Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (187)
Raspunsuri - Pagina 16
leokris spune:
LA MULTI ANI
copilasilor care si-au serbat ziua in ultima saptamana
nu am mai intrat demult pe aici am fost ocupati cu cresa, Kriszti a inceput de luni cu
dar incet ne-am obisnuit,dupa prima saptamana au aparut si mucisorii.Mamici care va-ti dus copii la cresa le dati ceva pentru imunitate si daca da cam ce? 
andreeeea spune:
Hello, evribadi!
M-am intors dupa cateva zile de delegatie, dupa prima despartire de copil din viata noastra. Spre bucuria mea, nu s-a manifestat deloc mamos -nu a plans dupa mine, a intrebat rar unde sunt, la telefon raspundea monosilabic daca o intrebam ceva, iar cand am venit, nu mi-a sarit in brate; a zambit si intorcea capul in alta parte, cu o bucurie timida dragalasa foc! Acum suntem din nou prietene bune!![]()
Citesc din urma si revin...
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005) si
(+16)
andreeeea spune:
La multi ani, domnilor si domnisoarelor care au implinit doi anisori!

Noi, cu burtica suntem ceva mai bine, am inceput reintroducerea treptata a alimentelor "normale" ca a flamanzit destul copilul (2 saptamani) si cred ca are imunitatea la pamanat. De un timp e chiar mofturoasa in general, dar pot da vina si pe cele 4 masele care se pregatesc sa iasa- si parca as da vina tot pe ele pe diareea asta uracioasa.
In rest, vorbeste foarte mult si bine pt varsta ei, si ne uimeste zilnic cu frazele lungi, in topica proprie 
.
Si daca tot vorbeati despre povestile preferate, voi le spuneti copiilor si partea cu "lupul a mancat-o pe scufita si pe bunicuta, vanatorul i-a taiat burta, lupul a mancat iezisorii, capra s-a bucurat cand a vazut cum arde lupul, mama vitrega i-a zis vanatorului s-o omoare pe Alba si sa-i aduca inima etc"?, ca eu am tot sarit peste partile astea ca mi se pareau f sadice. Dar cred ca vine vremea intrebarilor si nu prea stiu daca fac bine sau nu...
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005) si
(+18)
diana_n spune:
La Multi Ani tuturor copiilor care au facut deja 2 anisori !!! sa cresteti mari, sanatosi si baftosi.
Eu nu mai ajung sa scriu, doar citesc in fuga.
Alinam te inteleg foarte bine. Ieri a venit la noi acasa o fetita de 1 an jumate sa se joace cu Petrut. Nu-i tacea gurita, numea tot ce vedea in cale, iar mama ei imi zicea " asa-i ca-i uimitor? nu-mi amintesc sa-i fi spus vreodata ca aia e o cutie, ca aia e o albina..." Am zambit doar. Eu ce sa-i zic ? Fiecare cuvant din gurita lui Petrut e munca mea, i l-am rostit de sute de ori, in zeci de situatii, vorbind de forme sau culori sau categorii de obiecte.
O prietena pe care n-am vazut-o de mult si de al carui baiat stiam ca nu merge mi-a zis cu o fatza radiind de fericire ca baiatul ei urca 5-6 trepte dupa terapie. Baiatul ei vorbeste cate-n luna si-n stele cu usurinta cu care Petrut urca scarile alternand pasii si se urca pe scari verticale. Banui ca la fel radia fatza mea cand Petrut a zis dintr-o data "aprinde becul" ![]()
In ultimul timp am fost ocupati in sensul bun. Am fost la un botez al unei fetite romance la New York, saptamana viitoare mergem la botezul unui baietel american (trebuie sa aflu ce-i de facut, ce cadou trebuie...) in Connecticut si apoi va fi petrecerea lui Petrut. Bineinteles ca tema va fi Thomas ![]()
Uimirea mea e ca pe cat de multe jucarii/produse cu imaginea lui Thomas, cand e vorba de tort exista UNUL singur, cu o poza din aceea care se poate manca. E vorba de drepturi de autor
, banui.
M-am dus cu Petrut sa cumpar diverse produse pentru petrecere la un magazin specializat si n-am reusit. Cand am trecut pe langa raft a inceput sa strige "Thomas ! Thomas!" . Singurul obiect la care ajungea erau niste pachete de servetele, a luat unul, a luat pe al 2-lea, pe al 3-lea si le tinea la piept ca pe comori. L-am luat pe sus si dusi am fost, el urland THOMAS !!!
M-am intors a 2-a zi singura ...
Ma intreb daca n-o sa stranga toate farfuriile, servetelele, paharele musafirilor pentru ca au poza cu trenul 
Diana si Petrut (3 oct 2005)
nanadana spune:
La multi ani srabatoritilor de azi Maia si Tudor 

dedicatie speciala norei mele "Ana-Maria"

sa fie sanatoasa sa cresti mare si sa le aduci numai bucuri parintilor tai asa cum sau bucurat pina acuma de fiecare clipa in cei 2 anisori 

astea sint de la antoine 

diana_n spune:
La Multi Ani Ana-Maria !
La Multi Ani Maia !
Felicitari Mihaela si Simona pentru asa printese
La Multi Ani Tudor !
Diana si Petrut (3 oct 2005)
kid2003 spune:
La multi ani fetitelor si baietelului!!!
Miflore si Simona, sa va traiasca printzesele! Petrecere super frumoasa!
Alinam, vezi ca te stresai degeaba? Dragutul de el, el vorbeste direct in engleza. Astept cu interes sa vad daca Alex il urmeaza (de fapt ea vorbeste doar chineza veche)
Diana, ce fetita precoce are prietena ta...e intr-adevar uimitor, la 1 an si jumatate sa stie atatea...lasa ca nici Petrut nu-i de colo. Noi suntem extrem de fericiti ca Alex zice "Baaavooo" si aplauda tare. Aplauda si inainte, dar iata...un cuvant. URaaaaa! Ma imbat cu ta-su de fericire in seara asta. Pentru noi e o chestie, pentru ca nu auzim cuvinte care sa insemne ceva din gura ei (ma rog nu mai mult de 5-6) asa ca unul in plus e super. Imi dau seama ce simtiti voi cand piticotii spun mai multe cuvinte, sau legate, sau povestesc sau numara! Sper din tot sufletul sa ajungem si noi repede la astfel de performante si la prima intalnire a noastra sa-i lasam pe copii la o vorba si o cafea si noi sa mergem la joaca 
norina spune:
Neata pe seara,Bravo cuscra!
Ma bucur tare mult ca ti s-a luat o piatra de pe inima, mereu ti-am spus ca am ginere destept, vorba aia, cati au ales carte la motz?!
Eu cred ca baiatul vrea sa va faca el cadou de ziua lui
Kid, la fel presimt si pentru Alex, cand o incepe..sa te tii!!
Teo zice numai niste poceli, ma straduiesc din rasputeri sa inteleg ce, dar mi-e foaaarte greu. Sa va dau cateva exemple, dar sa nu radeti: bizibea(biscuiti), caica(carte si carne), poti (poze),ban (banana), ptic(laptic) si alte ciudatenii.GAta, ca am barfit-o destul..ma duc la nani.
lumeaTeodora Sara (norina)www.flickr.com/photos/13809712@N05/sets/72157602086467503/" target="_blank">poze

Petra Alexandra