Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (33)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

neata....nu stiu fetele ce sa mai cred...puiu meu se trezeste peste noapte de "n" ori...nu stiu de ce,dar cert e ca eu sunt terminata,a dormit si el 3 nopti cum trebbuie si acum a luat-o de la capat...si ziua dak doarme,ieri de ex a dormit de 3 ori a cate 30 min...si binenmteles ca acum la 6 e fresh si are chef de joaca si palavrageagea,pa ce ca nu dorm ma mai trezesc si cu noaptea in cap....

Admir ftele cu doi sau chiar trei copii,pentru puterea si rabdarea lor....

Daca stiti vreo cauza a somnului lui prost sa ma anuntati si pe mine,ca deja eu ma gandesc ca nu cumva sa sufere de ceva...

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Neata pentru cine a dormit,
nu o sa va vina sa credeti dar vecinul meu nu si-a terminat casa inca.Asa ca, a considerat el ca e cazul sa lucreze si noaptea.Ca drept urmare Ana la 1.30 urla ca din gura de sarpe(au speriato bocaniturile si datul gledului pe perete.Nu imi vine sa cred!!!Sunt la capatul puterilor.Sotul meu a vrut sa coboare la ei insa nu l-am lasat.Sa va explic de de.Ziua lucreaza iar pe la ora 22 dau muzica la maxim,beau ca porcii,se imbata dupa care cica lucreaza.Drept razbunare(sa nu radeti) incepand de la ora 7 ,de cand s-a trezit Ana am in picioare pantofi cu toc(cu care circul pe gresie),am dat drumul la muzica si trantesc tot ce in mod normal nu este de trantit.Nu am dormit eu ,nu vor dormi nici ei! Are 9 luni de cand lucreaza la apartamentul asta.Fratele meu si-a terminat o casa cu etaj in acest timp.

Acum sa incep:

Mancatul supei- daca la inceput adora supa acum e un cosmar.Cu toate astea nu renunt.Am vazut o emisiune la tv in care niste parinti s-au prezentat cu copilul bolnav la dr. Nu dezvolt povestea insa cert este ca medicul a considerat ca de vina erau parintii ca nu-l alimentau pe motivul ca nu-i place copilului nimic.Am retinut atunci urmatoarea fraza"copilul e prea mic sa hotarasca asa ca trebuia sa insistati,dumneavoastra hotarati"La fiecare lingurita de supa ma prostesc,fluier,apelez la animalutele zgomotoase,dansez si te mai miri ce.Pana la urma o dovedim(200ml).La piureul de fructe nu avem probleme.E dulce si il adora

Gabi-si eu am pus-o in premergator insa sa sti ca tot nu scapi de alergat.Capata o viteza .... Norocul meu este ca premergatorul nu incape pe usi la dormitoare asa ca de baza e holul!Unde mai pui ca se impotmoleste si trebuie sa o descalcesti.Oricum este asa de fericita ca nu am de ce sa regret ca l-am cumparat(cam scump dar isi face banii).Cel mai tare m-am distrat cand am luat-o cu mine in bucatarie si a stat in premergator 20 min sa se uite la masina de spalat.Apoi a inceput sa vorbeasca cu pisica care se uita blajina de pe scaun la ea.E inebunita dupa Bela.Cum o vede trage chiote si rade cu gura pana la urechi.Bela in schimb nu se apropie de ea decat foarte rar.O singura data (cand a fost racita Ana) s-a asezat langa patutzul ei si nu a fost chip sa o dam afara.Acum de cand ne dam cu automobilul am o pisica de-a dreptul disperata.Pana se obisnuieste...

Elyanne-imi pare rau pentru micutii tai!!!Toti trei?!Eu am avut-o doar pe Ana si am fost nauca! Multa putere! Sanatate multa la toti trei si sper sa treaca cat mai repede!!

Martuza-eu locuiesc pe fostul Compozitorilor.De la tricodava ,doua statii cu 69,71,126 spre oras.Abia astept sa va cunosc.Am citit si mesajul Iunitei si tare mi-a fost drag de ea.Sper sa fie vremea frumoasa.Mai vb pe mess!

Elene Giulia- sper ca sotul tau a mai scapat de dureri! Iti simtim lipsa aici dar stim ca nimic nu e mai important ca sanatatea.

