Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (187)
Raspunsuri - Pagina 19
jadi spune:
Andreea, eu i-am comandat o gama super completa cu trenuletul Thomas cu gari si alte accesorii dar deocamdata nu sunt pe stoc
. Asa ca asteptam sa vina comanda la importator si probabil ca ii vom lua mici nimicuri sa il pacalim asa de ziua lui!
Diana, deci vrei sa te lafai stand acasa ? 
Inapoi la munca!
Deni &
Vlad & Tudor
nanadana spune:
salutari de la noi
aici este toamna cu adevarat a incept sa ploua si este cam frigulet
noi sintem in tratament de oxiurii pina in prezent nimic la orizont
diplo dragute poze si ce mare sa facut Luca 
diana30 va sa zica astepti bb2?!!
Diana30 spune:
nuuuuuuuuuu
Imi mai iau un an concediu fara salar "sa ma lafai"(te tzuc Jadi) acasa cu Mihnea.
N-am bunici disponibile(adica lucreaza amandoua),la gradi nu vreau sa-l duc decat la 3 ani,eu lucrez in invatamant=salar destul de mic,ar trebui sa iau o bona care m-ar costa pe putin jumate salarul,as ramane nu cu multi bani,so...concluzia la care am ajuns e ca ma mai lafai un an cu Mihnea pe acasa si prin parcuri.
marinela79 spune:
BUNA ZIUA......
lA MULTI ANI PITICILOR ANIVERSATI ZILELE ASTEA
Maia - 22 sept - Simona8004
Ana Maria - 22 sept - Miflore
Martin-Tudor - 22 sept
Bogdan Stefan - 24 sept- body
sA FITI SANATOSI PUIUTILOR!
Diana,daca ramaneam acasa faceam la fel din acelasi considerent,doar ca il duceam si pe iaris la gradi macar 4 ore pe zi pt socializare....eu am piticii mei...mie imi place sa il stiu intre copii.Am vazut ca la gradi e mai ordonat,face mai multe chestii decat acasa.Are un program deja...si de somn si de joaca.Acasa cu mine era mai greu sa mai fac eu ceva,pt ca el are nevoie de toata atentia mea.Cred ca de aceea inca nu am reusit sa il culc singur.to facem incercari,dar noaptea ma cauta si plange dupa mine daca nu sunt in zona.
Fetelor gravidutze.....mie mi-a fost rau pana in ultima zi cand amnascut...si nu doar greturi ci si
,din pacate.Va fi bine ...va dat seama la anul cand va veti tine piticotii in brate cum vor fi uitate toate aceste inconveniente?
Diplo....ce poze frumoase si ce LUCA mare......ptiu ptiu ce fruimusete de fecior ai
ALINAM,macar nu te-a luat sefa tare din start,e bine ca e in vacanta ,ai si tu timp sa te reacomodezi
Kristinutza si eu sunt de principiu ca e bine ca timpul cat stai cu copilul sa fie calitativ.Acum cat e la gradi iaris mi-e asa dor de el....ca atunci cand vine suntem numai bot in bot.Cat am stat acasa,doar eu cu el,aveam momente cand oboseam,sau aveam si altele de facut....ca mama nu e doar mama,mai e si sotie si femeie,adik nu poti sa fii 24 de ore disponiobila doar pt copil.Acum cand ne intalnim la 6 seara toti,e asa frumos,papam impreuna,iesim impreuna,mami nu mai e obosita si pana la 9/10 cand dormim sunt o mama buna.Va pup,ma duc la treaba....adica sa ma recreez cu hainele mele murdare din week-end
http://s54.photobucket.com/albums/g100/marinela79/Vieux%20Port/?-aici sunt alte poze noi cu noi
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
diana_n spune:
Diplo tu esti fotograf profesionist ?? pozele sunt foarte reusite, poza cu publicul uitandu-se la fotografia lui Luca e reala?
Uite ca de mult vroiam sa te intreb : baietelul din fotografia din dreapta de pe homepage DC este Luca?
Raluca ai retinut bine
...
Diana si Petrut (3 oct 2005)
Ioana75 spune:
Buna dimineata si la multi ani sarbatoritilor de azi, Vlad al Alinei, Noelia Irinei si Victor!
Sint fara bona azi, asa ca de la 8 dimineata i-am pus Mirunei BE-uri, nici musca nu se aude. Sa vedem cit sta asa
.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Antoanela23 spune:
Buna dimineata Piticodrom frumos,
La Multi Ani sarabtoritilor de ieri si azi: Bogdan Stefan, Victor, Vlad si Noelia! Felicitari pentru implinirea a doi anisori, sa fiti sanatosi!
Acush ma duc sa citesc din urma sa vad ce ati mai povestit zilele astea.
Pupici,
Anto, mamica de
Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">
Victor (8 octombrie 2005)
Antoanela23 spune:
Gata, am citit
.
Natydea, curaj cu serviciul, e greu dar te vei obisnui, oricum parerea mea e ca pentru noi e mai greu decat pentru copii cand intervine reluarea serviciului.
Sarcina usoara si sa scapati de greturi cat mai repede Simona si Deeapui.
Diplo, sa va fie de bine vacanta, Luca e un scump iar pozele sunt superbe.
Despre noi: Victor e bine in general dar duminica a facut o alergie dupa ce a gustat dintr-un biscuite cu migdale si fistic, deci e alergic la una din ele, noroc ca i-a trecut repede. Iar apoi s-a cufurit, i-a trecut intr-o zi dar s-a iritat la fund, asa ce plangea aseara cand l-am schimbat, mi s-a rupt sufletul, zicea "victor, mamal, popou" (mamal inseamna ca-l doare).
Sonia, e bine si ea, vineri mergem la controlul de 3 luni si la vaccin.
Venim in Romania pe 6 octombrie si pe 14 facem botezul Soniei.
Nu stiu daca sa organizam ceva si de ziua lui Victor, el nu cunoaste copii in Rom si nu stiu cat s-ar distra.
Dar spuneti-mi si mie va rog ce locuri de joaca si petreceri pt copii sunt in Bucuresti
.
Fetelor, eu habar nu am ce e cu Thomas asta, am ratat ceva? Victor e pasionat de camioane, masini si motociclete, de jucarie dar si reale, cand trece cate o motocicleta pe langa noi intepeneste si nu se misca pana nu dispare din raza lui vizuala.
Pupaturi si o zi buna va doresc,
Anto, mamica de
Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">
Victor (8 octombrie 2005)
RalucaN spune:
Salutare si La multi ani sarbatoritilor zilei Noelia, Vlad si Victor. Sa cresteti mari si sanatosi! 
Diplo, sa va fie de bine vacanta! Foarte frumoase pozicile, le ai nu gluma... Ce mai faceti voi?
Ioana, bafta azi!
Diana lui Petrut, stiam eu ce stiam. Si, ai ceva de zis?
Raluca, mami de Catalina