Strumfi de iulie-august 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 20
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Anto, ai shoppinguit ceva bun care se gaseste si in romania?Eu bat mall-ul aproape zilnic (pe acolo o plimb pe sma), dar nu gasesc nimic marimea mea. Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Ioana, azi i-am luat pijamale lui Victor ca-i ramasesera toate mici, de la C&A, 7,5 euro bucata.
Nici eu nu-mi gasesc marimea mea, am gasit f greu ceva pt botez si nici acum nu mi-am luat pantofi, toti care-mi plac nu ma simt bine-n ei. PLus ca se poarta niste culori si modele f ciudate anula acesta.
E misto ca tu poti merge la mall fara masina, si eu as sta numai pe acolo cu fata daca as putea, sa invete de mica ce e important
Anto, mamica de
Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">
Victor (8 octombrie 2005)
karligutza spune:
quote:
Originally posted by valen
MAMII, multumesc de intrebare; pai ce sa faca Ines...sta pe burta si se ridica in genunghi, cu fundul in sus, apoi se impinge in picioare, doar ca mai departe, nu mai stie si cade pe-o parte si se inroseste si incearca iar si iar cade si gafaie...are treaba multa; am facut si poze ca fara docoment nu ne crede lumea. In rest, cam are muci adusi de sarah de la gradinita si nu prea ia in greutate ceea ce nu-mi place absolut deloc, pt. ca mananca, doarme etc. Sa vedem ce zice nenea dr. desi eu la alaptat nu renunt. Bun, rau, asta e laptele, cu asta sa creasca, altul mai de calitate nu stiu sa fac.
partea aia cu bun-rau, i-am zis-o si eu "lu' mama".. mananca adeluta prea des? aaaaa.. nu se tine satula! ai laptele slab! si eu zic: ce vrei sa fac? sa nu ii mai dau deloc?
.... au inghitit in sec si ea si bunica-mea si uite asa adeluta ia totusi in greutate...
; lasa ca si INES va creste mare, ca doar sunt fete mai slabute, mai grasute; eu am fost slabuta si-am ajuns grasuta, conteaza?
postarea ta... 
karligutza
sunt mamica Adelutei
Antoanela23 spune:
Anya,
, ce fac fetele frumoase?
Felicitari Nana, sa-ti traiasca bebe si sa fiti sanatosi cu totii.
Carmen, cand citesc cum povestesti despre baietii tai mereu ma minunez cat sunt de diferiti, cred ca e un deliciu sa observi diferentele dintre ei mai ales acum cand sunt atat de mici. Imi place de nu mai pot sa ma uit la pozele voastre.
Somn usor la mamici si pitici,
Anto, mamica de
Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">
Victor (8 octombrie 2005)
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by Anya20
off-topic: a nascut nanamotoc!!!

Hai ca schimb capitolul si ma duc la nani.
Simo
de Matei Hisham 
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
Simo78 spune:
Capitol nou aici
Noapte buna!
Simo
de Matei Hisham 
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.