Gata....am mai facut o tura pe hol cu tocurile! HI HI HI!!!Poate se razbuna astia pe mine la noapte!

Roxanici-si eu procedez la fel cu, carnea.Sa vedem ...ca deja trebuie sa-i bag si pestele! Daca gasesti vre-o reteta pe care Rares o accepta o vreau si eu!!Pupici lui Raresu !!!!!!!

Despre Ana ce sa va zic...nu vrea iaurtul sub nici o forma.Ma sparg de ras cum se stramba.Am incercat sa-i pun si fructe si nimic...Se scutura de zici ca mananca lamaie.Asa ca renunt.Nici noua nu ne place asa ca...I-am cumparat trei soiuri:milli,campina,zuzu...si nimic!Am incercat sa-i dau mar cu biscuiti insa nu am stiut sa il prepar.Nu radeti...habar nu am cum se face(ma refer la cantitati)L-a mancat biata de ea dar nu garantez ca a fost si bun.

Vesti proaspete-azi mi-a venit ciclul! Aveti idee...asta sa fie motivul pentru care mi-a sczut lactatia? Va reveni?Nervisorii pe care ii am sigur de la asta sunt.Am avut trei zile in care nu am avut chef de vorba.Noroc ca sotul meu stie ca si-a luat o ciudata de nevasta si m-a lasat in plata Domnului!

Mamaaaaaaa cat am scris!!!!! Hai ca va obosesc! Va pup pe toate,va doresc o zi linistita alaturi de cei dragi! Ma duc sa mai bag cateva ture pe hol!
pupici

loradin
poze cu albinuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Mai am o intrebare pentru voi care ma macina de cateva luni.Credeti ca mai am sanse cu rh negativ sa mai fac un copil peste 2 ani? Mai sunteti aici mamici la 37 de ani? Eu imi fac vise insa sotul meu nici nu vrea sa mai auda.Habar nu am cum sa-l conving!!!Poate doar timpul...
Va pup

loradin
poze cu albinuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Neatza,

Sa iau si eu pe scurt cateva idei, inca doarme piciul...

Loradin: stiu ca trebuie verificata dozarea de anticorpi in timpul primei sarcini (sau ceva de genul asta) si imediat dupa nastere facuta ceva injectie... asta daca primul copil are rh pozitiv. Si atunci nu e problema cu al doilea. Ana il are pozitiv? A, tare statul si uitatul la masina de spalat

Mady: si Alex a avut o perioada de vreo luna in care se trezea de n ori noaptea... acuma se mai trezeste doar o data. Si da, eram si eu gata sa o iau pe ulei in timpul respectiv

sherbi: frumoase poze, si frumoasa Viena

elyanne: pe toti, si va uram sa teraca repede si usor!

Eu noutati n-am, astept sa vina proprietara sa ridic coletul (ca n-a vrut sa imi faca flotant pe adresa asta, asa ca trebuie sa o car dupa mine la posta la fiecare colet), si daca e La Redoute va spun cum facem pentru pijamale si ce mai vreti.

A, avem o problema serioasa: iritatia lui Alex nu e atat de la ce face el in scutec, cat de la elasticul acela interior, care il freaca pe unde ajunge in timp ce se agita si se foieste el atata. Deci degeaba il tot dau cu creme cu zinc, ca nu castig nimic Plus ca bietul copil nu mai vrea scutece, cum vede ca vreau sa i-l pun, cum intinde picioarele si le lipeste unul de altul si asa le tine, de nu pot sa fac nimic Aseara l-am lasat vreo ora in fundicul gol, mi-a tras o mandrete de kk pe salteluta, dar ce era sa fac? L-am dat cu crema de galbenele cu propolis, poate se vindeca cumva...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

si multumim ca v-ati gandit la noi

Am trecut cu bine peste noapte... Au dormit ne-ntorsi... Baietii sunt soar mucosi... Elena se pare ca n-a mai tusit atat de rau (a dormit cu ma'sa mare).
Dar merg cu ei la dr. oricum. Sa fiu eu linistita ca e in ordine...

