Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Alex, sorry, mi-a cazut mesul si nici amu' n-a inviat! ...Nu ai primit parola de la mine?????????????

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Multam de parola.

Am uitat sa ma laud ca aseara am fost la film si vazuram Diehard 4(nu stiu cum l-or traduce romanii, ca saniolii l-or tradus Jungla 4.0). Cu Bruce Willis. Misto de tot.Vi-l recomand.Retrimis parola la Alexandra_25
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Fetelor cochetelor ati scris la foc incins, ce randament aveti pe racoare! Pfui da am recuperat!

Mirona, sanatate multa Karei, greu e cand e copilul bolnav! Cum mai e cu febra?

Roxanica, ardei si rosie papam fierte si decojite, fara seminte si bleduite in price fel de piure. Rosia chiar a avut un rol important in acceptarea unor cantittati mai mari de piure. Cele incercate merita sa testeze poate asa accepta bebeii piureul. De ex mie nu-mi place mancarea fara bulion....cine stie ce gusturi au si ei. De o perioada blenduim si ceva ceapa...papa e mai dulce.
Iaurt da e indicat zilnic ...nu mai mult de 150 gr...stiu eu.

Ruxandra, m-ai spart. Cand ai mami timp de film si cine sta cu bebeii tai vreau sa stiu?? Sta cineva cu voi mereu? Tu ai o mami buna cred de baza! Bey si ce cultivata esti in ale cinematecii...eu sunt varza, n-am rabdare sa urmaresc un film, nu tin minte numele actorilor, uit si pe cei mai cunoscuti adeseori....vad un film azi maine nu mai stiu cum se numea si nici actiunea nush care era...Bravo tie!

Teutz, ai atins un punct sensibil. De cand au dat frigurile numai la sac de dormit ma gandesc...dar mi-e asa frica de saci, paturi...si am cumparat pilote..sa ma invelesc eu cu ele...pe-un picior normal..
O imbrac gros noaptea, e asa frig pana dau caldura, ieri am pus umidificatorul cu abur cald ca se trezea mereu cu nasucul infundat gargarita...e asa frig ca i-as pune caciula...da si de aia mi-e frica...vai steaua mea! Dar uite ce a aratat Ruxandra tre sa caut!

Donia..."nu trege dom' Semaca, sunt eu Lascarica!!!"
Degetul in nas?? Face parte din jocurile zilnice...dar tati i-a arata ca am si buric si urechi si cu aratatorul daca o vezi....finut de tot baga degetelul.

Am pierdut sirul...tre sa recitesc.

A, Flore gata achizitionat carutul?

Parola mi-o daduse cineva ...dar era prea complicata pt. creierul meu ingust...m-am luat cu ceva pb cu gargarita la momentul respectiv...am uitat-o, n-am mai cerut-o. Multumesc Donia si Ruxandra...ce bai e dragut rau cand se gandeste cineva la tine...pozitiv zic!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Mey, mey...si tu la film...am o pb dom'le...cu cine stau copiii cat voi sunteti la film???

quote:
Originally posted by Dbunny

Multam de parola.

Am uitat sa ma laud ca aseara am fost la film si vazuram Diehard 4(nu stiu cum l-or traduce romanii, ca saniolii l-or tradus Jungla 4.0). Cu Bruce Willis. Misto de tot.Vi-l recomand.Retrimis parola la Alexandra_25

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kikineata

Mey, mey...si tu la film...am o pb dom'le...cu cine stau copiii cat voi sunteti la film???

quote:
Originally posted by Dbunny

Am uitat sa ma laud ca aseara am fost la film si vazuram Diehard 4(nu stiu cum l-or traduce romanii, ca saniolii l-or tradus Jungla 4.0). Cu Bruce Willis. Misto de tot.

Am muica. O sta mai fro 2 luni s-amu profit...
Maine seara avem 70th Party la pub-ul unui preten si cica mergem toti deghizati(imbracati) cu toale din anii 70(daca gasesc). Dar nu ma intrebati de cata vreme n-am mai fost la un chef la o discoteca, ca nu-mi amintesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Merge de-a busilea!!! ...in sfarsit s-a prins cum sta treaba cu mersul asta in patru labe......dar de ce merge fix la toate cablurile din casa?????

Donia, remontat carut frumos si stralucitor pentru bb cuminte! ...Da-i bataie ca se poate...

Sanatate multa multa fulguletzilor bolnaviori!!!!!!!!!

www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Asizarespectoaiele nostre !! Noi dupa 2 pasi ne aruncam pe burta...

Mergi la inceput

FARA SARE ca imi pun eu in mancarea mea prea mult si nu mai ramane si pt. gargarita

Marani, io vreau sa povestesti exact cum se intampla cu somnul Bubamarei...tre sa dam de cap...poate n-are fata nik.

Bambo, bagi si tu ceva de raceala sau stai pe uscat...ai grija de Antonia!

Cum unii sunt asi in ale filmelor...asa e A-deju in ale carucioarelor! A-deju mai vii acasa sau n-ai terminat banii de shopping???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:
Originally posted by asiza

Merge de-a busilea!!! ...in sfarsit s-a prins cum sta treaba cu mersul asta in patru labe......dar de ce merge fix la toate cablurile din casa?????

Donia, remontat carut frumos si stralucitor pentru bb cuminte! ...Da-i bataie ca se poate...

Sanatate multa multa fulguletzilor bolnaviori!!!!!!!!!

BRAVO! cat despre cabluri...eu nu prea am ca sunt ascunse, dar daca totusi a mai ramas vreunul, si/l gaseste, strig la ea, ii arat aratatorul si zic NU NU...ea: se uita la mine, zice nu nu, rade si pleaca de acolo. Acum functioneaza...mai tarziu.... De/acum nervii tari

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 9
www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!

Mergi la inceput

Dianocico maica sa traiesti! Tu stii ca tata spala orice conserva cand o cumpara...zicea ca sunt microbi si praf pe ea...eu ziceam ca nu-i normal. Intr-un timp ma molipsisem si faceam la fel...apoi am uitat...multumesc de reminder!

Asiza, bai te bat da tare tare pana o sa se duca tatuajul ala de pe tine...pai acum ma gandesc ca tre sa ploua intr-o zi sa pot spala caruciorul...eu am Chicco ala la pachet cu landou carut pe 3 roti MARI scoica...rosu rosu rosu ca focu!

Dandusa...pai cum abia acum sa desfaci canapeaua...a da ...esti slaba!

Mergi la inceput