Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 29
desiree spune:
asiza, felicitari pt mersul de-a busilea!
dianocica tnx pentru pontul cu pastele! De-alea mancam si noi!
..i-am dat Nurofen si doarme dus de 3 ore! Nemancat!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sosonica, ne rugam pentru tine!
kikineata spune:
Desiree, imi pare rau pt. Octavian...ai grija de el!
Bravo, Denis de Asiza, Bravo..cotrobaie tot si gaseste toate cablurile!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
kikineata spune:
Mai fetelor...mi imi place sa ies afara dimineata ca nebuna...nu ca n-as iesi si seara...da stiti ce reped adoarme garga cand o loveste aerul rece. Cred ca stau afara 5 - 6 ore pe zi. Donia, eu ma tin de cuvant (ala de demult) seara cad lata pe la 10 - 10.30 si ma trezesc la 7. Sa am timp pana se trez ca garga doarme in general de la 9.30 - 8, sa fac branza si papica. Mai rau cand e un meci...ca nu sunt cinefila da-s microbista!! Atunci ma culc tarziu si simt asta dimineata!
Vreau sa stiu care ati dat paine la bebei cum ati dat prima data, inmuiata in mancare sau firmituri...am auzit ambele variante...si ce-i mai important cica se da doar paine din aia alba ieftina????
flore26 spune:
Ca sa va dati seama cum ma simteam ieri: asa aratam. Nu ca azi as arata mai bine...
FLORE
ALESSIA LIANE (16-12-2006) LUNA 9
www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!
asiza spune:
quote:
Originally posted by kikineata
Asiza[/red], bai te bat da tare tare pana o sa se duca tatuajul ala de pe tine...pai acum ma gandesc ca tre sa ploua intr-o zi sa pot spala caruciorul...eu am Chicco ala la pachet cu landou carut pe 3 roti MARI scoica...rosu rosu rosu ca focu!
Adicatelea tu dai asa tare ca nu poti lua husa s-o speli????
...
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
flore26 spune:
Bai tot uit...batranetea e de vina:
BEA de chinico

CRISTIAN de donia

FLORE
ALESSIA LIANE (16-12-2006) LUNA 9
www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!
dandusa spune:
quote:
Originally posted by dianocicaquote:ce sa scot eu acum? bata? sau biciul? daca nu m ai crezut din prima....aveai o saptamana de odihna acum...vestea buna e ca va merge din ce in ce mai bine...d se trezeste acum si o data pe noapte.
Originally posted by dandusa
secretul succesului consta in faptul ca am desfacut canapeauasi avea mai mult spatiu de calarit...
plus ca doarme si dimineata mai mult...
biciul...
deci...,am stat asa chinuite...,pentru ca mi-era si inca imi este teama sa nu cada din pat...,daca s-a trezit in cur...,greu o mai culci la loc...,dimineata spre ex.,s-a trezit la 6,SASEEEE dimineata...si pina la 7.30 ,am stat in pat...,eu ma chinuiam sa mai inchid un ochi,ea ma calarea si topaia de mama focului...,eu mai deschideam un ochi sa vaz pe unde-i bubu,ea facea geno si tractinuni...,deci...
,tre' s-o urmaresc sa nu cada din pat...www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Miracole exista,trebuie doar sa credem in ele...
Sonia
/Edy
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius 
Mindrete de Crinuta
dandusa spune:
quote:
Originally posted by kikineata
Dandusa...pai cum abia acum sa desfaci canapeaua...a da ...esti slaba!
si am noroc ca fiica mea ma mosteneste...,altfel nu incapeam amindoua...
la mine este si obisnuinta...,de cind avem canapeaua asta...,jde' mii de ani...,numai cu ea nedesfacuta dorm...,asa-mi place...,asa ca ,Crinuta nu m-a incomodat prea tare...,doar eu pe ea...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Miracole exista,trebuie doar sa credem in ele...
Sonia
/Edy
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius 
Mindrete de Crinuta
Dia1609 spune:
dandusa, special pt tine, jumperul si alte poze de zilele astea
si niste poze de la munte
tb sa marturisesc ca m-am culcat cu Oana vreo 2 ore, asa ca n-am pus poze mai repede ![]()
miro, la raceala mai baga fructe multe pt aportul de vitamine, batista bebelusului, si comprese cu apa la temp camerei dc creste febra... tinem pumnii sa treaca repede!
fara sare sunt si eu adepta ... asiza, vezi ca borcanelele de 4 luni sunt fara sare .. eu continui sa-i dau fara sare, desi am intrebat multi medici care zic ca dupa 6-7 luni rinichii bblusului sunt perfect functionali, dar se zice fara sare ca sa nu sara parintii calul cu sararea si condimentarea! anbyway, eu ii dau complet fara sare, dar din cand in cand un borcanel nu mi se pare o tragedie
mai am multe de zis, revin
Dia
de
Oana 29.11.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
ruxandra_sb spune:
Trimis mai departe la:
Raluca_u, Monicabb, Fatima, Ralumat, Carla2005, Dianarus78, m_monique, Laura13, sbogdana, panaa, madaluta, danutz, saryta, ingeras26a, luly, marani.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

plus ca doarme si dimineata mai mult...