Sherbi, cum ne-ai obisnuit, nu esti zdravanaaaaaaaaa Super pozele....

diana peste vreo sapt. ma risc si eu sa fac prima comanda... de cand zic... Am cont, am produsele in cos, am card... mai trebe bani pe el si gata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina.todor spune:

quote:
Originally posted by madybulancea

neata....nu stiu fetele ce sa mai cred...puiu meu se trezeste peste noapte de "n" ori...nu stiu de ce,dar cert e ca eu sunt terminata,a dormit si el 3 nopti cum trebbuie si acum a luat-o de la capat...si ziua dak doarme,ieri de ex a dormit de 3 ori a cate 30 min...si binenmteles ca acum la 6 e fresh si are chef de joaca si palavrageagea,pa ce ca nu dorm ma mai trezesc si cu noaptea in cap....

Admir ftele cu doi sau chiar trei copii,pentru puterea si rabdarea lor....

Daca stiti vreo cauza a somnului lui prost sa ma anuntati si pe mine,ca deja eu ma gandesc ca nu cumva sa sufere de ceva...

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mady - nu cred ca e vreo boala deoarece sotul meu (stiu asta din povestile soacrei mele) nu a dormit decat cate 30 min apoi se trezea si statea treaz o ora apoi iar 30 min pana la tei ani zi si noapte si erau rare zilele in care dormea normal si pare destul de normal acu la 30 de ani ai lui. Acu nu il mai pot trezi . Dar pentru linistea ta intreaba pediatrul pe tine si pe Razvanelu. A si Radu s-a trezit azinoapte din ora in ora o data a papat in rest numa asa sa ma verifice daca sunta atenta cred.

Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu

Varsta lui Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina.todor spune:

quote:
Originally posted by loradin

Mai am o intrebare pentru voi care ma macina de cateva luni.Credeti ca mai am sanse cu rh negativ sa mai fac un copil peste 2 ani? Mai sunteti aici mamici la 37 de ani? Eu imi fac vise insa sotul meu nici nu vrea sa mai auda.Habar nu am cum sa-l conving!!!Poate doar timpul...
Va pup

loradin
poze cu albinuta mea

nu vad de ce nu ai avea sanse si mama are rh negativ si a facut doi copii primul foarte normal respectiv fratele meu iar al doilea normal zic eu si gandestete ca pe vremea aia nu erau atatea vaccinuri sau alte injectii care sa tina sub control rh-ul. Cred ca daca iti faci niste teste si gasesti un dr. rezonabil de bun nu e nici o problema. De varsta nu vorbesc ca asta nu mai e o problema de muuult. Asa ca singura ta problema este sa il convingi pe sot. Succes!

Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu

Varsta lui Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Martutza si eu am gandit la fel in legatura cu kk, dar am zis ca mai bine intreb ca sa fiu sigura. Ieri a facut de 5 ori kk, mi s-a parut cam mult, dar nu apos sau diferit ci doar mai putin si mai des! Geniala, sper sa fie, (care mama nu-si doreste?) dar mai intai de toate imi doresc sa fie un copil sanatos .....cica nici prea deshtept nu e bine!
Am vazut si ultimile poze....io zic ca are fruntea lata....si va fi cu certitudine deshtept. Ai vazut cum a demontat caruselul? Nu-i asta o dovada?

Paula75 unele mame si exagereaza cand povestesc de progresele odoarelor lor, asta stiu....Nici cealalta copila a mea nu a mers niciodata de-a busilea, nu a stat in fund decat pe la 7 luni si ceva, i-au iesit primii dinti la 10 luni, de eram disperata....a vorbit abia pe la 2 ani si jumatate, nu a cantat la vioara la 3 ani, s-a mai scapat si in pat, dar cu toate astea acum este un copil extraordinar!
Referitor la lapte , in afara de masa de dimineata si de seara, eu ii dau si la pranz (la ora 14.30 numai lapte) sau/si completare la mesele diversificate (la ora 10 si la 18), atunci cand mi se pare ca nu a mancat suficient.

Elyanne am vazut ultimele fotografii cu gemenii...arata superbine! La tine e de inteles intrucat s-au nascut mai devreme si cu o greutate mai mica...normal, ei acum, ar fi cam de 5 ˝ luni! Ai fost simpatica cu trasul de par si cafteala....cred ca este greu, dar si foarte haios sa-i vezi in actiune! Multa sanatate la mucosi!

