Strumfi de iulie-august 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

sarna nikole

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns first_carmen spune:

Buna seara!

Am reusit sa trecem cu bine peste ora de urlat! Noi avem in fiecare seara asa ceva (Petru, ca Stefan adoarme imediat dupa ce face baita si papa)! Imediat dupa baita pe care o facem in jur de 18:30. (Noi iesim dimineata afara.) Poate e ceva cu baita ... oi face eu ceva ce nu trebuie ... nu stiu ..

Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
http://www.dropshots.com/first_carmen#albums/Luna%20a%20doua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

doi zece, doi zece, proba de microfon

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

diane_dun gata, de acum "te vedem" in timp real!

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Pentru fetele care alapteaza si cauta o metoda contraceptiva, eu cand am fost la ginecolog pentru controlul de sase saptamani mi-a propus doua variante: pilule anticonceptionale compatibile cu alaptarea sau sterilet. Desi am indoielile mele cu privire la anticonceptionale (in Romania am luat trei ani pilule iar cand le-am oprit nu am avut menstruatie 9 luni dar nici un medic avizat nu mi-a spus ca ar fi pilulele de vina chiar cu toate analizele facute si refacute) am optat sa le iau. Se numesc Micronor, contin doar progesteron (fara estrogen) si se iau in fiecare zi cat dureaza ciclul, adica 28 de zile, in ultimele sapte aparand si sangerarea (acuma spun ce scrie pe recomandari pt ca eu stiu ca daca alaptezi nu ai menstruatie dar inca nu am ajuns la ultimele sapte pastile ca sa vad ce se intampla). Dezavantajul este ca, avand o doza foarte mica de hormoni, ca sa-si faca efectul, trebuie luate in fiecare zi la aceeasi ora (recomandata este ora 16.00) si stiti si voi cum e cu bebe .... ca abia iti aduci aminte sa mananci, daramite sa-ti mai iei si pastila. Sper sa nu se intample vreun accident pentru ca deja mi s-a intamplat sa uit sa o iau la ora exacta si sa "ma distrez" un pic cu sotul dar si daca se intampla asta e ... abia am inceput sa prind gustul de a fi mamica. Daca asa vrea Dumnezeu ... orice ne da el e bineprimit !
O seara linistita va doresc !

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Anto, ai shoppinguit ceva bun care se gaseste si in romania? Eu bat mall-ul aproape zilnic (pe acolo o plimb pe sma), dar nu gasesc nimic marimea mea. Mersic de sustinere. A venit bona azi, a stat si peste program sa-si spele din pacate. Ieri la ora 6 eram complet golita de orice vlaga.
Carmen, si la noi ciriie smaranda seara, dar dupa 7 picaturi de sab simplex tace si adoarme.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Fetelor, multumesc de incurajari!
Ioana75, super faza!!!!
Alina/anya, pupici tie si fetitelor!

Pupici la toate mamicile si bebicilor lor!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian (15.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

Multumesc pt info, Simo! Si acum, sa-mi manifest bucuria:

URAAAAAAAAAAAAAA

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by madabout2003

Emily inca nu cunoaste cuvantul program !Nici pentru dormit nici pentru mancat..nici macar pentru kk face la 2-3 zile sau de 2-3 ori pe zi... Mananca ba la 23, ba la 12,12.30, ba la 1 noaptea apoi 2/3/5 depinde.. Eu sper sa isi faca pana la urma un oarece program ca ma chiuneste..In principiu pana acum am observat ca face pauze intre mese de 3, maxim 4 ore (in zilele ei bune..) Asta noaptea ca ziua nu ma uit la ceas.

MADA mamica de Emily 07/08/07

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea

Am crezut ca mi-ai citit gandurile.... cu o singura diferenta... eu ma uit la ceas si ziua si n-ai vrea sa stii cat de des papa uneori... chiar acum cand are aproape 3 luni, adeluta mai cere si la o ora distanta papica... asta doar ziua! si seara dupa baie... facem baita pe la 7-8... papa si apoi la 9.30, 10.30 seara papa iar si SOOOOOOMN pana pe la 1, 3.... depinde. Daca papa la 1, se trezeste la 4 iar... daca papa la 3, sigur ma uit la ceas si la 5.... deci nu stiu ce program e asta la noi! cred ca nu program, asa-i? deci nu e!

am vazut un mic 'scandal' pe la paginile de start, am ajuns prea tarziu.... mai citesc, ca-s pe la pg.10 si va mai scriu... ca-mi place sa scriu, nu scandalurile

aici alaptam exclusiv in continuare! vrem asa pana la minim 6 luni...
fetele...... as vrea si eu in tari straine la intalnire... n-am retinut cand va veti intalni, dar nu e cum vreau, ci cum pot. Oricum, cine a zis ca-s invitata? have fun fetili! vrem poze, da?

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by nikole

exista pilule anticonceptionale compatibile cu alaptarea?
stie cineva?
eram hotarata sa imi montez un sterilet acum, la 8 sapt de la nastere, insa tocmai am aflat ca minunea asta nu face altceva decat sa impiedice implantare ovulului fecundat in uter, adik ...e un avort f timpuriu...
sunt in mare dilema, caut o metoda de contraceptie si nu stiu care ar fi mai potrivita situatiei, mie...

La vizita de 6 sapt de dupa nastere mi-a recomandat ginecologul Cerazette, minipilula, compatibila cu alaptatul (e cea care se da si la fumatoare pt ca nu stiu ce hormon nu e continut in ele). Le-am cumparat si nu le-am luat ca trebe luate la ora fixa si eu sunt uituca. Mi-a spus ca trebuie luate atata timp cat alaptez, chiar si daca-i dau numai o masa pe zi.

quote:

voi cum va protejati?
ca asta cu coitus intreruptus nu mere...uite asa l-am facut eu pe Kevin, intreruptusul lui mama

va pe toate...

poze Kevinutz

tot asa am facut-o si noi pe Sonia
acum mi-am pus sterilet hormonal (sunt de doua feluri, cu cupru si hormonal, am ales hormonal ca e mai sigur, cica).
preze nici la noi nu era preferat, vasectomie nu s-a grabit sotu sa faca si eu nu am avut chef deocamdata de o anestezie generala pt legarea trompelor, probabil o s-o fac peste cativa ani.

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput