Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (187)
Raspunsuri - Pagina 18
deeapui spune:
Apropo de dinti..lui Alex incepe sa-i dea al doilea rand de masele...si e un balos si jumate si sta numai cu degetele in gura
..ideal pentru perioada asta plina de virusi si microbi...
Deea
6+, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2
alinam spune:
multumesc pentru incurajari
, deocamdata ma cam pliktisesc ma tot uit la ceas sa vad cat mai e pana la 3 jumate.
Deea sa scapi repede de greturi, parca imi aduk aminte ce nasol era. m-am chinuit vreo 3 luni cu ele, din fundul patului din dormitor simteam mirosul de salam din frigider cand deskidea careva usa hehehehe si intre dormitor si bucatarie e o distanta destul de mare. Si lui Vlad ii ies randul doi de masele si tot asa sta cu mainile in gura toata ziua, baleste, le baga pe amandoua si se cauta pana in gat cu degetele, plange noaptea.
Alexutza profita cat mai poti eu deja ma gandesc ca o sa astept cu limba scoasa o zi de concediu , anul asta nu mai am dreptul deci pana la craciun sunt in campul muncii, norok ca am program fix de 8 ore si timp de o cafea si o barfa mika in timpul programului.
Kid sa stii ca "bravo" e un cuvant important
felicitari, vor urma si altele :) , noi tot la faza de "stop" "go" "car" de la baby on the muve am rams ![]()
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
Ioana75 spune:
Salutare! La multi ani lui Bogdan, sarbatoritul de azi!
Casiana, deci asa, esti in concediu, fara copil si fara serviciu
.
Raluca, m-am gindit la tine we asta, cind Miruna a cerut insistent sa se uite la 'Pisicile aristocrate'
. Noroc ca accepta sa-i povesteasca taica-su ce se intimpla in film. Am observat ca Miruna nu sta cuminte in toate restaurantele, are si ea preferinte. Cel mai ades se joaca cu scobitorile si servetelele
. Ieri am fost intr-un loc unde nici nu vroia sa stea la masa, cerea acasa, dar pina la urma am gasit niste solnite interesante cu care sa se joace pina a venit mincarea. Imi pare rau ca n-a fost testul pozitiv luna asta, bafta pentru luna viitoare!
Alina, succes la serviciu
.
Dana Lucia
nu ne uita cu pozele nazdravanului pe bicicleta!
Cred ca o sa merg si eu la BE joi, dar si cu Miruna, si cu Smaranda, si cu bona
. Ca nu pot sa ma risc sa iau haine copilului daca nu isi da acordul ca ii plac
.
Nu mai stiu daca m-am laudat ca Miruna merge in sfirsit pe tricicleta singura afara. Nu stiu de ce i-a luat atita, cred ca nu ajungea bine la pedale. La Ikea tot nu trece de limita impusa pentru locul de joaca (adica 94 cm, dar eu nu cred ca e corect metrul lor
).
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
kristinutza spune:
la multi ani sarbatoritilor!!! sanatate multa si fericire!
natydea, imi pare rau ca ti-e greu... dar sa-ti zic ce cred: copilul intotdeauna va sti cine e mama, chiar daca petrecem mai putin timp cu el... daca timpul petrecut e de calitate, placut, plin de iubire, copilul intelege ca asta-i situatia... si te iubeste in continuare.
altceva nu stiu sa zic mai destept la ora asta. 
leokris, eu nu-i dau nimic pt imunitate.
alinam, reacomodare usoara!
noi am avut un week-end absolut superb, la munte, intr-o locatie de vis, cu o familie fff frumoasa si un prieten de-al lui radu. a fost exact ce aveam nevoie!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
RalucaN spune:
Alexuta, eu m-am intors la munca de cand avea Cata 4 luni, dar am convenit cu ei sa stau o zi pe saptamana acasa (am ales sa stau lunea, pt ca stiti si voi cum e lunea la munca..... bleah)Si mai am azi si lunea viitoare
Eu la BE nu mai vreau sa ma duc, nu e nicio sfaraiala la preturi, doar ca gasesti tot ce ai nevoie intr-un singur loc. Dar m-am saturat de aglomeratii asa ca editia asta zic pas.