Ane2200 m-a dat gata Raul in blugi si cu camasa...si mai si rade si....i se mai vad si dintii.....se bataie in 4 labe......M-am ofticat un pic! Asa copil mai zic si eu!

Raisa, sunt de aceeasi parere cu Alionushca.....masa este masa si nu e joaca, asa nu ai sa stii niciodata cand se satura....ea inghite in “virtutea inertiei”. Andra manca numai prin distragerea atentiei cu diverse activitati si in consecinta atunci cand ii dadeam mai mult, voma....deci multumeste-te cu cat vrea si cand vrea, si treptat mareste-i portia! Cu Caterina am schimbat tactica si acum mananca si 200 gr la o masa, fara avioane si maimutareli!

Alionushca, nici eu nu am sterilizat nimic decat la cumparare, iar pe parcursul utilizarii spalate bine cu detergent de vase si clatite la fel de bine. Deasemenea si la noi mancarea e mancare si se mananca cu lingurita fie ea mai consistenta sau mai apoasa, iar apa se bea din paharut, doar ceaiul si laptele il mai serveste din biberon.

Roxanici.....puteam sa jur ca tu dai mielul! Nu’sh de ce, dar am io ceva cu tine de cand te-am citit prima data (cam acu un an si ceva!)....si ne mai leaga si cateva “chestii” comune : suntem din zodia gemeni eu pe 6 iunie tu pe 4... intre copii e o zi diferenta, dar s-au nascut la 39 de saptamani, cu aceeasi greutate, inaltime si scor apgar, ce zici?
Cu Raresu si cu mancarea e situatia identica cu a mea de acum vreo cateva saptamani. La inceput sugea din ligurita, molfaia, sufla....daca manca 60-70 gr la o masa, dar cu timpul treburile s-au imbunatatit. Eu nu mai stiu cand ai inceput tu diversificarea, dar eu am inceput-o pe la 4 ˝ luni. Poate ca tu ai facut-o mai tarziu, deci in curand vei avea si rezultate! Rabdare.....multa rabdare, stiu ca nu ai, dar trebuie sa-ti faci! Da-i cat vrea si completare lapte, cu timpul va manca din ce in ce mai bine.

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra 12 ani si Caterina 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Sa ne traiasca sarbatoritii de azi! Sa fiti pui sanatosi si fericiti! Sa va bucurati parintii in fiecare zi!
Nicolas Mihai de Suzy78!
Ana Maria de Mihaela_ce!
Cezara Elena de Diana69!
Raluca Ileana de Dallina!

Revin ca maraaieeee!

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

Buna fetelor,

Noi tocmai ne-am intors de la medic.....si deja dormitam......dar s ao luam de la inceput:

Multumim fetelor de urari......azi implinnim 7 luni....deja suntem mari.

Nu am dormitt toata noaptea.....micul avea nasul infundat si nu putea respira.....am pus ceva picuri dar degeaba.....asa ca dimineata ne-am prezentat la prima ora la medic.....a facut o rino-faringita......muceste si parca si tyuseste.....am primit ceva praf d ebaut.....a baut de o ora si deja respira mai usor......eci cred c ae ok.....

LORADIN - nu d ela ciclu ti-a scazit lactatia......eu am lapte mult si am cilcu d e4 luni.....doar ca in acele zile nu-i tare place laptele.....luna asta in schimb parea s anu fie satul.

Cu rh-negativ poti s amai faci copii si eu am asa si mai vrem....doar ca trebuie sa-ti faci anLIZA D ESANGE LUNAR SA VEZI DACA PREZINTI ANTICORPI SI LA 7 LUNI SA TI SE ADMINISTREZE ANTI D ,....SI IN MAXIM 72 ORE DUPA MNASTERE.....DAOR DACA E CAZUL

ELYANNE - pupam micutii tai bonavioti sa se faca bine.

MADMAT - BINE AI REVENIT, ASTEPTAM POZE CU mOUSA.....

ANNE si KARLA 32 - va admir ce frumos va cresti copii....chiar daca singure....FELICITARI......deci se poate si fara ei....

Revin....merg s ama intnd putin pana doarme piticu ca sunt franta dupa o noapte nedormita.....el care dormea toata jnoaptea....

Suizy78, mamid e bibe Nicolas Mihai - 27 februarie 2007

Mergi la inceput