Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (187)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Codruta, te inteleg ca esti suparata.
Suntem alaturi de verisoara ta, nu exista nerococire mai mare, dar trebuie sa fie puternica ptr copilasul mai mare.

Marinela, multumim ptr pozele de la petrecerea Ancutei. Noi nu am facut prea multe.
Pozele noastre le puteti vedea aici:
http://picasaweb.google.com/marius.geana/CanadaSeptembrie2007?authkey=UN29I_XO878

Denis,si noua ne place apart. de aici. Nu stiu daca e mai mare decat cel din Bucuresti, dar e mult mai bine impartit.

La Multi Ani, Tudu, Dennis, sa cresteti mari, sanatosi, cuminti si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri.
In onoarea voastra si a sefilor proprii, promit sa prestez clatite pe ziua de azi.
Sa va distrati pe cinste la petrecerile de 2 ani si sa primiti cadouri multe si frumoase.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medica spune:

Gabiarama, LA MULTI ANI pt Tudorica ! Sa fie sanatos si iubit de fratiori si parinti.

Eu am o saptamana infernala. Alex este incantat de scoala, cel putin pt inceput. Saptamana aceasta nu au avut lectii dar au fost testati de d-na institutor (formula noua) sa vada la ce nivel se situeaza fiecare.
David este racit, l-am luat si pe el acasa daca tot am avut concediu o saptamana si acum ma chinui cu el ca este tare marait.
Miflore, pt ochisori mergi cu incredere la d-na doctor Luminita Teodorescu de la clinica Oftapro. Si eu am facut programare pt David dar am gasit loc tocmai pe 14 decembrie. Nu este o urgenta, am mai fost prin primavara la doctora Dragomir tot de la Oftapro si mi-a zis sa vin dupa ce implineste copilul 2 ani.
Fetele, vedeti ca a inceput targul de confectii, piele, incaltaminte, marochinarie la TIB.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

La Multi Ani Tudor si Denis!
Multa sanatate si fericire!

Ioana, la ore din acestea inca nu am adormit. Ii place lui Victor buggy-board-ul dar nu l-am mai probat de mult, ca el prefera sa impinga carutul lui sora-sa decat sa stea pe buggyboard.

Codruta, imi pare fff rau pentru verisoara ta, e cumplit ce s-a intamplat.

Somn usor,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata fetelor! Trezireaaaaa!

La Multi Ani pentru sarbatoritii zilei de astazi, sa fie cuminti si sanatosi!

Eu am trimis copilul la gradi si ma invart prin casa, cred ca o sa incerc sa trag o tura de somn!

Ieri a venit Vlad de la gradi cu noi texte. Cel mai tare a fost cand se juca cu masinutele si striga " Baga-te! Baga-te odata!" exact cum face sotul cand e la volan! Urmeaza sa invete si alte cuvinte mai putin frumoase pe care le spune sotul in trafic si aia sunt! E a nu stiu cata oara cand ne dam seama cat de mult trebuie sa ne cenzuram in fata lui! Si recunosc ca Vlad a inceput sa vorbeasca foarte mult din pacate, repede si in fraze elaborioase de nu intelegem nimic! Trebuie sa incepem sa invatam si noi felul cum poceste cuvintele desi pe unele le recunoastem din context! Si eu il tot intreb de gradi si uneori imi zice alteori nu! Aseara spre exemplu mi-a povestit despre o fetita (Beatrice am inteles noi) care plange si vrea la mama ei si despre Catalina educatoare care canta si danseaza, talentata fata

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Intreb si eu fetele care au copiii la gradinita, cum ati procedat de ziua lor! As duce tort dar de care? Bomboanele se exclud ca sunt prea mici dar ma gandesc ca e gradinita mare, sa ma apuc sa cumpar tort pentru toti copiii mi se pare cam mult! Dar cred ca as putea incerca un tort de frisca si fructe, sa vedem ce gasim! Si ornamente de tort sub forma de tren se gasesc?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Multumesc fetelor
I-au facut anestezie generala si se pare ca din cauza asta a facut socul si s-a strans placenta, uterul si n-a mai avut oxigen bebele, iar ea a avut puls, noroc ca au salvat-o . Dr. pediatru a chemat de la Suceava procuratura...offff

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

LA MULTI ANI! sarbatoritilor de ieri si alalteieri:
Stefan-Calin, Matei, Alessia Maria - 19 sept 05
Tudor-Gabriel, Dennis Sven - 20 sept 05,
CAT SI CELOR DE ZI:
Maria-Mihaela, Ana Maria - 21 sept 05

LiaMia si Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

quote:
Originally posted by jadi

Si ornamente de tort sub forma de tren se gasesc?

Da, se gasesc... Dar eu am comandat tortul cu ornament cu tot (de la cofetaria Tosca - Dristor). Nu stiu de unde poti cumpara doar ornamentul.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Vreau si eu sa urez toti piticotii sarbatoriti.
Sa cresteti mari, sanatosi, frumosi, norocosi si sa va bucurati mereu parintii!
Un special de la Vladut pentru Matei Cristian, Alexandru (fratele de cruce al lui Vladut), Maria, Alexia Maria, Luca, Matei, Anca, Iaris, Tudor dar si pentru sarbatoritii saptamanii viitoare Ana Maria, Vladi, Noelia
ma opresc aici ca pe 27 o sa fiu iar acasa .
Cum am venit... asa plec...

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

Irina multumin pentru urari hehehe :).

Mai imi e rau de mor da trebuia sa intru sa il laud pe fiimiu, stiti voi ala care nu vorbeste roamana ..... ei bine Vlad vorbeste engleza, se uita la be si deja spune :car, go, stop, bicycle, ocean si alte cateva care nu le-am inteles, asta bineinteles in timp ce se uita la filmulet :)

Jadi la orice cofetarie cred ca fak torturi pt copii cu figurine, le au ei, tu doar le platesti .

mai aveam una alte de zis da ma duk in pat ca mor de greata.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput