Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (187)
Raspunsuri - Pagina 15
jadi spune:
Alina, eu zic ca Vlad al tau e geniu, nu vorbeste ca nu are nimic de comunicat! Si in plus cred ca a vrut o alta limba decat cea romana ![]()
Deni &
Vlad & Tudor
Diana30 spune:
Alina,Vladi va sugereaza subtil sa va mutati in altra tara,of cours ca de limba engleza
.Noi ti-am tot zis ca te stresezi degeaba.
Is curioasa cu ce limba incepe a vorbi Alex de Kid.
kristinutza spune:
la multi ani sarbatoritilor!!!
am vizionat pozele si va felicit pt copii frumosi-frumosi! 
codruta, ingrozitor ce s-a intamplat cu verisoara ta! imi pare fff rau...
cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
alinam spune:
Diana asa m-am gandit si eu ca bate vreun apropo sa ne mutam din romania ca el nici macar limba romana nu vrea sa o invete.
Jadi cam asa e daca nu il intereseaa nu te baga in seama, nu te asculta!
Cand i-am povestit sotului mi-a zis ca aseara cand s-a intalnit cu un vecin i-a zis buna seara evident si vlad l-a imitat oooooooo, dar stiti ce e culmea? o face doar o singura data si cand si daca are chef de unde deduk ca de fapt stie mult mai mult decat vedem noi.
heheh ce ma bucur eu pe aici ca a inceput si vlad sa "comunice" cand voi vorbiti de copii care numara stiu culorile, povesti etc
da ma intelegeti, nu?
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
natydea spune:
Buna
Ma uit cu drag la voi cum povestiti de copii si in special la jadi care e mamica de 2 baietei ca si mine.
De luni am inceput munca si mi-e groaznic de greu fara ei. Si acum cand scriu aceste randuri de la serviciu in vine sa plang. Seara cand ajung la ora 19 stau cu ei un pic in pat, apoi baita si la culcare. Ma uit la ei cum dorm sa-mi incarc bateriile pentru a 2-a zi. Apoi fac treburile casnice, masa lui Denis si dimineata la ora 6 scularea.
Darius s-a cumintit foarte tare de cand am inceput munca si e foarte ascultator. Cred ca sufera pentru ca e foarte atasat de mine. Cel mic Denis se ridica singur in patut si merge, eu o sa pierd toate astea.
Mi-e dor de ei dar vreau sa le ofer mai mult.
Am intrat un pic pe site sa ma uit la puii vostri si sa ma gandesc la ai mei.
Dea
natydea spune:
Buna
Ma uit cu drag la voi cum povestiti de copii si in special la jadi care e mamica de 2 baietei ca si mine.
De luni am inceput munca si mi-e groaznic de greu fara ei. Si acum cand scriu aceste randuri de la serviciu in vine sa plang. Seara cand ajung la ora 19 stau cu ei un pic in pat, apoi baita si la culcare. Ma uit la ei cum dorm sa-mi incarc bateriile pentru a 2-a zi. Apoi fac treburile casnice, masa lui Denis si dimineata la ora 6 scularea.
Darius s-a cumintit foarte tare de cand am inceput munca si e foarte ascultator. Cred ca sufera pentru ca e foarte atasat de mine. Cel mic Denis se ridica singur in patut si merge, eu o sa pierd toate astea.
Mi-e dor de ei dar vreau sa le ofer mai mult.
Am intrat un pic pe site sa ma uit la puii vostri si sa ma gandesc la ai mei.
Dea
Antoanela23 spune:
Buna noaptea,
La Multi Ani printeselor aniversate pe 21 septembrie: Maria-Mihaela si Ana Maria!
Si pt ca a trecut de ora 12, am sa urez si pt 22 septembrie:
La Multi Ani Maia, Ana Maria si Martin-Tudor!
Sa fiti sanatosi, iubiti si norocosi.
Simona, Mifloricika, sa va traiasca minunile, petrecere frumoasa.
Weekend placut,
Anto, mamica de
Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">
Victor (8 octombrie 2005)
medica spune:
Mifloricico, sa-ti traiasca fata ! La multi ani, multa fericire si numai bucurii va doresc din toata inima si.....sa vina si baiatul 
Cred ca berea noastra se va transforma curand in vin/tuica fiarta, la cum este de frig afara ![]()
La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei !!!!