Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (187)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

Buna ziua!

Multumim Kid,diana_n, nanadana, jadi, codruta si tuturor fetelor care ne-au felicitat.

Noi am saratorit in familie si a fost foarte bine. Eu cu sarcina asta, ma simt epuizata si nu am chef de nimic abia daca pot minca.E asa de diferita de sarcina cu Maia, nu mai pot bea cafea, iar de foame mi-e foame dar nu pot minca, imediat mi se intoarce stomacu pe dos. Putin cite putin maninc, cred ca in loc sa iau in greutate o sa pierd mai mult, dar vine apoi si vremea de pus si o sa fie de unde.
vreau sa va arat poze cu Maia, dar am citit ca pe yahoo nu se mai poate, sa imi spune-ti inca o data va rog unde se poate pune. Poate reusesc sa pun si un filmulet sa vedeti cum vorbeste chineza. Vai ca nu mai stiu al cui vorbeste tot asa.
Va doresc o zi placuta!

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)si 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

salutare salutare

se vede ca este duminica toata lumea este la plimbare,noi ne-am trezit la 6 dimineata si acuma mergem sa facem dodo ca sintem cu ochii in pioneze

Simona trec ele si greturile si o sa vina timp frumos ,cit despre chineza noi sintem campionii (bine are si el citeva cuvintele in vocabular,dar tot chineza este pe primul loc ) trebuie sa ii punem impreuna ca poate asa se inteleg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare! La multi ani sarbatoritilor din ultimele zile, Maria, Ana Maria, Maia, Ana Maria zinei si Martin!

Zino, sa-ti traiasca zina cea mica. Hai, zi aici ce cadouri frumoase a primit de la tatal ei.
Simona, sa va traiasca Maia si sarcona usoara in continuare.
Medeea, sanatate lui David.
Irina cuscra, bine ai trecut si pe aici.
Alina, felicitari pentru limbile straine.
Andreea, aceeasi problema cu povestile am avut-o si eu. Uitasem sfirsitul de la 'capra cu 3 iezi', si cind am ajuns la sfirsit nu mi-a venit sa cred ce razbunatoare era capra. Pina la urma i-am citit-o corect, dar cu o stringere de inima. Ce exemple ii dau eu copilului, sa dea foc celor care ii fac rau?
kid, baaavoooo pentru cuvintul nou.
Dana lui Antoine, la noi Miruna se trezeste constant inainte de ora 7, asa ca am ochii in pioneze permanent. Somn usor!

Noi am iesit iar toti 4 la restaurant; pina absolv eu masterul ala de facut mincare, e haaaaat, cale lunga. De fiecare data ma gindesc la Antonia cum a povestit ca mergeau toti 4 la restaurant, ca sa-mi fie mai usor.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Simo, si eu ma omor cu niste greturi, si din pacate ma omor cu ele pe la servici. Dar cred ca de sapt viitoare imi bag eu frumusel un medical de vreo 2 sapt, poate intre timp se mai diminueaza.
Acum fug pana la baie...

Deea5+, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2

Mergi la inceput

Gata, mi-am schimbat si eu semnatura

Deea6+, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
Iaca e 24 sept si de azi m-am intors si eu la munca, deh avantajul bugetarului care sta 2 ani acasa, deocamdata stau pe net, nu am birou nu am calculatorul meu, stau singura in biroul sefei care e in concediu deci inca o saptamana o sa am "concediu" pana vine ea si ma pune la treaba.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Alina, bine ai revenit in randul bugetarilor muncitori...

Deea6+, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna dimineata si La Multi Ani Bogdan Stefan!

Alina, serviciu usor si acomodare rapida sau cum vrei tu!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna dimineata! (acuma m-am trezit) Copilul mi-e plecat cu mama la Alba Iulia, iar eu profit de penultima mea zi de Fulga. (stiti ca eu stau lunea acasa pana la doi ani, iar colegii imi spun ca am program de Fulga )
Sambata am fost plecati la o nunta in Sibiu si nu am putut intra sa le urez sarbatoritilor si sa-i dau un mare pupic Anei bananeiSa cresteti mari si sa fiti sanatosi!
Vineri mi-au venit si uratii Dar nare nika, avem motive sa ne mai aducem aminte de tinerete, cand ma intalneam mai des cu sotul , ca de cand o avem pe Cata.... mai rarut ca-i mai dragutz
Ioana, cum reusiti sa iesiti in patru?Da-mi si mie reteta. Ca noi nu prea reusim nici in trei. Catalina nu sta o secunda si ea cuminte pe un scaun. Pana nu face turul tuturor meselor, pana nu ii intreaba pe toti mesenii de sanatate, pana nu arunca toate tacamurile de pe masa..... nu se lasa. Imi scoate peri albi. Asa ca am renuntat si luam mancare la pachet.
Diana, tu ce faci? Parca si tu ziceai ca lucrezi la bb2, nu? Sau ma insel?
Simona, nu cred ca te-am felicitat pt. bb2. Deci, felcitari si sarcina usoara!
Natydeea,cum e la noul job? Mama ta ce face, se descurca?
Ma duc sa beau o cafea si sa profit de ziua libera. adica sa ma apuc de

Raluca, mami de Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Neata'!
Alina acomodare usoara! Ma gandesc cu groaza ca acus vine 15 octombrie si ma duc si eu la serviciul meu bugetar.
Dar pana atunci profit, am copilul la gradi, eu stau pe net cu cafeaua in fata si ascult Dan Spataru(este azi la jurnalul national).Ce mai trai pe vatrai!
A, si Raluca mai are un picut si merge la munca!Faza "cu rarutul " imi suna asa de cunoscuta... oare de ce ?
Deea iti urez greturi cat mai putine, daca se poate deloc!
Ioana si eu ies in week-end in oras dar pt ca fi-mea acasa face mofturi nu vrea decat"tatofi"- cartofi prajiti, "ata"- ciocolata, "shucu"- suc si mai nou "bubo"- bomboane.
De ce sa ma mai stresez sa gatesc pt sambata si duminica, ca sa-mi fac o mie si una de nervi asa ca mai bine ies in oras.
Acum ma gandesc ca are si Alexia o scuza: au inceput sa-i creasca caninii.I-am vazut un coltulet.Nu plange, e un pic mai nervoasa ca de obicei dar in limite normale insa mananca aiurea rau.
Simona sarcina usoara si tie!

Mergi la inceput