Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Asizo, problema nu e ca nu se scot alea sa le spal...ca le-am spalat cand le-am cumparat asa dusa eram...problema e cand se usuca ca eu am un singur carut...nu ca altii si cu ce plimb gargarita???

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by dianocica

super nora pletoasa ce am

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

poze facute special pt d ... ca iti dai seama ca n-o tin cu parul asa, ci numai pt cateva poze... desi nici n-a bagat de seama, ca era o clemuta care nu o strangea, dar mi-e frica sa nu o dibuiasca si s-o inghita

Dia de Oana 29.11.06

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

tot pe scurt: am vandut ieri caruciorul (ala care trebuia sa-l vand inainte de a cumpara quinny-ul ) .. 250 euro ... adevarul e ca, spalat, arata ca nou

Dia de Oana 29.11.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

multumesc pt parola

TEUTZ, adevarat graieshti

MIRO, tare rau imi pare ca e bolnavioara, sanatate multa doresc! si multumesc pt raspuns.

DESSIRE, imi pare rau ca nu papa, bubamara cand ii iesisera dintii de sus facea scandal la mancarea solida, o manca dar plangea la fiecare lingurita, dar biberonul il devora. Daca te asiguri ca nu-l doare gatutzul, nu-l dor urechile, atunci or fi dintii.

KIKINEATZO, scriu mai tarziu draga mea ca acu veni barbatul acasa si vrea sa ne pupam

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Mama, mama da ce fulguirati, de asta sunt 20 cm de zapada la Balea Lac am citit cap coada, da pe-o ureche o intrat si pe cealalta o iesit.
Mai intai, pentru Beatrice Maria de Chinico si Cristinel de Donia
Dianocica, acu vreo patru ani m-am repezit sa dau pe gat niste cola dintr-o cutie iar sotul cumnatei mele mi-a atras atunci atentia spunandu-mi acelasi lucru, sa spal/sterg fff bine capacul pentru ca sunt depozitate in magazii/depozite pline de praf si rozatoare si se arunca substante otravitoare peste baxuri.
Mirona, sanatate multa Karei ( si eu stiu cum e sa tii zile intregi in brate si sa sufere...doar am avut trei luni jumate de colici la greeeeu), Desiree, sanatate multa lui Octavian, Bambo, sanatate Antoniei.
Aziza, felicitari pentru mersul de-a busilea, sa te tii de-acuma.
Dia, noi am tinut o saptamana dieta, chiar daca el dupa numai o zi isi revenise cu scaunele.
Dandusa, felicitari pt trezitul din ce in ce mai rarut.

Despre carut sport, noi am luat un harb din ala de la Primii Pasi ca vazusem la o prietena si era tare mandra de el, da' 700.000 am dat, 700 face. Ma incanta doar faptul ca e ff usor, iar in fund sta destul de bine in el, in rest...deja a inceput sa se descoase pe ici pe colo iar eu abia astept sa scap de el.
Ardei gras si rosie la fel papam si noi fiert in piure. Mancarica o papam blenduita bine ca n-avem nici un clont deocamdata.Daca se mai intampla sa mai ramana cate o bucatica pe acolo am vazut ca mai nou nu o mai scoate afara cu limbuta ci o plimba prin gura, o molfaie si apoi inghite, asa ca o sa incerc sa mai las intentionat.
Am incercat sa-l pun si eu sa doarma in sac de dormit si s-a lasat cu bocete! Da ce s-a suparat ca nu mai putea el sa stea in fund si sa se ridice si sa se intoarca in voie. Azi a experimentat pasitul prin patut mutandu-se de pe o latura pe alta a patutului. A, si suntem si noi la faza "de ce sa dorm ca-i mai misto sa stau in chisioare", sper sa-i treaca la fel de repede cum i-a trecut si aia cu statul pe buci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

am trimis parola la bebinuta, lorym, luciaro, ktrinel, leyla

e obosita si e suparata rau pitica mea. pupici .

Monica de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru inima Soniei

Mergi la inceput

BEA de chinico
CRISTIAN de donia

Dia de Oana 29.11.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Miro, super, super, super parola, am ras cu lacrimi!
Aka, multumesc frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

BEA de chinico
CRISTIAN de donia

Multumesc asiza!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput