Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (33)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Phiew, am fost la vaccin, a urlat cat a avut acul in picior si apoi gata. Acu doarme, sa vedem cum se trezeste.

Eliana, bine ca nu e ceva mai rau cu pustanii.

Doina, alege-ti o poza din albumele de la semnatura si salveaza de acolo...sau ia cate vrei; daca vrei una la rezolutie mai mare da-mi de stire care si iti trimit.

Sherbi, frumos iti sade plimbareata asa.

Biky, am observat si io coincidentele la bebei cand am trecut in listuta.Sa stii ca mai am o prietena cu care am foarte multe in comun, si ne-am intalnit din intamplare si apoi am descoperit o gramada de lucruri comune....am nascut in aceeasi zi, suntem din vs amandoua si nu stiam, de pe aceeasi strada chiar, ne-am cunoscut sotii in mod similar desi povestile nu sunt deloc comune, etc.

Bai, daca gasesc reteta de dat supa la copii mai cu pofta va zic si voua, numai sa o gaseeeesc. Ah, si io...inca sunt la inceput cu diversificarea adica doar legume si mai nou carne ii dau. Parca nu as baga altceva doar de dragul de a manca raresul ceva, oricum ma tenteaza sa ii dau si fructe si cereale dar o sa o fac treptat. Deci la mine nu prea cred ca am cum sa aplic trucuri de genul dat ceva naspa la gust ca apoi sa ii placa legumele. Mai incerc da nu va zic ce nervi am cand tb sa arunc tot...ptr ca am stat si am curatat legumele alea si le-am fiert...nu mai zic de mersul in piata si cumparat legume proaspete....

Ah si intrebarea: fetele care ati inlocuit si masa de seara..aia de la 5-6-7. Daca mergeti afara si luati mancarea cu voi cum o luati?Ca io mereu ii dau laptele de la 6 lu raresu in parc, si merg cu apa in termos si bla bla....

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

multumim pt lamuririle legate de plansul la baieteti..deci are liber la plans cat vrea...cat ma lasa inima

aliona-ai dreptate cu diversificatul cu linguritza si fara alte "pasarici"...la noi si sucul de fructe a mers cu linguritza de la inceput...acum eu ma mai maimutzaresc sa manance si ultimele linguritze de mancare dar trebuie sa ma dezvat...daca nu mai vrea, nu mai vrea si asta e ..

doina.todor- ma insrciu eu la retete rapide de care or fi..felu 1 sau 2 nu conteaza

sherbi- frumosi si mami si tati de david, de david nu mai zic...frumoasa viena, mi-e dor si mie, da nu ma incumet sa mergem pe distanta asa mare cu andrei ca imi mananca urechile pe drum, am fost cu el ..dar cand era in burtica era mai comod..[:P]

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Uitai pe cineva? Sper ca nu ... Daca se intampla, dati cu , ca merit.
Cred ca adormi, ca se linisti. Si e cu burta goalaa... Ii bagai niste ceai pe la 10 si un sfert, ca ei de atunci ii era foame si abia la 11 e ora de papa.

Ce fructe mai dati voi la bebei, ca eu sunt in pana de idei?

Am renuntat si la banana, gandindu-ma ca poate fi si de acolo regurgitatul ei, dar deja renuntasem si s-a mai intamplat, asa ca am scos branzica. Pana la urma, daca tot papa laptic, nu cred ca mai are nevoie si de calciul din branza aia.
Acum i-am dat de 2 zile, la masa de fructe de la 10-11, piure de mar fiert cu scortisoara. Nu s-a omorat dupa el, nici chiar cand l-am indulcit putin. Mai am sa incerc mar copt si ma lamuresc definitiv ca marul nu e fructul ei preferat. Piersica e, dar unde mai gasesc eu piersici gustoase acum? I-am dat si un pic de portocala, dar mi-e trama ca e prea acida. Am amestecat-o printre alte fructe si i-am dat sa bea un pic de suculet. S-a strambat un pic, dar a bautvreo 30 de ml. De atunci, n-am mai incercat. Asa ca sariti repede cu idei de fructe, ca nu stiu ce sa mai dau la copil ca nu se impaca deloc cu marul.

Eu ce ramane de la masa de fructe, cand nu papa tot si nu se satura, amestec cu laptele din biberon si ii dau asa. O fi rau la burtica ei?

Dupa cum vedeti, am chef de taina si nu am cu cine, asa ca va stresez pe voi p-aci.

