Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Moamaaaa Dia, ce perisor lung are Oana, e frumoasa foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by chris80

trimis parola la kokorina, bamboleta si yagmur

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

pt buna intentie dar nu am primit parola poate ai scris gresit nick-ul bamboletta

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

si eu ,ca si voi,folosesc paste Barilla...,cutie albastra...,melcisori grasuni...,fierb bine,pasez cu furculita...
rosia si ardeiul i le dau numai fierte...,rosia stiu ca fermenteaza,ardeiul nu-i foarte departe...,cred...,in plus este si ft tare,mesteca ea ,saracuta...,dar chiar asa tare,nu...,are doar doi dintisori...
iaurt mincam zilnic...,ii place foarte tare...

fata mea il striga pe tasu' mare toata ziulica..., a inceput cu tata,mama ,papa,dada...,a ramas doar cu tata...,il striga foarte des...,iar de citeva zile...il striga pe tataie...marfa,nu?...

moare de drag sa se spele pe dinti...,de baita nu mai vorbesc...,ar sta numai in cada...
ziua cind face kk si merg la baie s-o spal...,o pun in picioare sa se sprijine de marginea cazii cu minutele...,cu o mina imi tin dusul si cu o mina o spal la fundulet...,daca-ti vedea-o...,a-ti minca-o...,cu funduletul ei micut...si tinindu-se...,ma indragostesc de fiecare data de ea...

revin...,la drum de seara sa va spun continuarea...,sa aveti cafelele pregatite,sa va ghicesc in palma...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Miracole exista,trebuie doar sa credem in ele...
Sonia /Edy /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by bamboletta

quote:

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

pt buna intentie dar nu am primit parola poate ai scris gresit nick-ul bamboletta

luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia

bambo, ti-am trimis-o eu

Dia de Oana 29.11.06

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dia1609

quote:
Originally posted by bamboletta

quote:

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

luna 11

bambo, ti-am trimis-o eu

Dia de Oana 29.11.06

luna 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Servus,
Din pacate nu am timp sa scriu prea multe...
Am apucat sa citesc din urma, sa vad o gramada de poze...acum e totul varza in capul meu: intalnire, Oana, marele blond spaniol si am uitat
Merci mult de parola....(ce bine m-am simtit ca eram in grupul de active )
Vestea buna: Luca s-a ridicat in picioare in patutz.. nu vrea sa mearga de-a busilea, se ridica in picioare cand prinde ceva de sprijin...
Sper sa sambata sa am timp sa pun poze de la Fagaras... pana atunci sarut matusica de Ziggy, mamica de bb2 madaluta si pe voi toate...

Si La Multi Ani!!!! Lorym; sa fii fericita si sa ai parte de tot ce iti doresti
Pupici dulci

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

mama ce parola ati tras am de scris nu gluma

Asiza-felicitari pt mersul de-a busilea

Kikineata-am bagat Oscilo
bravo voua ca stati mult afara noi mai mult de 2-3 ore nu stam

Dia-ma da gata Oana cu parul ala lung

fug ca nu pot sta nici o clipa

luna 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

sa va spun si eu ce mai face Oana, (in afara de sport extrem cu scaunele prin casa):
-azi a stat 10 minute singurica si a rasfoit o revista cu bebelusi... si intorcea pagina cu pagina si ii pupa pe fiecare, indif cat de mica era poza ... zau ca nu stiu de unde im se trage asta cu dat pusi la bebei, dar e inebunita dupa ei ...
-inca mai da jos cartile din biblioteca si cand sunt toate jos, incepe sa le rasfoiasca... da, le rasfoieste, desi n-am cu poze si nu mai vrea sa le rupa... si apoi le punem impreuna inapoi in biblioteca ... idem si cu cd-urile
-bantuie prin toata casa, evident, dar mai mult in 4 labe, iar in picioare numai cand nu se grabeste ... si in picioare numai tinandu-se de cate ceva (e bun si peretele), maxim 2 pasi mai face ffara sa se tina de ceva... si refuza cu indarjire sa ma ia de mana cand merge, de-a dreptul se enerveaza daca eu o iau de maini cand o vad ca pleaca... se enerveaza si se aseaza in fund si nu mai vrea... asta o fi de la faptul ca asa s-a invatat, sa mearga singurica, fara sustinere de nici un fel, ca n-am fos pe principiul de a sustine copilul sa mearga, cand si asa a apucat-o mersul prea devreme..
-papa f bine in ultima vreme, cam fara teatru de papusi, sper sa ne tina chestia asta... se pare ca aerul de munte i-a priit, ca de atunci papa bine... si s-a ingrasat semnificativ , dar si datorita faptului ca n-a mai crescut in ultimele 2 luni decat 1 cm (era si cazul, ca de-a dreptul ma ingrijoram daca mai crestea tot in ritmul ala)
- e mult mai linistita, adica se joaca f energic, jumate de ora, merge, se catara, etc, dupa care 10 minute se joaca linistit sau vine la mami sa se alinte
- zice mama, , tata(-a zis numai de 2 ori), ham, bau, toate astea cu adresa (desi acum ham ii mai zice si la pisica, nu numai la caine ) si in rest dede, dada, si altele de genul asta
- se joaca f frumos cu alti copii, nu-i mai smuceste, imparte jucariile ... de cand avem jumperul a lasat toti vizitatotii sa se dea in el, ba chiar s-a bucurat pt ei... si s-a gasit sa fie ea cea care ii impinge sa se legene ... jumperul il folosim ca si jumper si atunci e mai coborat, cu picioarele pe jos si se impige, faxce rasuciri, etc, dar si ca l;eagan, cand il ridic mai sus ... are un singur dezavantaj: sta in usa de la sufragerie si ma incurca cam de 101 ori pe zi
- plimba walkerul prin casa f concentrata, dar mai nou il intoarce din 2 miscari cu rotile in sus si il impnge asa
- se joaca cu toate jucarelele, dar mai ales cu pungi, hartii, cartoane, pet-uri, polonice, tigai, ochelari, telefoane, etc
- ii place f mult sa se alinte, vine cateodata si ma ia prin surprindere cum se repede la mine, ma prinde cu amandoua manutele de fata si ma pupa apasat si balosit .. mooor de dragul ei... si ii place mult s-o pupam, vine si se intinde sa-i dam pusi ... si ne jucam f frumos dimineata cand se trezeste, o aducem in patul de la dormitor si ne jucam toti 3 cu chiote si rasete si pupaturi ... ii place f mult cand suntem toti 3 impreuna, efectiv a savurat cele 2 saptamani de concediu ...
- si imi place f mult cum il asteapta ea pe tati seara, si cand aude cheia in usa, efectiv sare de unde e si alearga in 4 labe pana la usa, cu chiote de bucurie, se prinde de picioarele lui si se catara pe el, sa o ia la pupat ... si tati e topit efectiv
si ma opresc aici, ca fug s-o iau la pupat

Dia de Oana 29.11.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Deschid capitol, va rog rabdare!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Capitol inchis.

Va asteptam la capitolul 78

Mergi la inceput