Strumfi de iulie-august 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 14
Luna1 spune:

Am trecut sa zic si io cateva cuvinte: Andicu intreba de dormit singur in camera parca, eu nici n-as sta pe ganduri, daca stii deja cum doarme si esti multumita pune-l singur in camera.
Simo a mea are ceva program asemanator cu al Soniei a lui Anto, seara intre 9-10.30 adoarme si se mai trezeste la 3-4 mananca, apoi la 7-8 iar mananca apoi mai doarme cam o ora. Ce e nasol e ca adoarme in brate seara (insa eu nu pot sa o las sa planga) iar daca o iau in pat cu mine (ca aseara caci am vrut sa vad cum reactioneaza la vaccin, febra ceva) doarme legat pana dimineata, nu se mai trezeste la 4. Smechera!![]()
Va pup
Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
olguttza spune:
Olga are program fix, de regula, si l-a facut singura si i-l respect intocmai. Rare sunt zilele in care se da totul peste cap, si asta numai atunci cand are colici. Asadar, trezirea e intre 9 si 9:30 dimineata, curatam nasu si ochisorii, schimbam chilotzii si luam micu dejun; urmeaza ragait, alintaturi, chitzaiala, kk (la fix 24 de ore), spalat popou, pusi chilotzi curatzi. Toate astea dureaza fix 2 ore, dupa care o asez in bouncer, pun stelutza sa cante si (iar un poc-poc in capu meu) dam drumu la minimax, fara sonor, caci radio merge 24 din 24. Deci, la 12 cel tarziu fata mea doarme. Se scoala intre 4 si 5 dupa-masa, depinde cat e de obosita. Urmeaza alintatu, schimbatu si masa de pranz (care-ncepe cu suc). Pe la 6 jumate incepem sa ne pregatim de iesit afara, iar la 7 ne-ntalnim cu tati pentru plimbare, care dureaza, de regula, 2 ore. De cele mai multe ori, doarme in carutz cam 45 min. sau o ora. La intoarcere, ne schimbam de chilotzi si-n lucruri de casa, luam cina, iar apoi socializam cu tati cam juma de ora, cat sa mai respir si io. Pe la 11 seara facem baie (dar asta se-ntampla la 2 zile, pt. ca e destul de frig in casa), urmeaza unsu, imbracatu, pieptanatu si ultima masa a zilei. Adoarme, de cele mai multe ori, cu biberonu-n gura, cel tarziu la 12 jumate. A doua zi o luam de la capat.
Imi permit sa dau cate un
Tizei mele, Laviniei si Claudiei - "biserica (re)formata". ![]()
![]()
mami de Olga www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=351e369cee4fa4a1cddf06&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Cristiana
5.07.07
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
first_carmen spune:
Buna si de la noi!
Azi noapte mi-a dormit Stefan 5 ore in continuu ... bin ca ca Petru a dormit doar 3 asta e altceva si a tb sa ma trezesc pentru el ... dar e un inceput ...Acum chicotesc fiecare in camere separate.
Azi am fost si am luat trusoul bebelusului ... nu stiam ca se dau produse.Am fost cam dezamagita pentru ca asteptam bani. Ce contine: sapunuri (4), sampon (1)si ulei de corp (1)marci pe care nu le folosesc asa ca tb sa le dau , 3 pachete de servetele umede "Numarul 1" - marca de la carrefor sau Cora nu mai stiu, 4 cutii debetisoare de ureche dar care eu nu le folosesc pentru ca sunt mult pre mari.4 bodyuri pentru bebei de cel mult o luna (deci de dat si ele), pampersi numarul 2 (deci neflositori pentru noi) am adunat cred ca mai mult de o jumatate de pachet ca suntem doi. Cite doua costumase care mai sunt cit de cit bune si inca doua bodyuri mai mari are si ele sunt ok. Peste astea 7 scutece pentru infasat din finat care sunt ok.
Ma duc mine la Babyexpo si tb sa mai iau un patut si bani sunt cam putin in conditiile in care nu au avut cei de la primarie sa ne dea banii pentru alocatia pentru nou nascut.
mamii iti raspund si eu la temele propuse.