Elyanne ii pe Andrei, Mihai si Elena si tie o virtuala sa ai grija de ei si de tine! Nici nu-mi pot inchipui cum poate fi cu trei puiuti raciti! Toata stima si admiratia mea!
Eu in fiecare seara nu ma rog pentru altceva decat sa mi-o tina Dumnezeu sanatoasa. Daca n-as sti ca e nesanatos si pt ea si pt noi, as dormi cu ea in pat si as tine-o in brate toata noaptea. Asa cred ca o sa-mi lipseasca chestia asta. Deja imi lipseste perioada cand se abandona cu totul in bratele mele. Cred ca stiti despre ce vorbesc, nu? Atunci cand se lipeau cu tot corpusorul lor de noi si stateau asa. Acum e o zvarluga, nu sta o clipa linistita cat e treaza.
Totusi, tin sava spun, ca o fi ea lenesuca, dar e cel mai cuminte copil. Sta singurica si se joaca, nu plange fara motiv. E o minune!

Aseara am serbat-o cu ai mei si Cosmin si tata au iesit pe hol sa fumeze. Probabil discutau mai tare ca a iesit o vecina sa le zica ca are si ea copil mic si stie ca avem si noi. Voiam sa va spun, de fapt, ca astia nu stiu ce copil mic au ei, sau pe unde-l tin cand dau muzica la maxim si deranjeaza si vecinii de la parter, in conditiile in care ei stau la etajul 2. Vecina de sub ei, vecina noastra de palier, a facut chiar plangere la politie pe tema asta, plangere pe care ne-a cerut sa o semnam si noi, din bloc, care am auzit, repetat, muzica tare. Eu una, credeam ca e muzica de la ea, asa tare se auzea cand intram in baie. Ideea e ,de fapt, ca eu cred ca dau muzica asa sa nu mai auda plansul copilului, ca altfel nu-mi explic cum pot da muzica la maxim cu copilul in casa. Spun asta pt ca aseara, la mult timp dupa ce au plecat ai mei, copilul ala tot plangea, saracul. Nu-i invinuiesc, Doamne fereste! Dar unde e copilul ala cand la ei, si nu numai, se zguduie peretii? Si nu e exagerare. Eu nici nu mi-as fi inchipuit ca au copil mic.
Si pe considerentul asta si muuulte altele, as vrea ca in cativa ani sa reusim sa ne facem o casuta undeva, pe langa oras, ca in blocuri nu ma mai mut. M-as duce in pustie, daca ar mai exista, asa de rai au devenit oamenii. Parca ar fi inebunit toti. Vezi si vecin de Loradin care nu mai termina odata. Cred caisi mai face o alta casa in casa de dureaza atat. Iar cand vrei sa faci ceva impreuna, parca le pui sare pe coada, asa se comporta. Si vreau sa va spun ca majoritatea au o situatie buna.
Dupa cum vedeti, sunt la capitolul barfa vecini!
Dar ma mananca undeva pt ca eu una, nici macar nu am idee care unde sta prin blocul asta, dar sa mai stiu si ca au copil sau nu. Dar ei cred ca stiu totul despre ceilalti. De unde or afla? Habar nu am! Dar asa as vrea sa am de-a face doar cu vecinul de langa casa si nu si cu cel de deasupra, de dedesupt, din stanga, din dreapta....

Hai ca amluat-o razna definitiv!

Sa laud si eu o mamica curajoasa, Sherbi, ca plimba copilul in lume! Bravo tie! Frumoase poze! Frumoase amintiri!

As vrea si eu chestie din aia de mestecat fructe, dar de unde? Asa mi-ar placea sa o vad cum se chinuie singurica sa pape...

Si ziceti-mi de fructe, ca eu sunt neplimbata la piata si nici nu mai stiu ce i-as mai putea da in sezonul asta. Si vine masa de fructe acum si nu am ce sa-i dau .

Va pup si daca am uitat pe cineva sa ma ierte, dar azi am avut chef de barfa, da?

