Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

hai sa ma bag si eu in vorba: de-a lungul timpului s-a dat link spre pozele proaspat puse in cate un album propriu de pe adresa comuna, si oricine a accesat acel link s-a putut plimba linistit printre fisiere. nu va suparati pe mine, spun doar pt ca nu stiu daca s-a bagat de seama. eu am mai atras o data atentia asupra acestui fapt, dar cu ceva vreme in urma.
propunerea mea: daca schimbam parola, nu ar mai trebui puse linkuri catre poze, ci doar anuntat ca sunt poze noi.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dandusa

quote:
Originally posted by chris80

imi iese in continuare maseaua de minte - traiasca calgelul!

,daca nu te lasa si nu te lasa...,baga si-un inel gingival...

...scuze...,nu da tare...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Miracole exista,trebuie doar sa credem in ele...
Sonia /Edy /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Mindrete de Crinuta

mai, ce mai radeti voi de mine...eu va zic ca e bun medicamentul, folositi-l cu incredere pt bebei, ca ia uite ce mama model sunt eu, incerc calgelul cot la cot cu fimea, si voi faceti misto...

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

chris80 stii ce se zice cand iti iese maseaua de minte?
ca-ti vine mintea la cap.

eu am toate maselele de minte, dar nu pot sa spun ca mi-a venit mintea la cap.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by chris80

hai sa ma bag si eu in vorba: de-a lungul timpului s-a dat link spre pozele proaspat puse in cate un album propriu de pe adresa comuna, si oricine a accesat acel link s-a putut plimba linistit printre fisiere. nu va suparati pe mine, spun doar pt ca nu stiu daca s-a bagat de seama. eu am mai atras o data atentia asupra acestui fapt, dar cu ceva vreme in urma.
propunerea mea: daca schimbam parola, nu ar mai trebui puse linkuri catre poze, ci doar anuntat ca sunt poze noi.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

DA, modificari in listuta pot sa prestez si eu. adica ma ofer voluntar. sa nu ma intrebati cand..asta e partea a doua...dar da. facem!

chris se baga in vorba

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by dianocica

quote:
Originally posted by Donia

cathedral ceiling, open-concept

Pai razi, ca voi ati inventat chestiile astea, ca sa radeti de oameni dupa aia ... de ce nu puneti dom'le usi prin casele oamenilor?
Eu de regula sterg capacele conservelor/cutiilor sau le spal, dupa cum mi se pare. Dar cu detergent nu ma vad spalandu-le. E interesant de cautat pe la legende urbane sa vedem daca zice ceva de mailu' asta.

asiza, multumesc. Astept partea a doua in care se va vedea daca eroul izbandeste in lupta cu suruburile si centurile spre a da mostenitorului caruciorul curat si parfumat .

Mirona, de acord, cum sa nu? Si un bravo mare pentru promptitudine!
Te rog sa-mi trimiti si mie parolaaaaa!
Acum mi-am amintit, cred ca ai inteles tare gresit chestia cu tinutul de manute. Ca una e sa tii copilul care deja s-a ridicat si doreste sa paseasca, alta e sa tii copilul care inca nu s-a ridicat si nu e pregatit sa plece la pas. Ca in primul caz mana ta e pe post de canapea/tarc/etc, in schimb in al doilea caz e fortare prematura si poate sa aiba consecinte.

aka, felicitari Cristinutei pentru ridicare!

chris, plimbatul prin poze e una, asta poate sa o faca orice privitor, dar modificarea lor e alta, pentru asta iti trebuie parola.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Sunt super-incantata de mine. Daca tot am evadat la amiaza in oras (nu de dragul meu, ci in scop lucrativ = sedinta cu parintii la gradinita), iar sotul ajungea la o ora rezonabila acasa, ce si-a zis fata:

De ce sa nu profite si sa nu-si faca o leaca de cap??

Asa ca, dupe sedinta, dadui fuga pana-n oras. Un mic shopping (ca numai maine nu-i poimane si vine ziua unei prietene dragi). Apoi nu m-am putut abtine si-am intrat la film.. ca nu mai fusesem la cinema de mai mult de 2 luni.. Am ales unul european, regizat de Banderas. Recunosc, fost initial cam circumspecta din cauza de B, da m-a fermecat. Si cand am descoperit-o in distributie pe o mai veche prietena, Victoria Abril.. nu stiu.. au filmele spaniole ceva.. un farmec aparte, pe sufletul meu. Niste popcorn (varsate juma pe jos ), o sala jumate goala.. hmmm.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

io va zic deja noapte buna, ma bag in patut, ca ma doare fiecare oscior...las` ca mai povestim maine, tare sunt curioasa de ce o zice dr de pisi. banuiesc ca o sa ii dea fier. vedem maine.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Panaa-torturile

Mirona-eu sunt de acord spor la treaba

Danita-inca nu papam ficatel dar poate vom incerca

Chris-sper sa nu fie nimik grav pt pisi

Dianocica- m-ai bagat la idei

gata fug la somnic n buna

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by chinico

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Pt grupul de aprobare propun, de exemplu:
Mirona, Donia, Asiza, Dianocica, Roxanica, a_deju, Dandusa, Ktrinel, Laura13, Bamboletta, Alexandra, Dia, Teutz, Desiree, Aelita, Flore, Madaluta, Adina, Raluca_u, Ralumat, Yagmur, Dianarus, Aka, Lavinia_p, Danita, etc., etc. (lista ramane deschisa)

..hmmm,hmmm..adecalea imi dreg glasciorul.....se bate la usa sau se intra pur si simplu?

Aoleu! Aoleu! [icon cu omulet smulgandu-si din cap putinele fire ramase] Ce pot face sa-mi platesc pacatul????

Incep cu o salva de:

Astept continuarea penitentei. Zi, ca fac.

P.S. Scuze Chinico.... da asa m-am straduit sa nu uit, mai ales din cei vechi, si tot.. Cred ca si de la Chris merit..
PPS. .. si acu dupa ce terminai (oare?) cu litera C, urmeaza litera K: Kokorina,..,..
Si apropo Kikineata meriti , de ce n-ai cerut parola pana acum??

Mey nu stati pe margine, ia va rog sa purcedeti la completari si domniile voastre.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

bai nene ...da' voi sinteti de belea...,am zis ca va zic eu cind s-or stringe mai multe surprizoare,adica sa se mai stringa citeva...,ca alaltaieri noapte fuse prima surprizoara...,da' cu voi nu se poate frate...,asa ca tre' sa va zic... ieri noapte am mai avut parte de una...si sperrrr s-o tina tot asa...,anume: s-a trezit de max TREI ori pe noapteeeeee
nu pot spune cu exactitate,de cite ori s-a trezit,dar cind m-am trezit dimineata,am simtit ca am dormit...
secretul succesului consta in faptul ca am desfacut canapeaua si avea mai mult spatiu de calarit...

Danita,
eu aici gasesc ft usor deserturi de la nestle,am o idee,vb pe mess
pentru caderea parului,trebuie sa nu te mai stresezi,sa te alimentezi corespunzator,sa te odihnesti bine,sa folosesti sampon si masca corespunzatoare tipului tau de par si dupa toate astea,te gindesti la un tratament...cica nici un tratament nu poate face sa-ti creasca parul...,doar sa-l regenereze pe cel degradat si sa-l intretina mai bine,astfel lungindu-i viata...,dar daca-i menit sa cada de la mama lui(ereditar),sau par subtire...,pai nu mai poti face nimic...,adica nu mai creste par in locul cheliei(la barbati),sau nu poti avea un par des,daca mama natura te-a inzestrat cu trei fire...,cu asta chiar nu sint de acord...
Dia,
sa-nteleg ca va-ti luat jumper de pe site-ul ala?...,cum este?...,da-l incoace sa-l vedem si noi...
Flore,
brevi grillo,incape in carut,este usor de manevrat,costa 4 mil ,dar n-are roti mari...,in schimb are husa de picioare...
Lorim,la multi ani,fericiti
Donia,
Caragiale,"O scrisoare pierduta"?,am cistigat?...ce-am cistigat?
Madaluta,
am facut citeva poze...,vb pe mess
n-ai cautat pietricica in kk?...,pai si cum faci?
Mirona,
eu sint de acord...
Bambo,
ce ne place noua foarte tare:
1.brocoli,conopida,fierte,adaugi marar verde si jumate de borcanel de smintina...
2.ciorbita de vacuta cu crutoane de piine prajita...,las piinea sa se inmoaie putin...,nu de tot dar nici deloc...,servim simplu sau cu smintina...
3.paste fierte,puse in tava la cuptor cu galbenus de ou batut cu iaurt...,daca iese prea uscat mai pui putin iaurt inainte de servit...
4.ficatel de pui fiert cu piure de cartof,facut cu lapte
5.conopida,dovlecel,morcov,ceapa,brocoli,cartof,ceapa,bucatele de pui,bagate in tava la cuptor,cu apa trei sferturi si citeva picaturi de ulei...,daca nu-i plac simple,adaugi iaurt sau smintina...,ies mortaleeee
6.mar ras,biscuiti,iaurt si brinzica...
7.mar ras,biscuiti,iaurt si galbenus de ou...
8.paste fierte,carne de vita fiarta , doua rosii fierte fara coaja...,amestec tot
9.banana ,biscuiti,iaurt...
10.para,brinzica,iaurt...
11.orez fiert cu morcov,ceapa,ardei,citeva picaturi de ulei si bucatele de pui...
12.prune ,biscuiti,brinzica...
13.spanac,cartof,smintina si crutoane de piine prajita...
de fiecare data incerc sa-i dau simplu...,de genul legumele coapte...,daca nu-i plac ,le amestec cu iaurt sau smintina...,asa sigur ii plac...
moare de dragul iaurtului...,cum vede cutia,cum incepe sa dea din miini si picioaruse... de fericire...,iar eu,ma topescccccc de drag...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Miracole exista,trebuie doar sa credem in ele...
Sonia /Edy /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput