Strumfi de iulie-august 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 17
madabout2003 spune:
Mihaela e super poza cu bebe prodigy!
MADA mamica de Emily 07/08/07
www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea
AndraZ spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Scuze mai devreme i-am raspuns Andrei vis-a vis de curatatul intre labii si am crezut ca Lavinia a intrebat, deh daca suntem asa multe.
Andra aici mi s-a spus sa nu fac nimic la cojitele din cap ca dispar singure, eventual daca ma streseaza sa-i dau cu ulei de masline cu o ora inainte de baie si apoi sa o spal.
Luna, multumim pt ambele raspunsuri.
O sa incercam si noi cu ulei cateva zile si apoivedem daca e cazul sa mergem la dr. Oricum o va vedea cand vom merge la vaccin, adica sapt viitoare.Andra si
Mara Teodora(13.07.2007)"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
Povestea Marei
AndraZ spune:
quote:
Originally posted by andutzy
Da, tizule, tot Stelaker!
Andra, mami deHoria Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Merci de pont!

Andra si
Povestea Marei
AndraZ spune:
quote:
Originally posted by i_uliaquote:
Originally posted by AndraZ
Fetelor, hai ca vin cu o intrebare pe care ma chinui sa o scriu de cateva zile. De la inceputul saptamanii ne confruntam cu o problema: Marei i-au aparut pe scalp niste cojite care seamana de fapt cu niste solzisori. arata ca si cum ceva s-ar fi uscat si s-ar fi crapat. faza este ca vad ca acum s-a extins, inainte avea doar in varful capului, iar acum vad ca se intinde. Ce sa fac? Eu o spal pe cap si corp cu Nivea Kids. Schimb produsele, dar cu ce sa o spal sau sa o dau sa-i treaca? Alina, daca ai un sfat, te rog nu ne ocoli. Multumim anticipat!
Andra siMara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
Povestea Marei
andra, mie pediatra mi-a spus ca e posibil sa ii apara asa ceva copilului, sa nu ma sperii si exista un gel special de la mustela dermopediatrics, stelaker se numeste, cu care sa ii dau sa treaca.
Iulia, mama lui Iris Maria (7.8.2007)
Multumim mult de info! Daca nu rece cu ulei, incercam si noi cu crema asta.
Andra si
Povestea Marei
valen spune:
LUNA, ai scris f frumos; deduc din mesajul tau (defapt nu numai din asta) ca esti o femeie f puternica si o mama sigura pe deciziile ei. felicitari!
jadi spune:
Fetelor sunteti de coma
. M-am distrat copios citind ce ati scris!
Acum sa raspund si eu: la suzeta am avut succes la Vlad ca a luat-o din prima dar si s-a intarcat la fel de repede. La Tudor am tot incercat sa i-o infig dar nu a fost cazul. A trecut la supt degetul si ma dispera de 2 zile nici nu stiu cand suge de placere si cand de foame, cred ca voi ajunge ca Gabi cu tzatza si degetul in gura. Partea buna e ca se linisteste cu degetul si are o limba atat de curata de cand cu degetul ca am aruncat glicerina ca nu am avut prea multe succese cu ea!
Eu cu baia sunt fanatica, ii fac in fiecare zi si ma laud ca la Vlad nu am avut nici o zi intrerupere pana la 1 an. Dupa care am mai sarit baia dar am revenit la acelasi sentiment pentru ca s-a marit si involuntar se baga in toate cele si vine ca un porc acasa. Cu Dodo mi-a cumparat sotul o masa plianta de picnic, cica sa punem baita copilului si dupa ce am ajuns la niste dureri de spate de nu ma mai puteam misca, am evacuat-o din baie si am suport de plastic pe care il pun in cada, il iau pe Dodo pe mana, il spal cu cealalta mana pe spate si la fund, il limpezesc cu dusul si il pun in suport si continui baia pe fata, acum am trecut si la regimul 1 zi da 1 zi nu la spalatul pe cap. Ma cocosez si asa, stau cu fundul in sus pana termin baia dar mi-e mai usor decat sa stau agatata de sot sa ii fac baie. Ieri dupa baie, l-am imbracat, l-am pus in pat si mi-am facut si eu dus, de obicei astept sa ii dau sa manance si apoi ma dusez si eu dar vad ca a stat cuminte, cu degetul in gura si m-a asteptat!
Cu sexul recunosc cu rusine ca nu am prestat nimic, mai am un pic si mi se cicatrizeaza himenul
. Dar trebuie sa ma apuc si am stabilit ca target weekendul asta mai precis pe sambata. Si am cumparate de toate pentru eveniment doar ca a stat lenea pe mine dar ma gandesc si la omul asta ca mai are un pic si face anul!
Valen, nici Dodo nu prea a luat in greutate luna asta, am lapte, el suge, au mai fost si problemele cu varsaturile dar am primit indicatii sa nu ma agit. Doctorul care l-a vazut luni si m-a intrebat evolutia lui, mi-a spus ca ar fi cazul sa nu mai ia cate 1 kil 100 pe luna sa nu il fac de 15 kile la un an. Si tu stii ca am avut copii sfrijiti de prima data dar nici ca m-am agitat decat in primele luni. Acum se va vrea si Dodo sfrijit? Treaba lui, eu imi fac datoria si il alaptez in continuare!
Cu examenul de maine, e a treia oara cand am posibilitatea sa il dau, prima data nu ne-am inscris deloc, stiam ca doar 10% vor promova, a doua oara eram gravida si acum nu mai am incotro. Daca nu il iau, repet un an de stagiatura si am iar dreptul la 3 incercari, deci 2009 scrie pe mine si nu ma mai cobiti cu al treilea copil ca deocamdata nu mai vreau dar nici nu am ajuns la doctor sa imi pun sterilet.
Nikole, pai te feliciti marti dar si acum! Casa de piatra si tot ce va doriti!
Deni &
Vlad & Tudor
jadi spune:
Gabi, trebuia sa ii raspunzi, "doamna nu prea dorm ca fac sex cu sotul toata noaptea, uite asa am si facut eu 3 flacai" ![]()
quote:
Originally posted by karligutzaquote:
Originally posted by valenquote:
Originally posted by gabiarama
"3 ai maica? Dar tu ce faci ,fato , nu mai dormi noaptea ?"
GABI ,de 3 ori mama
Poze
pot sa am si eu aceeasi reactie?
numa' sa nu se supere gabi pe noi, ca de fapt nu-i de ras ci e de luat maciucasi de alergat dupa vecina aia
mami karligutza
www.flickr.com/photos/12885744@N04/sets/" target="_blank">Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!
13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm, deci perfecta!
Deni &
Vlad & Tudor
jadi spune:
Am uitat sa va zic ca Vlad a adus ce e gratis de la gradi si anume virusi sau ce or fi aia! Este el racit, vad ca a inceput si Dodo sa fornaie rau pe nas si ma ia si pe mine. Deocamdata ne-am tratat toti 3 cu oscilococcinum, eu si vlad cate 2 doze, dodo 1 doza impartita in 2. Sa vedem cum evoluam, poate dodo chiar nu are nimic doar o fornaiala mai puternica dar am fost prevazatoare si pentru ca asa mi-a recomandat doctorita de serviciu, draguta si ieftina ca braga!
Deni &
Vlad & Tudor
AndraZ spune:
Deni, cum i-ai dat oscilococcinum lui Dodo? Ca parca i-as da si eu Marei, preventiv, cand va fi cazul de raceala la noi, dar nu-mi trece prin cap cum sa ii bag tubul ala pe gat.
Bafta multa la examen si la partea cu sexatul. Inseamna ca de maine vom avea un dl Jadi fericit si mai relaxat.![]()
Andra si
Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
Povestea Marei
jadi spune:
Tot la indicatiile asistentzei medicale gratuite si on line, am luat o seringa, am varsat jumate din doza fara sa le ating cu mana, am pus pistonul la loc si am tras putina apa, 2 ml si am asteptat sa se dizolve (eu am humana wasser sau cum ii zice dar cred ca merge si apa plata) si i-am administrat doza cu seringa!
Merg sa pregatesc baita celui mic!
Deni &
Vlad & Tudor