Strumfi de iulie-august 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 16
gabiarama spune:
Andutzy , ieri imi venea mie sa rid cind vedeam privirile unor cetateni care asteptau autobuzul in statie ,iar eu scotem din masina iezii ,cite unul ,pe rind .![]()
Poze
lorinaoo1 spune:
Gabi si eu as incerca metoda ta la baita, cu mine in cada adica, dar e cam rece in casa acum si nu vreau sa risc. Singura camera buna pt baita e cam noastra, cea mai calduroasa din apart. Acum avem 23 de grade.
Da, sunt enervante tatele astea care se trezesc comentand. De acord cu iedutul nr 4
Si la mine vecinele se cred destepte tare si imi fac observatie ca e cam subtirel imbracate fata, bine ca pe socrela am mai "dresat-o", ca a vazut ca nu a patit nimic pana acum daca nu-i pun caciulita la 30 de grade sau nu o infas.
Lavi -
fericita de
Lorina Maria (5 iulie 2007)
AndraZ spune:
Tizule, si tu tot Stelaker de la Mustela folosesti?
Lavi,dar vad ca va place "actiunea" cu suspans!![]()
Nu va incurcati asa cu una cu doua.....ci numai "martori", si ce martori:soacra, cumnatii....
sa mai zici ca dupa sarcina nu mai e viata sexuala asa ca pe vremuri! tz, tz, tz!![]()

Andra si
Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
Povestea Marei
karligutza spune:
quote:
Originally posted by valenquote:
Originally posted by gabiarama
"3 ai maica? Dar tu ce faci ,fato , nu mai dormi noaptea ?"
GABI ,de 3 ori mama
Poze
pot sa am si eu aceeasi reactie?

numa' sa nu se supere gabi pe noi, ca de fapt nu-i de ras ci e de luat maciuca
si de alergat dupa vecina aia 
mami karligutza