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

fetele, am si eu o intrebare presanta (ma chinuie acuma): eu cum ii fac sucul de morcov? tot pe razatoare de sticla trebuie sa i-l dau? ca ma apuca toamna cealalta Ca a inceput sa se obisnuiasca bine cu sucul de mar, si deci trec la introdus morcov. E asa simpatica, nu se mai stramba decat la prima inghititura de mar, dupa aia chiar deschide oleaca gurita cand ii ating buzele cu lingurita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

buna dimineata.
prezent si noi.
mousa doarme am dat piureul de frukte a papat laptik si de la mami.acuma o sa pregatesc supika care o mancam la ora 2.
si eu ca aliona la inceput am sterilizat totul acum mai putin.si de mankat fara pasar si jucari ele dupa mancare ne jucam si totus mousa lui mami este prea alintat din cauza bunicilor.
eliana multa sanatate la copi ai grija de ei.
de mancat la mousa eu i dau de toate legumele si fructele care sunt la piata mai putin pepene galbene pt ca nu i a placut de la inceput.
la supica o data i pun carne de vitel o data piept de pui face figur la supica dar mami il indoapa pt ca daca lasam dupa ei mai rau este pt noi se obisnuies si dupa aia nu o sa mai mananca.
fetelor noi avem album cum era cand am fosti insarcinate?
adresa plsssssss
si cine ma spune pas cu pas va rog cand aveti timp cum sa pun pozele lui mousa in album daca exista si sa ma apare si la semnatura mea.
ma duc cred ca sa trezim puiutul lui mami
va pup pe toate.
p.s.phili si eu vreau sa ne intalnim
la ce zona stai
eu stau pe doina in decebal

matilda[mama lui mousa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Elpower - lui Raul i-a placut f mult para (Williams, f bine coapta, data pe razatoarea de sticla), nectarina - tot asa, mai moale si pruna - blenduita impreuna cu o jumatate de mar Golden. La blender mai adaug si niste suc de fructe (in general mar) ca sa se omogenizeze bine.

Laina - morcovul il fac in storcatorul de fructe, din ala cu centrifuga, cu recipient de plastic.

La multi ani sarbatoritilor zilei. Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi.

Vazut poze - nu nominalizez pe nimeni. Superbe toate.

Am plecat la Baby Expo.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by madmat

buna dimineata.
prezent si noi.
mousa doarme am dat piureul de frukte a papat laptik si de la mami.acuma o sa pregatesc supika care o mancam la ora 2.
si eu ca aliona la inceput am sterilizat totul acum mai putin.si de mankat fara pasar si jucari ele dupa mancare ne jucam si totus mousa lui mami este prea alintat din cauza bunicilor.
eliana multa sanatate la copi ai grija de ei.
de mancat la mousa eu i dau de toate legumele si fructele care sunt la piata mai putin pepene galbene pt ca nu i a placut de la inceput.
la supica o data i pun carne de vitel o data piept de pui face figur la supica dar mami il indoapa pt ca daca lasam dupa ei mai rau este pt noi se obisnuies si dupa aia nu o sa mai mananca.
fetelor noi avem album cum era cand am fosti insarcinate?
adresa plsssssss
si cine ma spune pas cu pas va rog cand aveti timp cum sa pun pozele lui mousa in album daca exista si sa ma apare si la semnatura mea.
ma duc cred ca sa trezim puiutul lui mami
va pup pe toate.
p.s.phili si eu vreau sa ne intalnim
la ce zona stai
eu stau pe doina in decebal

matilda[mama lui mousa

ptr poze:
pe prima pagina in listuta noastra sunt niste linkuri care se numesc "primele zile", "1 luna", "2 luni", etc acolo punem poze cu bebelusul nostru in fiecare luna. Pasii cum sa pui si tu poze ii gasesti explicati undeva la sfarsitul listei. Gasesti un link care se cheama ceva de genul "pasi cum sa pui poze".
Incearca sa faci ce scrie acolo, daca nu reusesti, da-ne de stire

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

diana jors- tie cam incat timp ti-a venit comnda de pe redoute?

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Fetili, am raaaaacit!
Cum sa fac sa nu ia si Luca raceala?
Imi curge nasul si e infundat si ma doare si un picutz capul (fruntea, mai specific).
Si la capitolul "altceva"... sambata sunt nasa! Am fost ieri si mi-am luat costumatii. Treaba e ca sunt decoltate, fara spate, ambele doar cu sal si sper sa nu fiu racita rau si sa apar aiurea in ele, ca-mi plac tare mult!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

coolutz: exceptand o comanda, restul (vreo 8) mi-au ajuns in aprox 10-14 zile. Cea cu probleme a fost data in perioada de solduri, si mi-a ajuns in vreo 2 luni, dupa ce am dat mail la ei sa ii intreb de colet (cred ca uitasera sa-l trimita sau ceva de genul, mi-a ajuns in aceeasi zi cu catalogul, trimis la o zi dupa ce am facut plangerea ).

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput