Strumfi de iulie-august 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 16
Simo78 spune:
valen ia nu te mai lauda atat cu Ines a ta, ca punem si noi biciul pe ai nostri ca uite fata asta ce multe stie sa faca! 
Bravo voua, fete destepte si precoce ![]()
Simo
de Matei Hisham 
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
mamii spune:
yo cred ca laptele avea proteine multe ai dopat fataaaaaaaa!!!
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
claucia spune:
Buna ziua tuturor,
Programul piticei mele este cam asa: papa la 3-4 ore, dimineata se joaca si rade cu mami, ziua stam in casa sau mai mergem pe aici pe aproape, dupa-amiaza mergem la plimbare cu carutul (e foarte cumintica afara), seara baita pe la 10-10:30 papa de seara si nani pana pe la 4-5-6 (azi dimineata s-a trezit la 5 jumatate galushca mea cuminte). Dar sa nu credeti ca de la 5 jumatate stam de vorba. Nuuuu, pana pe la 9-10 mai doarme un pic.
Bravo Violetan, felicitari pentru kg in minus! Eu am cu 5 mai mult decat inainte de a ramane graviduta, of.
Olguta, right back at you
.
Valen, nu cred ca Olguta a vrut sa "sune" impotriva cuiva pupicii catre noi, doar a vrut sa trimita pupici virtuali pentru ca a primit o vorba buna. Nu mi se pare tocmai "urat" din partea ei.
Nu e cazul de bisericute, fiecare pana la urma crestem un copil (2-3 in unele cazuri).
Si mereu vor exista diferente in modul de abordare a situatiilor. Asa ca ar trebui sa le luam cu titlu informativ si atat nu sa combatem o idee sau alta, sau sa incercam sa ne convingem unii pe ceilalti ca varianta aleasa de noi este mai buna sau cea mai buna.
Eu citesc toate postarile, pentru ca vreau sa stiu cum e programul bebeilor, cat si cand mananca, daca plang, au colici etc, dar departe de mine ideea sa conving pe cineva ca actiunile si alegerile mele sunt cele mai corecte. Atata timp cat copilul meu e cuminte, creste bine, e fericita si se joaca cu mami, cred si sper ca fac ceea ce trebuie.
Asa ar tebui sa facem cu totii.
Mychydutza, si Alessiuta mea a fost supi aseara, dar ea face galagie numai pana vine papa (dupa baie) dar intr-adevar e mai suparata ca in timpul zilei. Poate si apa ii exacerbeaza fomita, nu stiu. Dar cand vine papa, gata se calmeaza.
Va pupam pe toate fetele dragutele
Clau si Alessia Maria
13 iulie 2007
Poze cu printesa mea www.flickr.com/photos/13994486@N00/show/" target="_blank">Alessia
Luna1 spune:
Mai fetelor Adelicioasa mea manaca foarte putin azi, a mancat 120 ml aseara, apoi 90 ml la 4 si 90 ml la 8 si de atunci la 12 si la 3 doar 60 ml. Sa ma ingrijorez? Mentionez ca eu nu-i dau ceai, nici apa nu-i mai dau (cred ca i-am dat doar de vreo 2 ori) deci nu stiu ce sa zic, ea cu ce traieste? Deja incep sa ma panichez, desi este alerta nu are febra n-are nimic diferit. E posibil dupa un vaccin sa manance mai putin?
Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
valen spune:
mei, io ma laud in continuare, lasati-ma, ca stiu ce zic; parca vad ca Ines, ca si sora-sa, o sa aiba la 1 an vreo 8 kg si o sa vorbeasca abia in clasa 1; tre sa ma laud si eu cu ceva, ce naiba.
claucia spune:
Luna, la fel a patit si bebeluta mea dupa vaccin, adica nu chiar imediat ci de cateva zile incoace, cand ma gandeam eu ca ii este foame (si chiar parea infometata) cand simtea lapticul incepea sa tipe de mama focului.
Am crezut ca are ceva, hop la dr. Copilul sanatos, creste bine, gangurea si zambea la dna dr de nu se poate. Nimic la plamani, nici mucisori, nimic in gatut, etc. In fine, chiar daca tipa, apuca biberonul si manca dar nu foarte mult. Acum nu mai plange, ba chiar e fericita ca vine papica insa nu mananca tot intotdeauna.
Am lasat-o in pace, chiar daca mananca la o masa 90 ml, la alta 100 ml, la alta 80 ml. Daca fata creste, e vesela si sanatoasa o las in pace.
Pupici Adelicioasei
Clau si Alessia Maria
13 iulie 2007
Poze cu printesa mea www.flickr.com/photos/13994486@N00/show/" target="_blank">Alessia
Luna1 spune:
Claudia ceea ce n-ai inteles nici tu si nici Olgutza este ca acesta fiind un forum de discutii era normal sa i se aduca argumente impotriva actiunii ei, argumente care au fost aduse politicos si responsabil. Alegerea ramane oricum a ei, ca si a fiecareia dintre noi. Ca si consecintele. Asta nu inseamna ca trebuie sa uitam sa ne respectam, si ca si Anto am recitit postarile din urma sa vad daca a fost cineva agresiv si nerespectuos la adresa ei si nu am gasit dovezi. Insa am gasit expresii de genul "mi-am luat-o, stiam ca ti-o iei, etc". Eu cand incearca cineva sa imi dea un sfat fie el si impotriva standardelor mele de a creste un copil multumesc frumos si fac cum cred eu ca e mai bine, nu consider ca mi-o iau. Astea sunt ambitii si copilarii. Si daca acuzam pe altii de lipsa de respect si ironii mai intai ar trebui sa ne uitam in curtea proprie. Si cu asta am incheiat subiectul si n-am sa ma mai deranjez sa dau sfaturi cu buna intentie caci sunt primite negativ. Zici ca suntem la scoala in clasa 1 si vrem sa dovedim ca ambitia noastra e mai mare.
V-am pupat
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
Luna1 spune:
Claudia mersi deci e posibil sa fie de la vaccin. Multumesc! 
Scuze daca mesajul meu pare agresiv insa am obosit sa vad atata negativism cand nimeni nu i-a zis nimic cu rautate si deja a sarit ca sunt formate bisericute etc. In fine toti avem o imaginatie, unii mai bogata altii mai saraca...
Simo78 spune:
Mi-am rezervat dreptul de a strege raspunsul pentru Claucia, pentru a nu degenera cu discutia asta. Totusi, consider ca am fost aratata cu degetul si nu e fair.
Simo
de Matei Hisham 
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Mai fetelor Adelicioasa mea manaca foarte putin azi, a mancat 120 ml aseara, apoi 90 ml la 4 si 90 ml la 8 si de atunci la 12 si la 3 doar 60 ml. Sa ma ingrijorez? Mentionez ca eu nu-i dau ceai, nici apa nu-i mai dau (cred ca i-am dat doar de vreo 2 ori) deci nu stiu ce sa zic, ea cu ce traieste? Deja incep sa ma panichez, desi este alerta nu are febra n-are nimic diferit. E posibil dupa un vaccin sa manance mai putin?
eu cred ca ai putea sa incerci cu 2 mici si o bere. s-o fi saturat si ea de atata lapte.

si acum serios... e posibil ca dupa vaccin sa manance mai putin si chiar sa creasca mai prost. dar trece.

editez: sper sa o iei ca pe un sfat si sa-mi multumesti politicos.