www.flickr.com/photos/12885744@N04/sets/" target="_blank">Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!
13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm, deci perfecta!
andutzy spune:
Da, tizule, tot Stelaker!
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
mychydutza spune:
doamna doctor Karligutza vad ca aveti aceptul pt sfaturile dvs. si de la Anya. v-ati facut bine lectiile. multumesc pt sfaturi. n=o sa mai iau paracetamol sinus.oricum n-am luat decat 2. sper sa nu fie bai. banuiesc ca ala simplu nu face nici o problema....saru mana!
Andra si al meu a inceput sa faca cojite in cap. seamana cu neste cosuetze care au coaja pe ele. am vazut ca si dupa urechi are. probabil pt ca n-am prea insistat io cu curatatu pe acolo. ieri ii dadeam sa suga si ne "paducheam" ca maimutele. chiar nu stiu de ce face cojite si dupa urechi.
Nikole ai patit exact ca mine cu Suzy. m-am rusinat ca o folosesc dupa ce am citit ce zicea Anya insa n-am rezistat fara ea. am cedat. sunt slaba , recunosc !
voi cam ce temperatura aveti in camera cand faceti baie? eu am luat
deja calorifer electric pe care-l pun noaptea ca mi se pare frig.....
din ce citesc p-aci tre sa ma inarmez cu "vaselina" inainte de a incerca ceva.......ca sa nu-mi smirgheluiesc sotzu'.
Lorinaoo esti super, super tare! ma inclin in fatza ta! hehe
Luna o sa incerc cu sticla cu apa calda in pat. merci!
in concluzie ar trebui sa ma duc la un dr endocrinolog sa-mi fac analize? sa-mi dea ceva care sa suplineasca pierderea de minerale si calciu pe care le pierd prin lapte????????sau sa iau vitamine (elevit) voi ce parere aveti?
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
mihaela
Luna1 spune:
Scuze mai devreme i-am raspuns Andrei vis-a vis de curatatul intre labii si am crezut ca Lavinia a intrebat, deh daca suntem asa multe.
Andra aici mi s-a spus sa nu fac nimic la cojitele din cap ca dispar singure, eventual daca ma streseaza sa-i dau cu ulei de masline cu o ora inainte de baie si apoi sa o spal.
Apropos de folosirea suzetei, vad ca va faceti procese de constiinta pe aici. O sa va spun ceva si sper sa fiu inteleasa corect, sa nu se inteleaga ca promovez folosirea ei: citesc acum "how not to be a perfect mum" scrisa de aceeasi autoare ca si cartea pe care ne-o recomanda Jadi la inceputul sarcinii si e foarte haioasa. In ea scrie pe la inceput ca orice mama face greseli, dar si orice mama alege ce crede ea ca e mai bine pt copilul ei. Si orice ar face vor exista sentimente de vonovatie: daca nu il spala zilnic vine vecina si comenteaza ca ar trebui spalat zilnic, daca il spala zilnic vine soacra si zice ca raceste copilul, practic mereu va exista ceva sau cineva care va poate sadii sentimente de vinovatie pe care le veti purta cu voi o viata intreaga. Ce vreau sa spun este ca daca ati luat o hotarare (de a da suzeta, de a infasa copilul, de a il scoate afara des, de a nu il scoate deloc, de a alapta pana la un an sau pana la trei luni etc) nu trebuie sa va cereti scuze nimanui si nici sa simtiti sentimentul de vinovatie datorita celor citite aici, uite eu dau lapte praf si nu ma las afectata de discutiile de aici, i-am dat suzeta pt ca asa am considerat eu personal ca e mai bine si nu consider ca trebuie sa-mi cer scuze pe aici sau sa ma simt vinovata ca nu ii dau cianura. Deci atat timp cat voi considerati ca ati facut ce e mai bine pt copilul vostru nu va simtiti vinovate pentru ca greseli facem toate, o sa avem o gramada de sentimente de carat cu noi oricum. Eu cand am citit asta mi-am dat seama cat ma ajuta.
fetele.
Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
ghinetz spune:
Luna si i-am zis sotului sa imi cumpere si mie cartea asta drept cadiu ca am nascut. dar n-a vrut. Acum ma duc sa mi-o cumpar singura.
Oana, Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
madabout2003 spune:
Hola!
Hai ca scrisesm ditai mesaj de dimineata..(vorba vine de dimineata pe la 11 si nu stiu cum am facut ca l_am pierdut
)Acum stau cu fiica_mea pe genunchi ca la mine toata lumea doarme ..si mama si dl.sot, numai Emily nu vrea..
Despre primul subiect noi facem baie aprope in fiecare zi in chiuveta si cateodata cu mami in cada si asa ne place cel mai mult (la amandoua
)! De sapunit ne sapunim inainte sa intram in baie pe suportul de schimbat, apoi facem masaj, ne cremuim, ne parfumam cu Miss Musti - parfum pentru bebeluse (mai ales taica-su nu uita niciodata sa o parfumeze
), apoi ne luam vitamina si directia tzitzi! Incerc sa fac baia pe la 20-20.30 dar am facut-o odata sipe la 23!
Despre subiectul nr 2 noi l_am abordat la vreo 4 saptamani si e ok
!
MADA mamica de Emily 07/08/07
www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea
karligutza spune:
quote:
Originally posted by mychydutza
doamna doctor Karligutza.......
......vad ca aveti aceptul pt sfaturile dvs. si de la Anya. v-ati facut bine lectiile. multumesc pt sfaturi. n=o sa mai iau paracetamol sinus.oricum n-am luat decat 2. sper sa nu fie bai. banuiesc ca ala simplu nu face nici o problema....saru mana!
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
mihaela
Mihaela, draga mea, ma simt asa bine doctorita!
de fapt stii de unde stiu?

mami karligutza

www.flickr.com/photos/12885744@N04/sets/" target="_blank">Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!
13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm, deci perfecta!