Deci am fost in Auchan, am cheltuit niscaiva, acum merg si la piata sa iau mancare (intotdeauna asa fac, dupa ce vin din supermarket constat ca de fapt trebuie sa merg la piata ca sa pot gati) si ma apuc de treaba. Daca eram cu Catalina acasa pana acuma mancrea era pe foc. Am observat ca atunci cand sunt cu copilul acasa sunt mai eficienta. Daca sunt singura ma fura peisajul la tembelizor (sau pe DC).
Raluca, mami de Catalina
RalucaN spune:
Natydeea, acuma am vut ca ai scris cat de greu iti este la munca, fara copii. Imi amintesc ca si mie mi-a fost tare greu si imi venea sa sun acasa din 5 in 5 minute. Ai sa te obisnuiesti cu timpul si ai sa vezi ca o sa pretuiesti si mai mult fiecare minut petrecut cu ei. Si pe de alta parte, un moment de respiro (daca putem numi asa serviciul....) e binevenit cateodata. Fetelor, va spun , are Deea doi baieti asa de frumosi....Darius o sa rapeasca multe inimi (seamana cu Deea, e blond cu ochii albastri) Catalina ma intreaba tot timpul de Daiu.
Gata, acuma chiar ca ma duc la treaba.
Raluca, mami de Catalina
andreeeea spune:
Si eu incep oficial serviciul pe 5 oct, dar am inceput sa merg deja cate putin, pt acomodare
- au nevoie de mine in perioada asta. Avantajul e ca dupa trei luni intru iar la "odihna" (prenatalul si CIC pt bb2 din febr), deci numai bine, o sa ma obisnuiesc pt ca apoi sa uit tot
.
Pentru aniversarea de doi ani ati luat copiilor ceva mai deosebit decat de obicei?, ca eu sunt putin in cumpana -la ce oferta avem noi pe aici, i-am cumpartat cam tot ce se gaseste pt varsta ei- si ma gandesc la o comanda, ceva.
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005) si
(+18)
diplodocus spune:
Salutare la toata lumea!
LA MULTI ANI pentru toti piticii care au implinit 2 anisori!!!!!
Am sosit si noi pe melagurile mioritice...
A fost foarte frumos in vacanta, mai ales foarte cald, am facut baie in mare si plaja
Luca a fost incintat de toate, mai ales de mare ..nu mai voia sa iasa, clar!
Eu m-am delectat si cu poze...
Va pup, fug sa citesc putin in urma sa vad ce ati mai facut voi...
kristinutza spune:
diplo, sa va fie de bine!
frumoase pozele.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Diana30 spune:
La multi ani!Maia,Ana-Maria si Martin.
Simona,sa va traiasca fetita si sa vina baiatul.
Mifloricico,sa-ti traiasca Ana ta cea mai cea!
La multi ani,Bogdan!
Alina,sa te acomodezi repede la serviciu.Cu cine a ramas Vladi?Cum a reactionat?
Eu am hotarat sa mi-l prelungesc cu inca un an,in sensul ca imi voi lua inca un an concediu fara salar.Acuma chiar nu-mi vine a merge la serviciu.Is curioasa ce parere voi avea anul viitor pe vremea asta.
Fetelor gravide si cu greturi imi pare rau ca aveti de suportat starea asta.Stiu ce inseamna.La fel cum stiti si voi ca merita.
Diplo,ma bucur ca v-ati simtit bine.
Andreea,cum se mai simte Maria?
Casiana,asta-i chiar concediu.Nu mi-ar strica nici mie macar cateva zile de astea.