Strumfi de iulie-august 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

valen am observat ca au mutat subiectul cu alaptatul la "Generale"....se stie? sa mai anuntam si pe la alte mamici?

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mersi de raspunsuri fetelor. Deci sa incerc cu mici!

Vreau sa mai specific un lucru, Cosmin a fost diversificat la 2 luni, a baut ceai cu kg, si altele cu care acum nu mai sunt de acord. Deci chiar nu vorbesc cu rautate si nu fac pe sfanta pe aici. Ci cand am spus ceva am spus-o din dorinta de a ajuta. Pentru ca eu vad rezultate, baiatul meu are dintii varza de la zaharul din ceai si de la zaharul ingurgitat mai tarziu, a avut o iritatie a pielei care a tinut 1 an si nu se stie din ce cauza, si altele. E un copil sanatos insa s-ar fi putut mai bine si mai usor.

Am scris cele de mai sus sa se inteleaga ca nu fac pe sfanta si ca mi-as fi dorit la momentul respectiv sa imi spuna cineva toate astea.

Aaaa, si nu mai spun cate antibiotice a bagat in el copilul, toate cu ajutorul pediatrei. cand am ajuns aici si nu mi s-a dat antibiotic la raceala copilul meu a stat racit 6 luni pentru ca nu avea anticorpi care sa lupte singuri ci corpul lui astepta antibioticul ci pricina. Abia dupa 6 luni sistemul lui imunitar si-a reluat functiile si acum nu am nevoie de niciun tratament cand raceste.

Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Simo chiar acum ceva zile intrase o fata pe aici sa anunte de alaptatul la comun deci probabil ca a intrat peste tot la scutece.

Anya multumesc frumos si respectuos.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Am avut si eu o dr care imi dadea la orice eritromicina. pana m-am desteptat si m-am dus si am intrebat-o...a dat din umeri, ea asa stie...i-am zis ca sa mai citeasca ceva carti noi (si prin asta nu atac pe nimeni, nu as vrea sa imi apara ca citat printr-o postare cu exemple nevinovate si intamplatoare, daca voi considerati ca cel mai bine e sa dati antibiotice copilului asa sa faceti) si mi-am schimbat dr.

Oricum am avut de suferit de la antibiotice luate cu pumnul, am avut o perioada.. raceam si cand deschideam frigiderul.....

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Copiii vostri tusesc?

Adica nu asa a raceala ci uscat. Ca si cum si-ar drege glasul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Copiii vostri tusesc?

da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Copiii vostri tusesc?

Luna,si Kevin mai tuseste, insa nu pare a fi din plaman, nu-s cum sa zic...e ceva superficial, exact cum ai spus tu, ca si cum si-ar drege glasul...in fine, pana in mom de fata nu mi se pare nimic ingrijorator...

Ma gandesc de cateva zile sa va cer niste pareri, si e drept ca ma roade si curiozitatea...
exista pilule anticonceptionale compatibile cu alaptarea?
stie cineva?
eram hotarata sa imi montez un sterilet acum, la 8 sapt de la nastere, insa tocmai am aflat ca minunea asta nu face altceva decat sa impiedice implantare ovulului fecundat in uter, adik ...e un avort f timpuriu...
sunt in mare dilema, caut o metoda de contraceptie si nu stiu care ar fi mai potrivita situatiei, mie...
voi cum va protejati?
ca asta cu coitus intreruptus nu mere...uite asa l-am facut eu pe Kevin, intreruptusul lui mama!

va pe toate...

poze Kevinutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mama lui Dani, multumesc, sanatate si voua!
Violeta, si eu eram cu bb urlator de foame in marsupiu si m-au lasat niste mamici sa intru in fatza. Deci nu ne-am intilnit.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

nikole...prezervative.. cel putin la mine aici nu sunt antibb care sa mearga si cu alaptarea!....Asa ca .....ashtept cu mare drag sa termin cu alaptatul intr.un fel!

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Nikole, cauta Exluton 0.5 , astea mi-au fost recomandate la prima sarcina ca anticonceptionale! Le poti lua incepand cu orice zi dar trebuie sa nu intrerupi!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput