Strumfi de iulie-august 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 15
diane_dun spune:

Carmen, si eu am fost azi sa iau trusoul pt bb si tot asa, n-aveau banii pt alocatia de nastere. Cred ca am fost in acelasi loc.
Eu am fost pe la 11:30 si am dat peste unii de la realitatea tv care aveau o camera de filmat si faceau reportaj despre cum sta lumea la coada pt trusou. 
Oanabbb si Ioana, multa sanatate copilasilor vostri, sa se rezolve repede si sa auzim ca totul e ok cat de curand.
Lia, ma bucur mult ca nu ai mastita, sper ca esti mai bine acum, din toate punctele de vedere. 
Sa spunem ca noi avem un fel de program doar noaptea: Dani se culca pe la 11 sau mai tarziu (niciodata mai devreme) si se trezeste pe la 3, pe la 6 si pe la 8. In general, noaptea suge cam 30 min si se culca la loc (dar sunt si nopti cu trezire la 3 si culcat la loc la 4:30
sau trezire la 1, 3, 6, 8). Peste zi, mai suge, mai dormiteaza, mai suge iar. In unele zile (cam 2, poate 3 pe saptamana, mai doarme de la 1 la 3 si pot si eu sa mananc linistita si poate sa fur o ora de somn). Pe la 5 iesim cu tati in parc si pe la 6-6:30 baita. Apoi incepe programul artistic de seara cu "nervisori", cum zic eu: adica suge, maraie, mai suge, mai scuipa tzata sa planga, apoi o apuca iar si suge cu furie, toate astea pana pe la 9:30-10. Sa nu credeti ca aici adoarme... Nuuuu... Sta cu ochii cat cepele si se foieste daca o pui in patut, iar daca nu ii dai atentie pana la urma plange, nici gand sa adoarma singura. Asa ca, de obicei o tine ta-su pe piept pana adoarme si abia apoi o pune la ea in patut.
Referitor la subiectele propuse pt azi, de citit citesc pe net cam tot ce pot despre copii (inclusiv forumul, desigur). De iesit, ies doar in parc, depind de tati din pacate, pt ca stau la 4/4 si nu ma descurc singura. De lasat cu altcineva nu se pune problema, pt ca fata n-are program fix de masa, iar eu pana acum n-am reusit sa ma mulg sa fac provizii, pt ca desi ma indopam cu galactogyl si nutrinatal, abia aveam lapte pt ea (si cred ca nici nu prea ma descurc cu pompa pe care o am). Spun "abia aveam" pt ca de ieri am descoperit ca ccc carnea de vita face minuni. Am lapte garla acum. Oricum, abia astept sa faca 2 luni sa incerc sa o pun in marsupiu.
Scuze, m-am intins cat o zi de post. Sambata asta facem botezul si sunt usor stresata ca mai sunt multe de facut si eu tre' sa le orchestrez "din umbra", ca tati alearga sa le rezolve.
fetele.
Mami de
Dani (1 august 2007)
mychydutza spune:
bebele meu mananca cu pofta si cred ca inghite mult aer. dupa fiecare masa il pun pe umar sa ragaie insa de cele mai multe ori odata cu ragaitul iese si ce a mancat. ragaie asa tare ca ma si sperii. o fi normal. e fff papacios si nu pot sa-i fac nik ca sa mance mai incet.
aseara a facut asa scandal de am zis ca leshina de plans. se invinetzise si-l apucase si tusea de la atata racnit. a fost ca o criza de isterie si nu cred ca erau colice. vi s-a intamplat asa??????????
mihaela
"unei femei ii trebuie 9 luni sa devina mama, si unei mame ii trebuie 9 luni sa redevina femeie"
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe
violetan spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Tizo.
Monica, mersic. Nu mi-e (foarte) frica ca o sa fiu tentata sa renunt la alaptat acum.
Am fost si am luat alocatia de nou-nascut de 204 ron de la sectorul 3 - am ajuns la 12:15 si am stat fix 10 minute, era o coada de 10 oameni dar mergea foarte repede. Asa ca cine are de luat luna asta, sa mearga miine, ca vineri in ultima zi va fi prapad (mi-a zis casiera).
mamii, nu stiu daca depinde de compania aeriana ... cel mai bine suni la informatii la ei si intrebi. Eu am calatorit fara carucior, cu marsupiu. Dar am vazut mamici cu carucior lasat la intrarea in avion (deci ca si bagaj de mina) si l-au luat stewardesele.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Nu cumva ai lasat sa intre inaintea ta pe una cu un bb care urla rau? Ca daca e asa, atunci aia eram eu:))
Am fost si eu azi acolo pt alocatie si erau 4 persoane la rand si a mers f repede, plus ca, asa cum ziceam mai sus au fost f dragutze doamnele si m-au lasat sa intru in fata lor. Nu de alta, dar bb urla de mama focului. Super misto a mers! Daca ar functiona ca azi toate institutiile statului....pupici!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian (15.08.2007)
violetan spune:
A! Si sa ma laud si eu: am cu 2 kilograme mai putin decat aveam inainte sa raman insarcinata!! Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Violeta, mami de Laurentiu Cristian (15.08.2007)
valen spune:
quote:foarte urat din partea ta sa scrii asta, mai ales fata de fetele care in loc sa stea cu copiii lor, vin aici si incearca sa dea o mana de ajutor. daca tot ne-am vazut cu sacii-n caruta, de ce nu ne-am bate joc,nu?
Originally posted by olguttza
Tizei mele, Laviniei si Claudiei - "biserica (re)formata".mami de Olga www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=351e369cee4fa4a1cddf06&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Cristiana5.07.07Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
mamii spune:
suuuper violetan..eu nu reushesc sa mai dau jos nimic...iar dulciurile imi fac cu ochiu
si nici de burtica nu am scapat cu totul.Dar voi slabi eu
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
mamii spune:
valen ce face fetita??Sper ca nu ne zici ca acuma deja merge!
Am uitat sa va anunt ca al meu bebitzoi aseara ne.a ras cu toate fortele lui si m.am topit si eu si tati
mai mai sa lesinam langa el

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
andutzy spune:
First Carmen, cum de ti-au dat produse de trusou, ca eu am luat bani...Nu ca m-as plange, dar ma mir de schimbarea aparuta!
violeta, felicitari....si eu cred ca as slabi daca nu ar exista cerealele cu lapte si cu pernute umplute cu cacao....
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
valen spune:
MAMII, multumesc de intrebare; pai ce sa faca Ines...sta pe burta si se ridica in genunghi, cu fundul in sus, apoi se impinge in picioare, doar ca mai departe, nu mai stie si cade pe-o parte si se inroseste si incearca iar si iar cade si gafaie...are treaba multa; am facut si poze ca fara docoment nu ne crede lumea
. In rest, cam are muci adusi de sarah de la gradinita si nu prea ia in greutate ceea ce nu-mi place absolut deloc, pt. ca mananca, doarme etc. Sa vedem ce zice nenea dr. desi eu la alaptat nu renunt. Bun, rau, asta e laptele, cu asta sa creasca, altul mai de calitate nu stiu sa fac.