Felicitari Cami!
Am zarit aseara subiectul de la Femina intim si am sarit repede peste mesajele celorlalte fete ca sa vad deznodamantul. Sa ai parte de o sarcina usoara si frumoasa!
Irda, sunt superbe pozele. Se vede ca-s facute de un artist. Tin pumnii stransi-stransi sa fie bine!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
truli-luli spune:
Va multumesc mult pentru gandurile bune. M-am emotionat foarte tare cand v-am citit mesajele. Imi doresc foarte mult inca un bebe asa ca testul de sarcina cu doua liniute sta la loc de cinste si ma tot uit la el, sa fiu sigura
Am avut ceva senzatii de jena, ca la ciclu, cateva zile, dar a trecut, mi-a fost si greata vreo saptamana dar de 3 zile nu mai am nimic, nici somn nu imi mai e, doar de balonare nu am scapat. Asa ca imi fac griji, oare e totul ok?
Nu mai am rabdare pana la controlul de miercuri. Tineti-mi pumnii sa fie bine.
Cami si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
varsta Anei
nicoll_mada spune:
Cami stai linistita,sigur este bine,noi iti tinem pumnii!
Irda superbe pozele,sa-ti traiasca si sa fie sanatosi amandoi.(nu stim cum sa zicem de BB2).Mie foto numita Burtica de BB2 si surioara mi-a ramas in minte.Iar tu in acea foto ai o privire de MAMA.Nu stiu sa-ti descriu exact cam cum am perceput privirea ta,e plina de dragoste,de implinire,de...cred ca ma intelegi ce vreau sa zic.Nu zic ca si tu in alte foto sau noi celelalte nu simtim toate cele insirate de mine,dar poza asta e mai mult decat expresiva.
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Laura25 spune:
Irda superbe poze!

Cami, noi iti tinem pumnii, dar eu sunt convinsa ca o sa fie bine 
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
lulu75 spune:
Irda, mi-au dat lacrimile. Sunt SUPERBE pozele. Ai exact privirea si zambetul unei mame si femei implinite.
Luminita si
Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului meu
lulu75 spune:
Sunt fericita: voi fi matusa!!! Verisoara mea ( care imi este ca o sora, noi neavand niciuna frati/surori) a facut azi testul de sarcina si au aparut 2 liniute. Si ca o "sora" buna ce imi e, inainte sa isi sune parintii, m-a sunat pe mine. Eu am fost prima careia i-au dat marea veste. Sunt fericita!!!
Luminita si
Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului meu