Apropo de iesit prin lume:
Este asa de bine cind mai ies singura prin oras ... chiar si daca tb sa ma duc la primarie sau protectia copilului sa stau la coada
Oricum ieri a m fost la Cora si cind am iesti li s-a facut foame ... ne-am asezat la o terasa din incinta parcarii magazinului si le-am dat sa manince lapticul. Eram cu mama si ca tot eram prin aria de miros a unor mici ... ne-am comandat citiva si o bereeee ca sa nu zic 2. Ce buna a fost . Se uita lumea la noi . Dar noi spuneam ca se uita ca sunt doi bebei si ei sunt ceva mai raruti, nu ca mama lor bea bere. :)A fost ok pentru mine.
pentru mine nu mi-am mai facut nimic dar astept sa ma duc si eu la un salon sa-mi fac niste electostimulari si impachetari ... ca imi cam trebuie.
De citit ... hmmm va citesc pe voi ... :))si diverse chestii despre copii tot pe net. ieri mi-am completat cerere de suspendare a contractului de munca ca sa intru in concediul de crestere a copilului si mai ca nu mai stiam sa scriu de mina. :)
Va pup
Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
http://www.dropshots.com/first_carmen#albums/Luna%20a%20doua
mamii spune:
am si eu o intrebare pentru fetele care au calatorit cu avionul cu bb.Caruciorul il pot baga la bagajul de cala pe langa bagajul de cala propriu zis??Adica e voie sa ai si carutul si bagajul pana la limita?Sau trebuie platit separat unul din ele???Ca in avion banuiesc ca nu am voie cu el e destul de foarte mare.
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
Simo78 spune:
mamii tii copilul in carut pana la intrarea in avion si de acolo ti-l iau ei (carutul, nu copilul
) si il duc la cala, fara a fi cantarit sau luat in calcul.
Simo
de Matei Hisham 
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
Ioana75 spune:
Tizo
.
Monica, mersic
. Nu mi-e (foarte) frica ca o sa fiu tentata sa renunt la alaptat acum.
Am fost si am luat alocatia de nou-nascut de 204 ron de la sectorul 3 - am ajuns la 12:15 si am stat fix 10 minute, era o coada de 10 oameni dar mergea foarte repede. Asa ca cine are de luat luna asta, sa mearga miine, ca vineri in ultima zi va fi prapad (mi-a zis casiera
).
mamii, nu stiu daca depinde de compania aeriana ... cel mai bine suni la informatii la ei si intrebi. Eu am calatorit fara carucior, cu marsupiu. Dar am vazut mamici cu carucior lasat la intrarea in avion (deci ca si bagaj de mina) si l-au luat stewardesele.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
mamii spune:
aha multam fetele:D ma gandeam ca vroiam sail si ambalez relativ adik sa pun folie deaia de plastic pe el sa nu mi.l zgarie k ashtia il arunca acolo si mie ca daca pateshte ceva ii omoara al meu ca prea mandru e de 'jeepu' lu fisu!
Pentru mine e super asa!Ca imi tot faceam probleme ca nu au loc hainele mele![]()
Alex 13.07.07
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by mamii
am si eu o intrebare pentru fetele care au calatorit cu avionul cu bb.Caruciorul il pot baga la bagajul de cala pe langa bagajul de cala propriu zis??Adica e voie sa ai si carutul si bagajul pana la limita?Sau trebuie platit separat unul din ele???Ca in avion banuiesc ca nu am voie cu el e destul de foarte mare.de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
poti merge cu carutul pana la usa avionului, il pliezi si-l lasi acolo iar la aterizare ti-l aduc ei la usa avionului. nu se adauga ca greutate la bagjul de mana. cam asta e regula generala dar e posibil sa difere de la o comp aeriana la alta, incearca sa vorbesti cu reprezentantul comp. aeriene.
noi ne-am luat un carut mai mic special pt calatorii si care sa fie compatibil cu scaunul de masina, speram se ne primeasca sc de masina in avion.
Anto, mamica de
Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">
Victor (8 octombrie 2005)
mamii spune:
Carutul il iau doar cu oul de masina si il las asha nu mai iau si cula!Dar cantareshte vreo 12 kile :D
Alex 13.07.07
Simo78 spune:
Anto eu am vazut o tipa cu scaunul de masina. Nu i l-au primit in avion, s-a dus si a vorbit cu ei la ticketing si l-au luat in cala. Nu stiu daca l-au cantarit au ba. Dar era vorba de Tarom, tu poate circuli cu o companie care intelege nevoia omului sa aiba scaun de masina ![]()
Simo
de Matei Hisham 
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.