Strumfi de iulie-august 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 18
nikole spune:
quote:
Originally posted by mamii
nikole...prezervative.. cel putin la mine aici nu sunt antibb care sa mearga si cu alaptarea!....Asa ca .....ashtept cu mare drag sa termin cu alaptatul intr.un fel!de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
Nu suporta omu...si nici mie nu-mi place, parca fac dragoste incaltata

poze Kevinutz
jadi spune:
Gasesti www.farmaline.ro/index.php?cid=1&pid=1880" target="_blank">aici despre Exluton, mai ales o informatie importanta, daca sunt luate dupa nastere, in primele 14 zile de administrare trebuiesc folosite si alte metode contraceptive!
Deni &
Vlad & Tudor
mamii spune:
nikole nici mie nu imi plac dar daca jadizice k merg knd ajung in tara ....![]()
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
Simo78 spune:
nikole bun subiect, si eu sunt in cautare de produse in domeniu. Ma bate gandul la ala injectabil....a folosit cineva?
Simo
de Matei Hisham 
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
nikole spune:
quote:
Originally posted by jadi
Gasesti www.farmaline.ro/index.php?cid=1&pid=1880" target="_blank">aici despre Exluton, mai ales o informatie importanta, daca sunt luate dupa nastere, in primele 14 zile de administrare trebuiesc folosite si alte metode contraceptive!
Deni &Vlad & Tudor
Multam fain, am citit, interesant site-ul...
dar oare chiar nu exista nimic lipsit de riscuri, eventuale posibile efecte secundare si alte alde asemena minuni!?
ficatul meu e cam obosit saracul...parca nu m-as risca...
Am vazut intr-un drug store zilele astea foite contraceptive, ma bate gandul sa incerc...
poze Kevinutz
mamii spune:
cum adica foite contraceptive??
Alex 13.07.07
Antoanela23 spune:
mesaj inceput dimineata si pe care am uitat sa-l trimit ![]()
Buna ziua si de la noi,
Scriu pe fuga ca ma pregatesc sa plec pe la o shopinguiala mica, Sonia va ramane acasa cu bona pt ca nu pot s-o iau cu mine cu masina, am permis temporar si nu am voie sa conduc cu copii in masina ca altfel mi-ar fi placut s-o iau cu mine.
Simo, cu Taromul mergem, e singurul zbor direct brux-buc. O sa vedem, nu-i bai daca ni-l baga la cala, cred ca depinde si cat e de plin avionul.
Ioana, cum a fost ieri? Azi a venit bona? In ce priveste alaptatul important e sa faci cum crezi si simti tu ca e bine pentru tine si fata ta. Ma bucur ca ai un medic de incredere, e mare lucru, mai ales cand lucrurile nu se petrec ca la carte. Sunt sigura ca totul va fi bine.
Apropos de lapte praf, aici nu se gaseste Lactana, e uimitor ce diferente sunt de la o tara la alta, mai de mult mi-a dat Luna un site cu marcile din Anglia si numai vreo doua erau si pe aici. Nemtii stau foarte bine la varietatea produselor pt copii, mereu facem cumparaturi cand mergem in Germania.
acus ca m-am intors ma duc sa vad ce ati povestit azi
Anto, mamica de
Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">
Victor (8 octombrie 2005)
nikole spune:
quote:
cum adica foite contraceptive??de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
sunt niste folii, care se pliaza si se introduc in vagin, insa nu stiu cat de eficienat sunt, statisticile spun ca sunt sigure in proportie de 70-80% .
Dupa consumarea actului sexual nu ai voie sa te speli o ora.
Personal nu agreez hormonii...am luat o singura data in viata mea,timp de un an jumate, si am jurat ca nu ma mai ating de ele.
Libidou=0
migrene la greu, sangerari intre menstre, irascibilitatea cat cuprindea...plus ca la primul set de analize, asistenta de la laborator a amutit..tymol 10, leucocitele sarmanele ajunsese nu-s ce valoare astrooimica, si multe alte valori date peste cap.
Prima intrebare:iei pilule??
Peste doua sapt am repetat analizele , valorile erau mai aproape de normal, iar la o luna, PERFECTE!
Si asta in conditiile in care facusem la vremea respectiva 14 analize+lama, papa-nicolau,deci nu le-am luat dupa ureche.
Ma gandesc insa ca intre timp medicina a mai evoluat si or fi si pilule cu o doza mica de hormoni, care sa nu dea atat de multe neplaceri....
cupilul meu in momentul asta plange prinsomn...oare ce o visa???
poze Kevinutz
mamii spune:
nikole si al meu plange prin somn de la 4 dimineata pana la 7 cand se trezeshte si adoarme iar de la 9 la 11 daca nu ar fi plansu ala din cauza cachitzului ar dormi toata noaptea:(
Alex 13.07.07
nikole spune:
quote:
nikole si al meu plange prin somn de la 4 dimineata pana la 7 cand se trezeshte si adoarme iar de la 9 la 11 daca nu ar fi plansu ala din cauza cachitzului ar dormi toata noaptea:(de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
Ohhhhhh dragul de el...
l-am admirat iar in poze, frumos foc bebe Alex!
Ce-mi pace poza www.flickr.com/photos/11788157@N02/1264450913/" target="_blank">ASTA....seamana cu fiu-meu aici.
Merg si eu la culcare, dimineata tre sa mergem la biroul de emigrari,alta distractie...
poze Kevinutz